Šta je novo?

HTC One X

Zna li neko šta mi od papira treba ako odnesem telefon u Begram (bilo bi dobro da ništa ne treba)? Uzet je preko telenora, hoću da vidim hoće li pokriti garancija mikro pukotine koje mi se javljaju po obodu a ne želim da se cimam preko operatera nego direktno da saznam, pa ako ne može da znam šta mi je činiti a ne da čekam odgovor 2 nedelje.

Meni su kazali da moram da imam overeni garantni list sa datumom kupovine i fiskalni racun.

Ima ona dva pina u case-u preko kojih se telefon puni dok je u njemu. Sam aktiviras kad hoces da se puni

Ima li nacina da se otkljuca sa Telenora? Koliko videh svi su zakljucnai.
Danas naleteo na oglasima jedan sim free :) sa telenora 6 meseci star. Dogovorim se sa deckom da se najdemo kod sajma. I on donese neku ofucanu krbulju sa telenorovom garancijom, stvarno 6 meseci star.
Kad uporedim imei na garanciji i na telefonu ono cudo - ne slaze se.
Bilo je, joooj sigurno sam uzeo bratov fon. Sad cu ja da odem da ponesem taj drugi. I nesta lik u vidu magle. Ako neko bude uzimao da se ne zalece. Mogu i broj prevaranta da ostavim. :)

zakljucavaju slepci. Danas sam gledao jedan beli one x iz januara i isto zakljucan. A, nov telefon ne mogu ga prezaliti :-(
Da li je sigurno da moze preko kodova. Citam da je telenor zakljucao preko htc-ovih i svojim kodovima, pa otkljucavanje preko imei broja ne prolazi (nisu kodovi vezani za imei broj).
A i puno 25 evrica :) kad dodas na cenu telefona ne isplati se nikako.
Ako je neko uspeo da otkljuca preko kodova neka podeli to ikustvo sa nama :)

pa bas zato sto su promenjeni kodovi je skuplje... 15e mogu da obezbedim otkljucavanje za svaki HTC sa telenora, 20e sa VIP-a... da ne menjaju kodove, bilo bi jeftinije otkljucavanje jer je kupovina HTC koda jeftinija...

a ono, to se znalo, ali je pitanje kad? Naljeto? Najesen? :p

meeeh, samo da se ne proslave kao sa DHD, ne vjerujem im vise nista za apdejte :p

Imam veoma čudan problem. Kada gledam video klipove sa stišanim zvukom, zvuk se odjednom naglo pojača. To mi se dešava i u internom video plejeru i u mx plejeru. Jel zna neko u čemu je problem?

jel ima ovaj telefon NFC cip?

Potrebna mi je instalacija iGo primo ili bilo koja verzija koja provereno radi na pm. Naime meni radi na s3 mini ali prijatelj ima one x i nikako da ubodemo rezoluciju uvek izbaci gresku. Hvala unapred :)

Zaebano je to sa navigacijom. Ja se jos nisam susreo sa nekom IGo koja radi bez rutovanja telefona i da ne mora da se promeni ime DCIM foldera. Ako je neko srecnije ruke od mene, bio bih mu zahvalan :beer:

nekima radi bez problema, nekima ne... Ja imam isti problem kao ti... Pas masters :d

"system enhancements"... Zna li se ista preciznije sta donosi... Sad vrtim Antutu, zadnji put sam imao 19020, a sad (...) 13649 :d :d :d

Vrh Dno