Šta je novo?

HTC One

Evo i zvanicne informacije sto se cena u Telenoru tice, danas sam dobio. Telefon jos nije stigao iako mi je receno posle praznika, nadam se samo da nisu mislili na novogodisnje.

cene.png

Bolesne cene.

Ju ju ju. Bezobrazluk.

Sto je najgore, i cena na oglasima ce biti pogodjena...

Pa po ovim cenama je jeftiniji od s4.. A cena ce zavisiti od mogucnosti nabavke iz okolnih zemalja ovih preprodavaca na oglasima..

Iste cene kao za XZ.

Auuu, nisu normalni sa cenama.

Sa ovim cenama sigurno će rasprodati čitav kontigent od 20 aparata.

Dandy imaš li info koliko je aparata naručeno za naše tržište?

Nisam ja ugovarao cifre, ali mislim da je prva tura oko 2000.

Malo sam karikirao sa brojem 20, pitam za broj jer pokušavam da razumem razlog visoke cene koje su stavili poredeći ih sa prošlogodišnjim (one x paket pis 1000).

Ako neko iz Beograda još uvek nije stigao da vidi telefon uživo, biće sledećih mesec dana u Delta City-u izložen na posebnom štandu (blizu MTS-a i ComTrade-a).
Uzdrzavao sam se od komentara al ovo ko da je Bogorodica trojerucica ili Miloska Venera, remek delo srednjevekovne umetnosti....
Dokle ce da ga izlazu kad ce prodaja?

Cena je u skladu sa konkurentskim modelima iz klase i očekivana je za flagship telefon tih specifikacija. Pašće to vremenom.

Izgleda da konačno stiže u sledećih nedelju dana otprilike.

Cena je u skladu sa konkurentskim modelima iz klase i očekivana je za flagship telefon tih specifikacija. Pašće to vremenom.

Izgleda da konačno stiže u sledećih nedelju dana otprilike.
Cena je ok ako gledamo da kosta isto kao Sony XZ i 3-7k din jeftinije u telenoru od S4 a po meni (naglasavam po meni, pre nego pocne pljuvanje) ovo je najbolji telefon.
Na drugu stranu sto klan/kartel operatera u Srbiji dere i svi ovi telefoni po belom svetu kostaju 150-300 e jeftinije u odgovarajucim cenovnm paketima.
Samo pitanje jel ovo zemaljskih nedelju dana ili HTC nedelju dana? P
posto to znaci da cekamo jun ili ko zna...

Pa neko rece u temi da ga je uzeo mislim preko Telenora??

Ali stigao mu je!

Edit: Izvinjavam se @petarku ga je uzeo ali u slobodnoj prodaji sigurno.

Poslednja izmena:
Bice u vipu, video sam u nekom njihovom katalogu da ce biti, samo ne pise cena i kada. A video sam u izlogu stoji S4 za koji mislim da je samo obican plastikaner(nije pravi fon nego model, ili kako se to vec kaze). :D

Kakva glupost, ne znam ko je dobio tu ideju da se izrađuju makete telefona.
Valjda je poenta da se telefon proba a ne da se gleda oblik i veličina, to može i na netu da se vidi.

U Nisu u VIP-u je telefon.
Posle par min nisam primetio nista sto bi me posebno odusevilo (pored njega je bio S3 i skoro da su isti)
Ovo me je ubedilo da uzmem ONE koji sam video pre 15-tak dana na jednoj od cuvenih muzejskih postavki (mada ONE je imao one mikro-gapove kod plastike preko zvucnika)
Samo da se pojavi u ovom veku.
OFF - Pitam devojcicu u VIPU "Ima li najave da cete dobiti htc ONE?" a ona "mislite one X - njega trenutno nemamo."
Nisam imao srca da joj objasnjavam.

Ja imam još uvek Voodoo 5 :p

Poslednja izmena:
Toliko me vuce ovaj telefon da ga kupim... ali me uzasava pozicija power dugmeta i cinjenica da ne moze da se vadi baterija. Koji god telefon da sam imao u zivotu bar 1 mi se desilo da sam morao da vadim bateriju da bi povratio telefon :(
Ali da je prelep, prelep je!

Ja imam još uvek Voodoo 5 :p

Dandy, gledam sad ovaj tvoj muzejski eksponat (mislim na tel. ne na karticu) pa bih da te pitam:
Hoce li omoguciti da se u blink feed ubaci nesto od lokalnih informacionih sajtova - Blic, B92, Bench?
Ja ko rodjeni baksuz ne koristim nista od drustvenih mreza a bas me briga sta ima novo u Holivudu, UK, i sta je Kim Kardasian doruckovala.
Licno mi se dopada koncept ali izgleda da nece biti nesto preterano korisna. Da se ne desi ko ono mrdanje ocima i mahanje prstima na S4, 2 dana pa u zaborav.

juce bio u Delta City na standu i devojke kazu od ponedeljka bice kod operatera a u Comtrade shopu u slobodnoj prodaji. Sad pitanje je koliko im je verovati

Nazad
Vrh Dno