GiBo2pac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poena
- 350
Hahahako da cete te baterije unucima u amanet da ostavljate :d
Hahahako da cete te baterije unucima u amanet da ostavljate :d
Da, ali ce se morati dodatno platiti montaza te baterije u nekom od servisa...
I za to ce toliko da vas oderu da necete imati sta da jedete naredna tri meseca...
Svasta ovde covek moze da procita...
Neznam da li neki ovde razmisle pre nego sto kliknu na send dugme
I za to ce toliko da vas oderu da necete imati sta da jedete naredna tri meseca...
Svasta ovde covek moze da procita...
Neznam da li neki ovde razmisle pre nego sto kliknu na send dugme
Zaista mislis da se cene u moskvi i ovde mogu porediti?Evo, ti prvi nisi razmislio pre nego što si poslao post.
Na XDA je lik u Moskvi platio bateriju 50eur i 30eur ruke, dva dana pošto se baterija pojavila. Skuplje od toga ne može. Kako vreme bude prolazilo odnosno broj prodatih one x + aparata se povećavao, tako će i cena padati. A i na youtube postoje detaljna uputstva za zamenu, pa je moguće i u kućnoj radinosti istu zameniti...
Zaista mislis da se cene u moskvi i ovde mogu porediti?
Zaista mislis da ce neko platiti ovde 30 eura za otvaranje tel i zamenu baterije?
jesi ti odavde ili ?
Stigao mi je update za people app, ali ne preko google play, nego OTA, kao kad se updateuje Android. Valjda je to logicno, posto je sistemska app.
Kaze da resava bug sa pop upom koji se konstantno pojavljuje (realan problem).
CID je 032.
Zna li neko nesto o ovome i da li da kliknem na install ili neko vrlo vest i hacking sposoban pokusava da mi ukrade kontakte?![]()
Nisam Barak, on je amater. Od mojih kontakata bi se više omastio![]()
Elem, meni izlece taj popup stalno.
Za koliko novaca realno moze da se uzme One x trenutno? Nista posebno, ispravan, tu i tamo ocuvan, plus ako je pod garancijom itd... Vidim nema ga nesto u prodajem sekciji foruma...
Ljudi možda ovo ide u off ali moram da pitam pošto već 8 meseci nosim ovaj telefon a nebi da ga menjam pošto ne isplati se diti 100e za neki slični nekog drugog proizvođača nai.e hoću da kupim flip futrolu ali naravno nemogu da nadjem da kupim ako neko ima da proda ili može da nabavi molio bi na pm informaciju...hvala
Ako je ovo flip, kako se zove ona kao vrecica, samo sto je kozna i ima onaj kais da se izvuce tel... Znate na sta mislim.Gdje ima takva kvalitetna za One X?
Jos se zovu i Pouch. Mislim da imas original bas od HTC-a za One X. Ja sam imao takvu HTC za Evo 3D, mogao je u nju One X komotno da stane samo gornji deo malo viri, taman da se vidi LED za signalizacijuAko je ovo flip, kako se zove ona kao vrecica, samo sto je kozna i ima onaj kais da se izvuce tel... Znate na sta mislim.Gdje ima takva kvalitetna za One X?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari