Šta je novo?

HTC One

@Djilke
Baterija na One-u je 10ak posto slabija od ove na RAZR HD-u, po ucinku i po testovima, a za tu na M4 cemo videti - recimo, HTC First ima extra bateriju, pa cekam da vidim kakva ce ovde biti. Svidja mi se sto je manji (4.3" ce mi biti dovoljno) ali cekam da vidim hoce li biti nekih nedostataka...

Ja ne verujem testovima, dok se to ne vidi po sopstvenom koriscenju. Tako da... Razmisli dobro ;)

Bo'me, za sad je test GSMArene bio prilicno pouzdan, ako mene pitas. Ali, naravno, sacekacu i iskustva sa foruma sa pocujem.

Nece biti ni Quad, sto mi ne smeta, kao ni SD400, nego me brine izostanak stabilizacije (koja je jedini detalj koji mi se bas svidja i koji bih voleo da imam na kameri telefona) i baterija od 1700 mAh. Kad vidim kako su se pokazale kamera i baterija na M4, donosim odluku.

pretpostavljam da će i kamera biti oslabljena, rekao bih da će baterija biti manji problem jer će hardver biti slabiji i ekran manji...

pretpostavljam da će i kamera biti oslabljena, rekao bih da će baterija biti manji problem jer će hardver biti slabiji i ekran manji...

Kamera ce biti ista samo bez opticke stabilizacije. Za mene ce One Mini biti idealan, samo da se pojavi u skorije vreme i po nekoj normalnoj ceni.

Meni bas zasmetalo sto nece biti opticke stabilizacije... Cekam da vidim rezultate bez nje.

Ne mogu sad, al' bas cu pogledati. Pretpostavljam da su sa 820 dosta losije?

Ako vec razmisljas o One ne znam zasto bi cekao ovaj M4 koji nece imati jedinu dobru funkciju One kamere.

Bice taj M4 solidan telefon ali ko zna kada ce se pojaviti a 1700mAh je danas malo za 4,3'', eno onaj LG L7 ima skoro 2500 mAh a takodje 4,3'' displej a koliko sam do sada skapirao ti si hevi juzer, zato si i kupio Razr HD sa dobrom baterijom :)

Mada, meni iskreno nije jasno zasto bi menjao tu Motorolu za One.. Razr hd je odlican fon, jeste htc u maloj prednosti zbog apdejtova, 1080p ekrana i zvucnika ali ja bih na tvom mestu sacekao prolece 2014 i jos bolje telefone za isti kes :)

Odusevio me multimedijalnim mogucnostima, a baterija mu je skoro kao na RAZR HD-u. Pritom, vise je future-prone.

Daleko od toga da je RAZR HD los, ali postoje i jos neki razlozi, koji nemaju veze sa telefonima. Ako te zanima - PM. :)

Pa onda kupi One, batali M4.. :)

Kamo srece da su iste cene... :D

Kamo srece da se pojave na trzistu do kraja godine :d

Pa ako bas hoces neki fon do 400e sacekaj malo.. e jedino ako insistiras na 4,3'' ekranu.. tesko da postoji bolje od M4 ali opet ko zna kada ce on poceti da se prodaje, mozda se pojavi i neki LG, Sony, Samsung.. sa dobrom kamerom, baterijom i do 4,5'' hd ekranom..

auh sa Razra HD svaka baterija će mu biti loša, jedino da pređe na Symbian :D

a sad ozb. 808 + Nexus 7 već možeš da nađeš taman za 400 zajedno a bilo koji telefon(čak i ovi 50% skuplji) će ti biti veliki kompromis u odnosu na tu kombinaciju i to po svakom polju...

Poslednja izmena:
Mani me u djavola, razmisljao sam i o tome, ali zelim AIO uredjaj, i za moje potrebe je One nekako prvi izbor. Ako se ispostavi da je cena previsoka, rado cu na RAZR HD-u sacekati da mu padne.

pa dobro malo selotejpa i eto ti AIO, a i punjac je MicroUSB za oba pa bi ti dovoljno bilo da nosis jedan :D

a sad ozb. One ce sigurno biti skup bar na pocetku jer je trazen i malo ih je proizvedeno...dok padne na prihvatljivi nivo vec ce se pojaviti onaj Sony Honami itd.

Poslednja izmena:
According to a survey of 20 Sprint and AT&T stores in the Los Angeles area

Najnovija informacija iz prve ruke, u telenor stiže posle praznika. Znači kontam da je to utorak ili sreda. Koštaće dinar u najvećem, XL paketu, za razliku od samsunga s4 koji u istom košta mislim 9 ili 10 hiljada. Rezervisan i sivi i crni model, pa koji mi se više svidi :)

Lepo, lepo... Čestitam:d

kupio telefon ,instalirao igo 1920x1080 verziju , ali na ekranu se ne vide donji dijalozi zbog glupog softverskog context bar-a . Jel moze neko ako je instalirao igo da mi kaze koja su podesavanja u sys.txt fajlu za horizontalnu i vertikalnu rezoluciju
ja sam probao sa
;screen_xy="1280_800:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
;screen_xy="1280_800:1920x1005/1080x1845:fullscreen"
screen_xy="1280_800:1920x1005/1080x1845"

ali i dalje donji dijalozi se ne vide , i kad okrenem u landscape igo se pogubi

hvala unapred

Ako neko iz Beograda još uvek nije stigao da vidi telefon uživo, biće sledećih mesec dana u Delta City-u izložen na posebnom štandu (blizu MTS-a i ComTrade-a).

Vrh Dno