Da li još neko ima problem sa punjenjem telefona? Treba mu mnogo vremena da pređe 90%, i nakon toga jako dugo stoji na 96% - LED svetli, piše da se puni, ali ne mrda. Čitao sam da treba ugasiti "fast boot" i to sam uradio, ali i dalje ne mrda (ili mrda izuzetno sporo).
Ništa nisam menjao, nije rootovan, S-ON i dalje, fabrička podešavanja.
:edit:
Preko USBa se ponaša kako sam opisao, kad ga uključim u utičnicu ode na 100%.![]()
Jasno je meni da se sporije puni, ali nisam znao da ne može 100% da nagura. Kada uključim punjač u zid sve lepo radi. Da ne čitam sad celu temu, da li je postojao OTA na Jelly Bean zvanično?
To samo znaci da ce mu trebati duze da dodje do tih 100%, nista vise od toga.Ljudi, normalno da je preko kompa sporije punjenje ili cak onemoguceno da ode na 100%, jer je na 2.0 ja mislim do 400mAh izlaz...
Evo mi jutros stigao neki apdejt, upravo instaliran... 30ak mbКоначно нека вест,ја се уплашио,ништа се не пише![]()
pa tome i sluzi, izmedju ostalogPosto ne mogu da izmenim poruku,moram novu da pisem.
Da li sam se ja nesto utripovao da kada iskljucite power saver,da ekran ima jacu svetlost nego kad je ukljucen? Tako je kod mene.
Meni se sad ugasio i to je to.
He is dead jim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari