Šta je novo?

HTC One X

meni je evo gledam 13+K, sad testiram nakon apdejta da vidimo...

...19020, bitches! :d

Tegra 4i je u stvari Tegra 3. Mozda profitiramo iz toga u smislu razvoja i napredovanja daljeg

Pitanjce jedno, skoro sam postao zadovoljni vlasnik pomenutog modela, leva strana kod usb mi izgleda malo neznija tipa ono stisak i kao pojave se prelivanje boja na ekranu i malo "zvace", to sam skapirao da je problem kod nekih modela citajuci temu i ne smeta mi, ali imam utisak da stiskanje tog dela ima uticaj na prijem wifi i mobilnog signala, pa gledajuci po netu izgleda su bas tu one kontakt plocice (tu mi je i dalje Sensation pa znam kako je kod njega kada se skine poklopac baterije). E sad proslom korisniku to ocigledno nije smetalo, telefon je inace kao nov, nosen u futroli itd, nego meni eto samo bode oci da imam 1-2 crte signala na 5-6 metara od rutera a nekad mi je pun signal, iako mi net radi skoro uvek isto, znaci dobro... Ima li jos neko slican problem, da iskuliram i ne obracam paznju na to, cenim da ako odem sa tom pricom u VIP da ce me samo pogledati i pitati gde sam bio ovih 10 meseci od kad je kupljen fon :d

Poslednja izmena:
Pa probaj drugar, to sve što si opisao meni ne deluje ok. Nemam nikakvog prelivanja boja pritiskom bilo gde po telefonu, meni je ruter nešto malo dalji pa mi je signal gotovo pun. Inače VIP nema tu sta da kaže, jedino da prosledi Begram servisu (pod predpostavkom da imaš garanciju). Ako "nema" nikakvih problema, dobijaš telefon nazad u roku od par dana... ako imaju šta da poprave, napatićeš se jedno 2-3 nedelje u najboljem slučaju.

Pitanjce jedno, skoro sam postao zadovoljni vlasnik pomenutog modela, leva strana kod usb mi izgleda malo neznija tipa ono stisak i kao pojave se prelivanje boja na ekranu i malo "zvace", to sam skapirao da je problem kod nekih modela citajuci temu i ne smeta mi, ali imam utisak da stiskanje tog dela ima uticaj na prijem wifi i mobilnog signala, pa gledajuci po netu izgleda su bas tu one kontakt plocice (tu mi je i dalje Sensation pa znam kako je kod njega kada se skine poklopac baterije). E sad proslom korisniku to ocigledno nije smetalo, telefon je inace kao nov, nosen u futroli itd, nego meni eto samo bode oci da imam 1-2 crte signala na 5-6 metara od rutera a nekad mi je pun signal, iako mi net radi skoro uvek isto, znaci dobro... Ima li jos neko slican problem, da iskuliram i ne obracam paznju na to, cenim da ako odem sa tom pricom u VIP da ce me samo pogledati i pitati gde sam bio ovih 10 meseci od kad je kupljen fon :d
imam ja. Ako stisnes zadnji dio izmedju kamere i volume rocker-a i signal se poboljsa (provjeri sa necim preciznijim, tipa Network Signal Info), znaci da imas taj problem. Meni samo nikako da se pogodi da imam nekoliko dana da znam da mi nece trebati One X (i da odradim bekap tad), pa da se nakanim da ga ponesem u servis. + sto baterija traje jedno 30% manje jer se muci da nadje wifi signal...
Evo sam bas jutros malo makao fon iz kejsa (koji sam namjestio da vrsi pritisak na antenu za wifi), i baterija je od jutros spala na 22% uz nepunih 2 sata koriscenja... Moracu da vratim kejs pod hitno :d
Pa probaj drugar, to sve što si opisao meni ne deluje ok. Nemam nikakvog prelivanja boja pritiskom bilo gde po telefonu, meni je ruter nešto malo dalji pa mi je signal gotovo pun. Inače VIP nema tu sta da kaže, jedino da prosledi Begram servisu (pod predpostavkom da imaš garanciju). Ako "nema" nikakvih problema, dobijaš telefon nazad u roku od par dana... ako imaju šta da poprave, napatićeš se jedno 2-3 nedelje u najboljem slučaju.
a sto 2-3 nedelje za tako prost fix?! Sumnjam! Meni su u PG rekli 2 dana da bi bio kod njih...

