Pojavio se u oglasima za 620 eura. kad bi mu pala cena na 400 za mesec dana bilo bi ekstra. ovako mozda uzmem Xperiu T,Tx ili V.
Mada ne verujem da ce mu cena psti tako brzo.
It also adds great sound recording capabilities that no other smartphone can match.
ovi na phonearena ili su gluvi ili su glupi, HAAC mikrofoni na 920 su 10 puta bolji od onih sa One bez obzira sto 920 snima mono zbog nekih tupavih WP8 ogranicenja, a da ne pominjem 808 sa stereo HAAC mikrofonima...
Good video is not just about what you see, though, it is also a lot about the audio. Best results are achieved with the HTC One, which delivers full, deep stereo sound. Nokia Lumia 920 also records distortion free and bass-full sound, but its sound is also kinda muffled and it is a bit quieter for some reason.
The rest of the devices just lack that depth and clarity. If we had to give out a bronze medal, the Apple iPhone 5 would get it but it’s a very distant third that lacks depth. The Sony Xperia Z and Samsung Galaxy S III rank about the same down the list with Xperia Z having a slightly hissy recordings and the S III sounding downright tinny. The Nexus 4 once again is the sore loser, recording sub-par sound.
Primetio sam da mnogi u android temama spominju Nokia 808, veći gad od telefona nije izašao nikad! Malo je ružnih stvari kao taj 808 i ne, moja izjava nema veze sa ukusom, gad je gad.
nisu mnogi, nego 2-3 koji forsiraju jednu te istu pricu vec godinama....Primetio sam da mnogi u android temama spominju Nokia 808, veći gad od telefona nije izašao nikad! Malo je ružnih stvari kao taj 808 i ne, moja izjava nema veze sa ukusom, gad je gad.
MegaSkot i ako o ukusima ne vredi raspravljati, u potpunosti se slazem sa tobom![]()
Primetio sam da mnogi u android temama spominju Nokia 808, veći gad od telefona nije izašao nikad! Malo je ružnih stvari kao taj 808 i ne, moja izjava nema veze sa ukusom, gad je gad.
To pucketanje ja nisam ni jednom čuo, a snimio sam par desetina video klipova One-om do sada.
test kamereDarkness with flash
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari