Šta je novo?

HTC One

Биће 400€ следеће године;)

Bas si me usrecio.:(

Ima na KP za 799e. :D

It also adds great sound recording capabilities that no other smartphone can match.

ovi na phonearena ili su gluvi ili su glupi, HAAC mikrofoni na 920 su 10 puta bolji od onih sa One bez obzira sto 920 snima mono zbog nekih tupavih WP8 ogranicenja, a da ne pominjem 808 sa stereo HAAC mikrofonima...

Poslednja izmena:
Testovi su im u vecini slucajeva fail.
Oni dobijaju neke rezultate koji niko drugi ne dobija???

U kojim oglasima 620e ?? Ja planiram da dam 700e u Avgustu, a posto ce biti manje. ^^ :)

Pa mobilnisvet. Pitanje koliko je to pouzdano, posto tamo ima mnogo prevaranata i laznih oglasa.

It also adds great sound recording capabilities that no other smartphone can match.

ovi na phonearena ili su gluvi ili su glupi, HAAC mikrofoni na 920 su 10 puta bolji od onih sa One bez obzira sto 920 snima mono zbog nekih tupavih WP8 ogranicenja, a da ne pominjem 808 sa stereo HAAC mikrofonima...

kakav si ti nokia fanboy :d
Good video is not just about what you see, though, it is also a lot about the audio. Best results are achieved with the HTC One, which delivers full, deep stereo sound. Nokia Lumia 920 also records distortion free and bass-full sound, but its sound is also kinda muffled and it is a bit quieter for some reason.

The rest of the devices just lack that depth and clarity. If we had to give out a bronze medal, the Apple iPhone 5 would get it but it’s a very distant third that lacks depth. The Sony Xperia Z and Samsung Galaxy S III rank about the same down the list with Xperia Z having a slightly hissy recordings and the S III sounding downright tinny. The Nexus 4 once again is the sore loser, recording sub-par sound.

Primetio sam da mnogi u android temama spominju Nokia 808, veći gad od telefona nije izašao nikad! Malo je ružnih stvari kao taj 808 i ne, moja izjava nema veze sa ukusom, gad je gad.

Primetio sam da mnogi u android temama spominju Nokia 808, veći gad od telefona nije izašao nikad! Malo je ružnih stvari kao taj 808 i ne, moja izjava nema veze sa ukusom, gad je gad.
nisu mnogi, nego 2-3 koji forsiraju jednu te istu pricu vec godinama.... :p

MegaSkot i ako o ukusima ne vredi raspravljati, u potpunosti se slazem sa tobom :)

MegaSkot i ako o ukusima ne vredi raspravljati, u potpunosti se slazem sa tobom :)

U svakom slucaju je kvalitetniji i izdrzljiviji od S3 a i S4 najverovatnije. U ruci deluje odlicno.
Ipak je ona glossy chinese plastika po ruznoci nenadmasiva!

Svakako, nije mu mesto u ovom delu foruma. Otvoriš temu za tog mutanta ili je možda ima i pevaj tamo istu pesmu 1000 puta.

Ovo je tema za One, ne za trojke i četvorke.

Poslednja izmena:
Ne rece mi niko, Dandy, ti si ga uzivo testirao, jel jos uvek prave HTC-ove sa onim lose nalepljenim slovima sa oho lepkom?

Apsolutno nikakve veze tvoje pitanje nema sa HTC One modelom, kod kojeg je logo urezan pozadi u aluminijum...

Žl****vi za slova jesu urezani u aluminijum, ali slova su posebni komadi metala i teoretski mogu da otpadnu (dogodilo se kada je na promo stand-u neko nalepio onaj sigurnosni držač sa izuzetno jakim lepkom baš preko slova, pa je moralo da se cima kada se skidao telefon). Naravno, treba se baš baš potruditi da se to zaista desi.

edit:
Lol za cenzuru :p
Treba da piše Ž lj e b o v i.

Ne znam sto to potenciraju, mada verujem da je 10 puta teze da se desi nego na starijim modelima.

Evo jedan odlican review.. Sto bi rekao Jason Plato pri testu Zonde F, "I've got to earn.. more.. money."

kakve veze sad ima dizajn telefona(koji zbog svoje funkcije mora da izgleda tako kako izgleda, nisu ni kamere koje su mu prava konkurencija sampioni dizajna a pogotovo prenosivosti) sa izjavom phonearene koja kaze : It also adds great sound recording capabilities that no other smartphone can match.

http://www.youtube.com/watch?v=vJ6Z39HyBTs

da bas je extra zvuk na One, a pogotovo pucketanje :D a mogu misliti tek da je neki koncert(ili bilo kakva muzika) u pitanju...

neka prestanu revieweri da lupetaju gluposti pa se vise nece pominjati 808, imamo valjda pravo da na benchu objektivno prokomentarisemo cinjenice ;) na temi o 808 niko ne tvrdi da 808 ima najbrzi browser ili najvecu rezoluciju ekrana

To pucketanje ja nisam ni jednom čuo, a snimio sam par desetina video klipova One-om do sada.

edit:
Ah, evo sada gledam ovaj review koji je Boris okačio. Kažu da su imali pucketanje u video snimku kada su testirali preprodukcijski model, ali da ga nije bilo kada su prešli na finalnu verziju telefona.

Poslednja izmena:
A cuo je NSX :) on je isto snimio 0 klipova sa One-om :)

Pa svakako će biti zvuka udaranja vetra u mikrofon, ali nema pucketanja.

Nije mi samo jasno ovo sa nedostatkom delova.
Jel ima u HTC-u neko ko zna da pomnozi 2 broja.
"Dobar dan jel ste vi metalostrugarska radnja "Mitrovic i sin"? - "Jesmo"
"Koliko mozete ovih kucista da nam napravite dnevno" -"26"
"Aha, treba nam 3 miliona, znaci release day 14.09.2056."
Sta se desilo? Da li ima vise preordera nego sto su planirali ili u odeljenju za planiranje duva promaja?
Ja navijam za HTC svim srcem ali bas su neozbiljni, ko da ceka vise...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

Samo bih dodao da ni jedan od tih sto ga spominju ne zeli da poseduje taj telefon!

Vrh Dno