2013-03-16 14.32.06.jpg

Tako nekako izgleda, stisnuto, pa bez, pa stisnuto pa bez, plus se u tome izgubi i mobilni signal, mada to mi se cesto desavalo sa i sa ostalim telefonima u stanu, valjda losa gradnja i slabiji signal, ispred zgrade i sa ovim imam 4-5 crtica, mada ocigledno da to stiskanje utice i na prijem mobilne mreze...

Edit: sad pogledao garanciju :wall: :d

faill.jpg

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne uspevam da pročitam šta su napisali ovi iz Begram servisa? Koji švrakopis! :d

@joriq - Malo lično iskustvo, malo generalno negativna ocena drugih korisnika vezana za njihove usluge. Kod svog slučaja, predao sam HOX VIP-u, sutradan se odmah javio serviser iz Begrama da je primio uređaj, da je našao grešku, i šta treba da uradi da bi je otklonio (morao da menja čitavu matičnu ***.. ali ni to nije neki veliki posao) što me je fasciniralo i pomislih da će to brzo biti privedeno kraju... međutim, sledeće 2-3 nedelje zivkao sam na svakih par dana da bih dobio odgovor da uređaj još nije popravljen. Moguće je da je to sve potrajalo ako su oni čekali da im se dostave delovi od napolju, mada čisto sumnjam imajući u obzir da su "ovlašćeni servis" za HTC uređaje i da bi trebali imati rezerve delova, makar za popularni telefon.

Poslednja izmena:
Cenim da je ovo prvo LCD + Touch zamena, a drugo nemam blage sta je. Jel mogu ja direktno kod njih da odem, bez da se cimam u VIP, ili je procedura VIP pa oni njima? :)
I nema veze sto je vec bio na garanciji, i to po svemu sudeci 2 puta?

Nema veze. A uređaj verujem da možeš odmah da proslediš Begramu, bez cimanja sa VIP-om.. ali ako grešim, VIP to obavlja relativno brzo. Kao što rekoh, ja sam u VIP-u predao telefon iz NS-a pošto ovde nema ovlašćenog servisa, već sutradan je telefon stigao njima i bio pregledan.

meni ovo drugo liči na SW od tog datuma :)

da ne pominjemo što je polje "opis" prazno a pišu u polju za pečat :d

Je l' ima neki dobar case mate do 1000din? Da bude plastican,a ne silikonski. Ja našao neki,košta 2500din,to mi je mnogo.

Case Mate ispod 15$, ja da znam nema (i to samo silikonci za te pare), sem na zestokom popustu... Moj Barely There je bio 25$

ne moze i kvalitet i cijena ispod 10€ :eyebrows: Juri nekog Kineza za te pare ,)

Poslednja izmena:
Ja mislim da me sećanje lepo služi da je neko ovde uzimao za 600-700din. Možda sam i ja pogrešio

bas Case Mate oridjidjidji? Teeeeee-skooooo...

da ti to pod "Case Mate" ne podrazumijevas bilo koji kejs? :d :d :D

da se razumijemo, to je samo ovo: http://www.case-mate.com/HTC-One-X-Cases/HTC-One-X-Cases.asp

najjeftiniji 25$ + PTT (ako te interesuje, mogu tebi ili bilo kome zainteresovanom da dam kod za 30% popusta, ako je jos validan, i to je to, nema jeftinije ;) )

da, ko sto je svaki terenac Jeep, a svaka pasta za zube Kaladont :d
Nego odosmo u off... Isprsi se malo za dobar kejs za ovako skup i lijep telefon ;)

Moracu uzivo da pogledam kako te izgledaju od 600-700din
Hocu da stavim futrolu da mi stiti ledja kada vucem telefon po stolu,ustvari ne vucem ja,nego drugar kada igramo igricu neku u skoli :D i da stavim papiric da mi pojaca wi fi signal

Poslednja izmena:
Moracu uzivo da pogledam kako te izgledaju od 600-700din
Hocu da stavim futrolu da mi stiti ledja kada vucem telefon po stolu,ustvari ne vucem ja,nego drugar kada igramo igricu neku u skoli :D i da stavim papiric da mi pojaca wi fi signal
taj "papiric" mora izuzetno jako da pritiska telefon na pravom mjestu, da bi poboljsao kontakt. Ja imam HTCovu origin. clear "masku za ledja", i to nikako ne bi mogla da izvede. Barely there moze, ali se zato jeeeedva skine... :)

Ja imam ovo čudo :) od 6000 milih amper časova :p
Nažalost, ne može regularno da se nabavi kod nas :(

Nazad
Vrh Dno