Iste cene kao za XZ.
Uzdrzavao sam se od komentara al ovo ko da je Bogorodica trojerucica ili Miloska Venera, remek delo srednjevekovne umetnosti....Ako neko iz Beograda još uvek nije stigao da vidi telefon uživo, biće sledećih mesec dana u Delta City-u izložen na posebnom štandu (blizu MTS-a i ComTrade-a).
Uzdrzavao sam se od komentara al ovo ko da je Bogorodica trojerucica ili Miloska Venera, remek delo srednjevekovne umetnosti....
Dokle ce da ga izlazu kad ce prodaja?
Cena je ok ako gledamo da kosta isto kao Sony XZ i 3-7k din jeftinije u telenoru od S4 a po meni (naglasavam po meni, pre nego pocne pljuvanje) ovo je najbolji telefon.Cena je u skladu sa konkurentskim modelima iz klase i očekivana je za flagship telefon tih specifikacija. Pašće to vremenom.
Izgleda da konačno stiže u sledećih nedelju dana otprilike.
Evo i zvanicne informacije sto se cena u Telenoru tice, danas sam dobio. Telefon jos nije stigao iako mi je receno posle praznika, nadam se samo da nisu mislili na novogodisnje.
Pogledajte prilog 113862
Nisam ja ugovarao cifre, ali mislim da je prva tura oko 2000.
Ovaj telefon je Voodoo 5.
Maketa![]()
Dandy, gledam sad ovaj tvoj muzejski eksponat (mislim na tel. ne na karticu) pa bih da te pitam:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari