Tel osetno brze radi sada. Bolji je mnogo multi tasking. Izgleda da nema vise developer options. Sense 5 je mnogo laksi od 4+
Factory reset,jel to obicno restartovanja telefona kao kada drzite dugme da upalite telefon i pojavi vam se opcija restart? Je l' to to ili ne?
Edit: Smatram da je poželjno uraditi factory reset sa vremena na vreme, a naročito posle nekog velikog apdejta. Pogotovo što sad sa novim google i htc bekapom to i nije neki veliki posao
Je l' meni sve podeseno za bekap?
I jel se meni briše iz telefona muzika,slike..?
Je l' meni sve podeseno za bekap?
I jel se meni briše iz telefona muzika,slike..?
Ua partizan bre...lopovi, dole Tole!![]()
Preporodio se telefon,da je svaki update ovakav
Ja nesto i nisam oduševljen updateom... Sve kao deluje modernije, a u stvari je konfuzno...
Jel imao neko probleme sa telefonom posle updejta? Konkretno, telefon je stock u fulu, zakljucan za telenor. posle apdejta, se samo ugasio i nije reagovao neko vreme, cak ni kad ga prikacim na punjac ne svetli lampica. Uspeo posle nekog vremena da ga upalim i radio normalno jedan dan. Posle toga se isto desavalo nekoliko puta. Od poslednjeg puta (pre 2,3 sata) ne mogu da ga upalim ponovo.
Meni to (valjda) klinci rade, moram da ih pitam.
Da li ima neko problem sa programom Evernot?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari