Šta je novo?

HTC One

Na best buy-u pise 19.4. Release date... 700$ otkljucan...

Kako god da okrenes taman mi dodje u semptembru da kupim.
Takodje se slazem da mi je vaznije misljenje coveka koji ima fon nego nekog ko cita tekstove i zakljucuje iz tudjih pregleda fona.

Hahaha muk! :d
Ne znam kako covek odredi da je 2-3 frejma vise??
Lumia snima u 30fps dok se ovaj Ona vuce to se prosto vidi.
Ovo je 14-15fps dok Lumia ima konstantnih 28-29 rekao bih.

To možda samo ti tako vidiš na tom snimku.
U jednoj rečenici Lumia snima 30fps dok već u sledećoj ima 28-29. Odrasti!

p.s.Obožavam ovu selektivnu pljuvačinu.

^ Da, da oko 30 fps. Sa duplo slabijim hardverom! Za razliku od one koji sa azdajom od procesora i 2gb rama snima u 15fps... fail.
Odrastao sam ja dovoljno nema potrebe vise da rastem.

Poslednja izmena:
Low light test kamkodera, One, Xperia Z, Xperia T, Nexus 4 i Nikon D800.

Nemam nameru da flejmujem, neka svako odgleda i donese zakljucak. Ja ovde vidim da XZ ima solidan, tecan fps a snimak nije nista losiji od One. Nexus 4 je najgori a Nikon D800 logicno najbolji.

[YOUTUBE]yJzZsDdmdpo[/YOUTUBE]

Kako nista losiji ? o_O
Potpuno druga boja snimka... Nekako mi izgleda mnogo prirodnije na One, "ista" boja kao i kod Nikon-a.

Ista ''boja'' kao kod Nikona samo 15 fps manje :) XZ preeksponira a baca tecniji fps cak iako ima malo sporiji procesor.. steta sto nema lumie 920 ili pv 808 u poredjenju.

Mada ponavljam, ono sto je Dandy okacio (nocni 1080p gde nije toliko mracno i ima 30fps) stvarno odusevljava prikazom, kvalitetom zvuka a i stabilizacija je veoma dobra :) Sto se toga tice One je bolji od GS IV.

Poslednja izmena:
У овој ситуацији је one подбацио дефинитивно. Само nexus је гори.

Ista ''boja'' kao kod Nikona samo 15 fps manje :) XZ preeksponira a baca tecniji fps cak iako ima malo sporiji procesor.

Ne znam šta treba da se napiše ili nacrta pa da shvatite da nije problem procesor nego to kako je kamera podešena.
Pitanje je da li je potrebno da fps bude tako mali pa bi bilo idealno kad bi u programu za kameru mogli da izaberemo fps pa šta snimi snimi.
Nađeš sebi prihvatljiv fps i snimiš da ti je to profil za snimanje u mraku i vozi.

I jos nesto, zar je bitan fps kada ja vidim odlicno na snimku bez nekih preteranih problema?

A i onaj Dandy-ev klip je objasnio. To je meni dovoljno da zakljucim da je fon savrsen, a to sto oni sad traze sve mane to je druga stvar, ne svidja im se fon i cao.

Pa i ja kazem da je onaj klip sto je Dandy postavio ''objasnio'', pre svega zbog stabilizacije i zvuka i tu je ocigledno bolji od SGS III/IV ali isto tako, posto nisam htc zilot, meni je ovo sa 15 fps jadno :)
One mi je najbolji od novih modela (SGS IV, XZ, Butterfly itd) i stvarno izgleda odlicno, ima vrh displej, zvuk i sve ostalo ali je kamera nedoredena i tu je kraj price, najavljivali su nesto kao Pure View a u najboljem slucaju umesto UltraPixel dobili polu-UltraFail, jednostavno su prehajpovali nesto sto je na kraju prosek i za proslu generaciju i zato bi htc camera guru morao da popije otkaz :)

Naravno, ne sme da se pomene bilo koja realna mana ovde pa makar bila i jedina na ovom telefonu.. ocekivano :)

Nemam sta vise da pisem, uzivajte uz ovaj test i visoko poslednje mesto One-a :)

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One-Sony-Xperia-Z--iPhone-5-Nokia-Lumia-920-and-Galaxy-S-III_id3285

Poslednja izmena:
^ Sigurno HTC zeli samounistenje pa ovima sto rade testove salje neke fail verzije. Ja mislim da je to to.

http://www.anandtech.com/show/6747/htc-one-review
A na primer na ovom testu kamere, HTC je po meni dobrano najbolji, pogotovo sto je jedini stavio slike u uslovima slabog / nikakvog svetla.
Pa ni to nije bas nepristrasno jer skoro da nigde nema samsunga za poredjenje.
Testovima se veoma lako manipulise a verujem da su pomalo i placeni, cast izuzecima.
Moje misljenje je : telefon u ruke pa testiraj sam. Mada nije lose ni kad postavi neko ko ima tel.

Da se vratimo na temu, američki provajderi su kao shipping date naveli 16. i 19. april, što znači da ćemo vrlo skoro imati i prve utiske samih korisnika.
Takođe se nadam da će ovi naši uskoro dobiti par komada, da konačno mogu da pogledam telefon uživo.

Biće sutra i prekosutra popodne promocija One-a u MTS prodavnici na Terazijama u Beogradu i u MTS prodavnici u SPENS-u u Novom Sadu, pa ko hoće da vidi telefon uživo, neka svrati :)

Ako budem imao snage posle posla navrnucu do spensa :,,:

[YOUTUBE]kZsZemJdR48[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]qzERE_gIm8I[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]uafxxff0_OA[/YOUTUBE]

Biće sutra i prekosutra popodne promocija One-a u MTS prodavnici na Terazijama u Beogradu i u MTS prodavnici u SPENS-u u Novom Sadu, pa ko hoće da vidi telefon uživo, neka svrati :)

Kada tacno popodne na Terazijama, ne mogu nigde na netu da nadjem info, neki cak rekose da se odlaze narucivanje...

640k evra "kazne"? Smejurija :wall:

BTW, ta vrsta placenog marketinga i anti-marketinga postoji svuda, pa i ovde na forumu :)

Kada tacno popodne na Terazijama, ne mogu nigde na netu da nadjem info, neki cak rekose da se odlaze narucivanje...
Terazije, 16-21h.
Naručivanje se odlaže zbog kašnjenja uređaja, ali to je problem u velikom broju zemalja, ne samo kod nas.

A kada ce biti u ostalim gradovima ? :p

Nazad
Vrh Dno