Šta je novo?

HTC One

Ma to radi kao jzma. Savrsena sprava.

(Irony off).

Ti stvarno verujes da na iPhone nema bas nikakvog laga, nikada? Ili si sarkastican?

Poslednji put kad sam koristio iOS je bila 3.1.3 verzija i radila je i tad sjajno. A to je bilo jako davno. Od toga ne može lošije da bude.

iOS radi mnogo fluidnije. Mada generalno vecina laga dolazi zbog neoptimizovanog softvera ( touchwiz je odlican primer)

Upravo tako. Ne vidim da se neko u Nexus 4 temi buni na lagove. To sto vecina kupuje Samsung, HTC, Sony telefone a ne Nexus je njihov problem. Samsung pravi veliki problem Google-u. Oni su sredili sistem u 4.1 verziji ali dzabe kada vecina kupuje Samsung sa TouchWiz-om. Ispada da su dzabe krecili...

Ako bude lagova S4 Google Edition, opet su dzaba krecili, i zakonom zabraniti dalje razvijanje Androida :D

Ne vidim zasto bi bilo.

Zašto ljudi misle da neće biti "kočenja" i usporenja na GE verzijama?

Nisam u toku ali ako Google bude radio prilagodjavanje kao što čini sa nexus linijom mora sve da radi kao "podmazano". Ako se uzdate u Samsung, nenadajte se mnogo.

Promašio si poentu. Kod Nexus-a nema nikakvih prilagođavanja.

Nadam se da će uskoro u ovoj temi opet početi da se priča o One-u, kada ga malo više ljudi pokupi početkom nedelje.
Baš me zanimaju iz prve ruke utisci korisnika.

Ja od htc-a bezim k'o djavo od krsta ali mi se One bas dopada.
Kamera mi nije toliko bitna jer slabo slikam,ta njegova bi mi posluzila.
Jedina zamerke s moje strane su nedostupnost i ti gapovi koji se vide na spojevima.
Cena mi je uvek zamerka ali tu se ja ne pitam nista:)

Zbog loseg iskustva s apdejtovima,baterijom i kamerama na njihovim prethodnim flagship uredjaja.

Promašio si poentu. Kod Nexus-a nema nikakvih prilagođavanja.

Nadam se da će uskoro u ovoj temi opet početi da se priča o One-u, kada ga malo više ljudi pokupi početkom nedelje.
Baš me zanimaju iz prve ruke utisci korisnika.

Koliko ga ja koristim a to je 10 dana,prezadovoljan sam telefonom slike koje se slikaju kamerom su dobre kada se gledaju na ekran telefona ali kad se prebace na kompjuter vidi se nedostatak u odnosu na hox. Baterija me mnogo bolje sluzi nego na hox,izrada odlicna kao i zvucnici.

Konačno i ja videh uživo ovo čudo (hvala Dandy ;) ) i šta reći, nisam ni sumnjao da će da bude perfektan osećaj u ruci. Čak ni ozloglašeni power button nije teško pritiskati, dobro ja imam malko veći šaku nego prosečna verovatno. Ekran ludilo, definitivno najbolji koji sam video do sada (s4 još nisam video), i iako su po poslednja 4 telefona imala amoled, i generalno volim taj tip ekrana, ovo čudo je još bolje. Nisam nešto mnogo njakao telefon ali neki utisak na prvu loptu je skroz pozitivan. Kameru nisam nista isprobavao ali sam video par zoi forica i skroz su kul. Jedino te slike... :( Šteta što su izglupirali sa senzorom ali šta je tu je. Sve u svemu odličan telefon i vrlo moguć naredni izbor :)

Poslednja izmena:
Ja telefon koristim 10 dana i ne zelim da djelim ustiske sa ljudima koji troluju temu pricajuci o samsungu ili Iphone-u. :)

jedan iskustveni savet za sadašnje/buduće vlasnike: telefon je jaaaako "klizav", meni je već par puta bukvalno iskliznuo (iz ruke, na stolu skliznuo sa novčanika...). Aluminijum se lako ošteti pa je morala da radi fina šmirgla za sanaciju posledica sa ugla koji je stradao :)

Kome treba, evo ja ću rado da uzmem, a imam i još 10% popusta preko premium kartice.
Zeljko, meni bi valjalo da iskoristim taj popust, ako ponuda jos vazi, da dodam taj popust na popust za dukate (@ostali: prica je za T-mobile CG ,))

istinu zboris :D mrtva trka :) ali iako imam n4 prednost dajem htc onu :D

U VIP-u u Nisu u skladu sa imenom telefona dobili 1kom.
Stoji zalepljen na neku povecu plastiku u izlogu, ne moze da se uzme u ruku, ne moze da se ukljuci jer je to model "za prodaju"
Kako da kupim nesto sto ne mogu da vidim ljudski?
Definitivno, gap kod plastike preko zvucnika, pogotovo na donjem, bas deluje kao da je, prilicno nevesto, prilepljen oho lepkom.
Bezveze, obzirom da je izrada bila jedan od glavnih aduta. Cene iste ko za Sony XZ - ocekivano.

Ekipa u HTC-u ne može da shvati da nije u stanju da se takmiči sa višestruko finansijski jačim Samsungom, uskoro će tu biti i Sony... Ovo se, na žalost, neće dobro završiti po njih

Danas sam prijatelju nesto namestao na HTC One. Odlična izrada, display... ali ukupni utisak pored mog N4 me nije oduševio. Očekivao sam više.

to je zato sto izmedju s600 i s4pro cip seta nije tolika razlika kolika ljudi misle da je..oba koriste isti gpu.. s800 je vec klasa za sebe jer ima i novi gpu.. sve u svemu vise vrede dva n4 nego jedan htc one za skoro iste novce :)

to je zato sto izmedju s600 i s4pro cip seta nije tolika razlika kolika ljudi misle da je..oba koriste isti gpu.. s800 je vec klasa za sebe jer ima i novi gpu.. sve u svemu vise vrede dva n4 nego jedan htc one za skoro iste novce :)

Ali display...N4 pored One X ima primetno losiji display...ne kazem los ali osetna razlika...mogu misliti kako je sa One kad se uporedi. Ipak je display ono sto ces najvise da gledas...S600,S4 PRO.. neces da primetis razliku

Poslednja izmena:
Da li je moguće da cela priča a isporuka u Srbiji ima gap na spojevima sa obe strane i telefon žvaće? Dve Telenor radnje po dva telefona iz kutije i HTC stand u Delti?

Da li je moguće da cela priča a isporuka u Srbiji ima gap na spojevima sa obe strane i telefon žvaće? Dve Telenor radnje po dva telefona iz kutije i HTC stand u Delti?

Nisam bas razumeo? Pogledao si 2 telefona i imaju gap oba?
Pa samo cu ti reci poseti xda.

Poslednja izmena:
Vrh Dno