I meni je 18877 :zgran: Bilo je nekih 16k prije toga ako se ne varam.
imam ja. Ako stisnes zadnji dio izmedju kamere i volume rocker-a i signal se poboljsa (provjeri sa necim preciznijim, tipa Network Signal Info), znaci da imas taj problem. Meni samo nikako da se pogodi da imam nekoliko dana da znam da mi nece trebati One X (i da odradim bekap tad), pa da se nakanim da ga ponesem u servis. + sto baterija traje jedno 30% manje jer se muci da nadje wifi signal...Pitanjce jedno, skoro sam postao zadovoljni vlasnik pomenutog modela, leva strana kod usb mi izgleda malo neznija tipa ono stisak i kao pojave se prelivanje boja na ekranu i malo "zvace", to sam skapirao da je problem kod nekih modela citajuci temu i ne smeta mi, ali imam utisak da stiskanje tog dela ima uticaj na prijem wifi i mobilnog signala, pa gledajuci po netu izgleda su bas tu one kontakt plocice (tu mi je i dalje Sensation pa znam kako je kod njega kada se skine poklopac baterije). E sad proslom korisniku to ocigledno nije smetalo, telefon je inace kao nov, nosen u futroli itd, nego meni eto samo bode oci da imam 1-2 crte signala na 5-6 metara od rutera a nekad mi je pun signal, iako mi net radi skoro uvek isto, znaci dobro... Ima li jos neko slican problem, da iskuliram i ne obracam paznju na to, cenim da ako odem sa tom pricom u VIP da ce me samo pogledati i pitati gde sam bio ovih 10 meseci od kad je kupljen fon :d
a sto 2-3 nedelje za tako prost fix?! Sumnjam! Meni su u PG rekli 2 dana da bi bio kod njih...Pa probaj drugar, to sve što si opisao meni ne deluje ok. Nemam nikakvog prelivanja boja pritiskom bilo gde po telefonu, meni je ruter nešto malo dalji pa mi je signal gotovo pun. Inače VIP nema tu sta da kaže, jedino da prosledi Begram servisu (pod predpostavkom da imaš garanciju). Ako "nema" nikakvih problema, dobijaš telefon nazad u roku od par dana... ako imaju šta da poprave, napatićeš se jedno 2-3 nedelje u najboljem slučaju.
taj "papiric" mora izuzetno jako da pritiska telefon na pravom mjestu, da bi poboljsao kontakt. Ja imam HTCovu origin. clear "masku za ledja", i to nikako ne bi mogla da izvede. Barely there moze, ali se zato jeeeedva skine...Moracu uzivo da pogledam kako te izgledaju od 600-700din
Hocu da stavim futrolu da mi stiti ledja kada vucem telefon po stolu,ustvari ne vucem ja,nego drugar kada igramo igricu neku u skolii da stavim papiric da mi pojaca wi fi signal
Ja narucio ovo pre neki dan. Za extremne situacije kad nisam pri struji,nadam se da ce da zavrsava posao. Javicu utiske kad probam,stigne.
http://dx.com/p/external-2400mah-power-battery-charger-protective-case-for-htc-one-x-s720s-black-156410
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari