Šta je novo?

HTC One

A šta mislite o tome da pogledate još jednom poruku koju je LG ostavio?

Neka preporuka za headset (slušalice sa upravljačem i mikrofonom)? A da ne košta 50€.

Jel ima neko da je uzeo ovaj fon u telenoru?
Zanima me da li je zakljucan u mrezi?

Da li je neko primijetio problem da kada se javi na telefon da ga sagovornik tih prvih sekundu dvije ne cuje?

Jesi na telenoru?

@nikola987
Uzet u telenoru,zakljucan na mrezu.

@retype12345
I meni se ucinilo...provericu sutra pa javljam.

Da li je neko primijetio problem da kada se javi na telefon da ga sagovornik tih prvih sekundu dvije ne cuje?
Primetio sam i ja, i ne samo to... Posle jedno minut razgovora (a nekad i pre) sagovornici se zale da na momente uopste ne cuju sta pricam ili cuju kao da sam stavio ruku preko usta (a nisam :d). Nakon par momenata ponovo normalno. Desava li se ovo jos nekom?

Telefon uzet preko Telenora u cijoj se mrezi i koristi. Prijavio sam i objasnio problem, vratio aparat, sad cekam da vidim sta ce "strucnjaci" iz servisa reci.

Poslednja izmena:
Gorane, to je verovatno neki softverski problem, ili je problem do kontakta u mikrofonu telefona. Ništa strašno verujem da je posredi.

Što se tiče HTC One, da li ga je moguće otključati i na koji način se to radi ? Molim stručnjake da mi odgovore.

@kosta10
Probaj ovako mislim da sam ja tako otkljucao ako se dobro secam (isprobavao sam svasta :))

Poslednja izmena:
Eh onda ne znam... Telenor ima problem sa nekim karticama(?!) ili ne znam čime, ali žalili su se i ljudi koji imaju druge telefone, a koriste telenor, zato i pitah jesi možda na telenoru...

Mozes li malo da pojasnis vezano za taj problem, koje kartice, kakav problem? Trazim resenje mog gore pomenutog problema pa zato pitam.

Mozes li malo da pojasnis vezano za taj problem, koje kartice, kakav problem? Trazim resenje mog gore pomenutog problema pa zato pitam.

Bile su neke, ne secam se, crne kartice valjda ne secam se vec vise ili sa nekim znakom i sad jedne su normalno radile, a druge su imale kao problem da kad se javis sagovornik te ne cuje prvoh sekund-dva... E sad neki su prijavljivali da nemaju taj problem, dok se vise njih javljalo da imaju taj problem. Kasnije ne znam da li je to reseno i kako. To sam video na par telefona sa telenor karticom. Bilo je problema i sa microsim i sa nanosim...

Sto se tice tvog problema, prebaci na GSM only mrezu u podesavanjima, mozda imas problem sa 3G signalom na mestima na kojima koristis telefon.

@DaPimp

U pravu si,telefon je otkljucan u jednoj radnji na bulevaru a sa ostalim stvarima sam se igrao kod kuce.
Kolega uzeo moj S3 koji sam otkljucao pa sam onda morao I S+ da otkljucam I vise ne znam sta sam sa kojim uradio...uglavnom sam zakucao moj One sa nekim romom
koji je bio za americko trziste,pa mi Dandy pomogao da ga odblesavim :)

Sto se tice onog prekida prvih sekundu,dve nisam primetio a bas sam danas testirao sa burazerom majkom I zenom.
Svi su me normalno culi od prve sekunde kao I ja njih,znaci ovaj komad nema taj problem...

P.S. Kako da iskljucim da mi slovo I kad je samo ne bude veliko?....bas mi ide na zivce... vidi I Ii I

Spell check ili tako nesto u podesavanjima za tastaturu.

Da li možda neko zna da li se pojavio telefon u nekoj MTS poslovnici?

Ok, da budem precizniji... u beogradskim MTS poslovnicama, koje nisu:
- kod "Lole"
- Trg Nikole Pašića
- Terazije

Tamo ga nije bilo juče...

Ok, da budem precizniji... u beogradskim MTS poslovnicama, koje nisu:
- kod "Lole"
- Trg Nikole Pašića
- Terazije

Tamo ga nije bilo juče...

Ne znam kako je sada, ali je ranije moglo da se pita mt:s express u kojoj ga poslovnici imaju.

Pitao, tj, zvao sam i rekli su mi da nemaju tu informaciju... već da ako hoću da poručim telefon.
Ma kako da ne, evo odmah ću da poručim telefon koji sam video na svega 30s kasno uveče dok sam čekao na moju verenicu(za koju je inače i telefon a ona ga uošte nije ni videla) u Delta City-u.

Mislim da ću da okrenem poslovnice direktno... nemam vremena da idem od jedne do druge, pogotovo što je u svakoj red od po barem 30+ ljudi

Da li neko zna kada ce telefon doci u Valjevo? U bilo koju poslovnicu? Telenor, VIP, MTS .. ?

Vrh Dno