Šta je novo?

HTC One X

Ne može Zoe na One X-u. Previše megapiksela u kameri :)

Tel osetno brze radi sada. Bolji je mnogo multi tasking. Izgleda da nema vise developer options. Sense 5 je mnogo laksi od 4+

7 puta ;-)

Fino je sredjen sense 5 pogotovo bez razlike u upotrebljivosti pri ukljucenom battery saver-u ,ali je baterija meni katastrofa generalno.

Ja odradio factory reset posle OTA i sad mi se cini bat bolja. Jos treba par dana da "legne" rom..

Factory reset,jel to obicno restartovanja telefona kao kada drzite dugme da upalite telefon i pojavi vam se opcija restart? Je l' to to ili ne?

Factory reset,jel to obicno restartovanja telefona kao kada drzite dugme da upalite telefon i pojavi vam se opcija restart? Je l' to to ili ne?

Nikako. Factory reset ti briše sve podatke sa telefona osim SD kartice (tj te particije), kao da telefon nikad nije bio tvoj. Posle toga moraš sve da da podesiš ponovo. Naravno, uradi backup pre toga (htc ili google), da ne moraš ponovo da instaliraš aplikacije, unosiš šifre za wifi itd... Factory reset se nalazi u Settings - backup & reset

Edit: Smatram da je poželjno uraditi factory reset sa vremena na vreme, a naročito posle nekog velikog apdejta. Pogotovo što sad sa novim google i htc bekapom to i nije neki veliki posao

Poslednja izmena:
Edit: Smatram da je poželjno uraditi factory reset sa vremena na vreme, a naročito posle nekog velikog apdejta. Pogotovo što sad sa novim google i htc bekapom to i nije neki veliki posao

To je must have... Krljaju se kodovi... To je kao kad bi gazili instalaciju windowsa. Uvek se uradi format, pa lepo se instalira. Tako nema sta da ostane od predjasnjeg sistema, neki repovi itd.

Je l' meni sve podeseno za bekap?
I jel se meni briše iz telefona muzika,slike..?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376997477513.jpg
    uploadfromtaptalk1376997477513.jpg
    65.4 KB · Pregleda: 153
Ua partizan bre...lopovi, dole Tole! :D

El prezidente :D

Znaci sve je dobro namesteno i jos da stigne apdejt,pa posle toga da se restartuje.
Evo gledam na internetu,barem nista nisam nasao da neko spominje ovako,samo preko nekih programa.

Poslednja izmena:
Posle update-a nestale mi stare notes? Zna li neko gde su one sačuvane možda su još uvek na telefonu.

Ja nesto i nisam oduševljen updateom... Sve kao deluje modernije, a u stvari je konfuzno...

Pa na primer... Hoću da zovem nekog...Ranije krenem da kucam i on mi izlista sve koji imaju rlta slova u imenu... Sad izbaci samo jednog, pa moram da kliknem opet da vidim dužu listu match-eva

Izbaci ti uvek prvo onoga sa kojim si najskorije pričao, a ako nastaviš da kucaš, sužava ti izbor.
U principu u većini slučajeva taj prvi ti baš i treba.

Jel imao neko probleme sa telefonom posle updejta? Konkretno, telefon je stock u fulu, zakljucan za telenor. posle apdejta, se samo ugasio i nije reagovao neko vreme, cak ni kad ga prikacim na punjac ne svetli lampica. Uspeo posle nekog vremena da ga upalim i radio normalno jedan dan. Posle toga se isto desavalo nekoliko puta. Od poslednjeg puta (pre 2,3 sata) ne mogu da ga upalim ponovo.

Jel imao neko probleme sa telefonom posle updejta? Konkretno, telefon je stock u fulu, zakljucan za telenor. posle apdejta, se samo ugasio i nije reagovao neko vreme, cak ni kad ga prikacim na punjac ne svetli lampica. Uspeo posle nekog vremena da ga upalim i radio normalno jedan dan. Posle toga se isto desavalo nekoliko puta. Od poslednjeg puta (pre 2,3 sata) ne mogu da ga upalim ponovo.

Meni sve radi, nisam imao takvih glicheva.
Da nije nesto drugo u pitanju?
Backup-uj poruke kontakte itd, nemoj samo backup programa koje si instalirao pa probaj hard reset, pa nakon toga vidi da li ti se desava isto. Mozda je nesto od instalirnih program koji su aktivni nekompatibilno sa JB 4.2.2 i sense 5.
NE bi trebalo da imas problerma nakon update-a.

Poslednja izmena od urednika:
Jeli se dešava nekome da posle svakog restarta telefon obriše pojedine ikonice sa ekrana? Npr. Skype, Dropbox uvek obriše pa moram da izvlačim ponovo.

Meni to (valjda) klinci rade, moram da ih pitam :) .
Da li ima neko problem sa programom Evernot?

Daj pitaj ih onda šta da uradim da se ne brišu :)

Vrh Dno