Šta je novo?

HTC One X

Jel radi nekome Trial Xtreme 3?
Vec 3-4 updatea su prosla, a i dalje mi crashuje cim upalim igru :S
Nisam budzio nikakav rom, nista..

Da li još neko ima problem sa punjenjem telefona? Treba mu mnogo vremena da pređe 90%, i nakon toga jako dugo stoji na 96% - LED svetli, piše da se puni, ali ne mrda. Čitao sam da treba ugasiti "fast boot" i to sam uradio, ali i dalje ne mrda (ili mrda izuzetno sporo).

Ništa nisam menjao, nije rootovan, S-ON i dalje, fabrička podešavanja.

:edit:

Preko USBa se ponaša kako sam opisao, kad ga uključim u utičnicu ode na 100%. :)

Poslednja izmena:
logicno je da preko USB-a daleeeko skorije puni...

Da li još neko ima problem sa punjenjem telefona? Treba mu mnogo vremena da pređe 90%, i nakon toga jako dugo stoji na 96% - LED svetli, piše da se puni, ali ne mrda. Čitao sam da treba ugasiti "fast boot" i to sam uradio, ali i dalje ne mrda (ili mrda izuzetno sporo).

Ništa nisam menjao, nije rootovan, S-ON i dalje, fabrička podešavanja.

:edit:

Preko USBa se ponaša kako sam opisao, kad ga uključim u utičnicu ode na 100%. :)

Meni se desavalo da kad je ukljucen preko USBa i puni se (na kompu) dok koristim telefon isprazni brze nego sto se puni. Tako da kada hoces da punis telefon, obavezno u uticnicu, ima vise snage. Inace telefon sam pazario u Decembru, tako da posle JB update-a, baterija je vise nego dobra.

Ljudi, normalno da je preko kompa sporije punjenje ili cak onemoguceno da ode na 100%, jer je na 2.0 ja mislim do 400mAh izlaz. Usb 3.0 je vec druga prica. Ne znam kako to bilo koga buni u 2013oj kada meni ni k510 pre 6 godina nije hteo na 100% da ode ako je na kompu.

Jasno je meni da se sporije puni, ali nisam znao da ne može 100% da nagura. Kada uključim punjač u zid sve lepo radi. Da ne čitam sad celu temu, da li je postojao OTA na Jelly Bean zvanično?

Jasno je meni da se sporije puni, ali nisam znao da ne može 100% da nagura. Kada uključim punjač u zid sve lepo radi. Da ne čitam sad celu temu, da li je postojao OTA na Jelly Bean zvanično?

OTA upgrade na JB sam skinuo preko mesec dana. Ne znam tacno kad, ali znam da sam u to vreme skoro svaki dan na dva sata rucno trazio update :smash:

Mislim da su progurali vecinu uredjaja do sada. Moj CID je 032, kupljen u Telenoru.

Hvala. Ja imam AT&T verziju One Xa, tako da moram da čekam njih da se smisle i urade OTA. Valjda neće praviti problem što nisam na AT&T mreži, kao neke aplikacije koje su došle sa ROMom.

Ljudi, normalno da je preko kompa sporije punjenje ili cak onemoguceno da ode na 100%, jer je na 2.0 ja mislim do 400mAh izlaz...
To samo znaci da ce mu trebati duze da dodje do tih 100%, nista vise od toga.

Iliti kao sto to The Stig najkrace rece:
"Moze 100% preko USB."

Poslednja izmena:
Коначно нека вест,ја се уплашио,ништа се не пише :D

Ima li ko kakve detalje o update-u?

Meni sve proslo bez problema :/

Posto ne mogu da izmenim poruku,moram novu da pisem.
Da li sam se ja nesto utripovao da kada iskljucite power saver,da ekran ima jacu svetlost nego kad je ukljucen? Tako je kod mene.

Posto ne mogu da izmenim poruku,moram novu da pisem.
Da li sam se ja nesto utripovao da kada iskljucite power saver,da ekran ima jacu svetlost nego kad je ukljucen? Tako je kod mene.
pa tome i sluzi, izmedju ostalog :)

manje se primjecuje ako ti je brightness na auto, tad cini mi se samo na jacem osvjetljenju...

Zezao se nesto i uradio test prvi put posle poslednjeg OTA

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363087882083.jpg
    uploadfromtaptalk1363087882083.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 115
Vrh Dno