Šta je novo?

HTC One X

Da, ali ce se morati dodatno platiti montaza te baterije u nekom od servisa...

I za to ce toliko da vas oderu da necete imati sta da jedete naredna tri meseca...

Svasta ovde covek moze da procita...

Neznam da li neki ovde razmisle pre nego sto kliknu na send dugme

I za to ce toliko da vas oderu da necete imati sta da jedete naredna tri meseca...

Evo, ti prvi nisi razmislio pre nego što si poslao post.
Na XDA je lik u Moskvi platio bateriju 50eur i 30eur ruke, dva dana pošto se baterija pojavila. Skuplje od toga ne može. Kako vreme bude prolazilo odnosno broj prodatih one x + aparata se povećavao, tako će i cena padati. A i na youtube postoje detaljna uputstva za zamenu, pa je moguće i u kućnoj radinosti istu zameniti...

Ja imam pravo na svoje misljenje kao i ti. I takodje nisam sa kruske pao, ali nisam ni sveznalica kako se neki ovde predstavljaju.

Znam kako nasi servisi rade i koliko naplacuju usluge, narocito te kada je neophodno rasklapanje telefona. Licno bih voleo da zamena batrije nebude iznad 60e jer realno iznad toga se ne isplati jer za taj novac mogu da kupim extended battery pack od bar 5000mA/h.

ako se One X stvarno zadrzi toliko dugo kod mene da cu punjenjem preko noci da mu skratim vijek trajanja baterije, posle para koje sam iskeshirao za njega, tih 50+30 € za novu, originalnu i jacu bateriju stvarno nije nista... Ali to znaci da bi se zadrzao kod mene barem 3 godine... Moguce, ali... (DHD imam vec od januara 2001-e :) )

Ja sam Magic,Desire pa sad One punio svake noci i ni jedan nije nesto pokazao da mu je baterija oslabila,osetno...

Koji rom koristite? Kako se pokazala baterija posle update nako što je sve leglo na svoje mesto?

Evo, ti prvi nisi razmislio pre nego što si poslao post.
Na XDA je lik u Moskvi platio bateriju 50eur i 30eur ruke, dva dana pošto se baterija pojavila. Skuplje od toga ne može. Kako vreme bude prolazilo odnosno broj prodatih one x + aparata se povećavao, tako će i cena padati. A i na youtube postoje detaljna uputstva za zamenu, pa je moguće i u kućnoj radinosti istu zameniti...
Zaista mislis da se cene u moskvi i ovde mogu porediti?
Zaista mislis da ce neko platiti ovde 30 eura za otvaranje tel i zamenu baterije?
jesi ti odavde ili ?

Zaista mislis da se cene u moskvi i ovde mogu porediti?
Zaista mislis da ce neko platiti ovde 30 eura za otvaranje tel i zamenu baterije?
jesi ti odavde ili ?

Lepo piše da li sam odavde ili ne. A što se cene tiče, navdena cena se odnosi na najskuplji grad na svetu, na početku dostupnosti nekog proizvoda/usluge.
Vremenom će cena pasti. A kada padne na recimo 50eur total, to je itekako isplativa investicija, za one kojima je duža baterija neophodnost.

Stigao mi je update za people app, ali ne preko google play, nego OTA, kao kad se updateuje Android. Valjda je to logicno, posto je sistemska app.
Kaze da resava bug sa pop upom koji se konstantno pojavljuje (realan problem).
CID je 032.
Zna li neko nesto o ovome i da li da kliknem na install ili neko vrlo vest i hacking sposoban pokusava da mi ukrade kontakte? :D

Stigao mi je update za people app, ali ne preko google play, nego OTA, kao kad se updateuje Android. Valjda je to logicno, posto je sistemska app.
Kaze da resava bug sa pop upom koji se konstantno pojavljuje (realan problem).
CID je 032.
Zna li neko nesto o ovome i da li da kliknem na install ili neko vrlo vest i hacking sposoban pokusava da mi ukrade kontakte? :D

A, da nisi ti Barak Obama pa će nego imao nešto od toga da mazne tvoje kontakte?
Ne brini, dobio sam i ja taj update, samo ga nisam instalirao jer mi nikada nije još izašla ta poruka koju update sređuje...

Nisam Barak, on je amater. Od mojih kontakata bi se više omastio :D
Elem, meni izlece taj popup stalno.

Za koliko novaca realno moze da se uzme One x trenutno? Nista posebno, ispravan, tu i tamo ocuvan, plus ako je pod garancijom itd... Vidim nema ga nesto u prodajem sekciji foruma...

Za koliko novaca realno moze da se uzme One x trenutno? Nista posebno, ispravan, tu i tamo ocuvan, plus ako je pod garancijom itd... Vidim nema ga nesto u prodajem sekciji foruma...

Oko 300, ako te uk... mozda i nize...
Nije se duze vremena pojavljivao ovde, ali na mob.svetu imas sto posto...

Hvala, vise volim uzeti ovde sa foruma, nego sa mobilnog sveta i sl, i ako postoji neka razlika u ceni 10-20e, nekako mi sigurnije ovde, navikao sam i nikada nisam imao problema. Nista onda, skupljam parice i cekam da naleti nesto :) Sorry za off

I ja isto neko vreme čekam da naleti da uzmem sa foruma ali nema. Ako se neko od vlasnika razmišlja o prodaji neka javi na pp.

Ljudi možda ovo ide u off ali moram da pitam pošto već 8 meseci nosim ovaj telefon a nebi da ga menjam pošto ne isplati se diti 100e za neki slični nekog drugog proizvođača nai.e hoću da kupim flip futrolu ali naravno nemogu da nadjem da kupim ako neko ima da proda ili može da nabavi molio bi na pm informaciju...hvala

Cekaj,jesam li dobro razumeo?
Ako ne nadjes flip futrolu,menjas telefon :whip:

Poslednja izmena:
Ako je ovo flip, kako se zove ona kao vrecica, samo sto je kozna i ima onaj kais da se izvuce tel... Znate na sta mislim. :D Gdje ima takva kvalitetna za One X?
Jos se zovu i Pouch. Mislim da imas original bas od HTC-a za One X. Ja sam imao takvu HTC za Evo 3D, mogao je u nju One X komotno da stane samo gornji deo malo viri, taman da se vidi LED za signalizaciju :)

http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=229913

Evo ga link za original Htc takvu futrolicu :)

Bilo je pre po Telenor shopovima da se nadje tako nesto, samo se mora biti uporan jer su totalno nezainteresovani kada je u pitanju trazenje dodatne opreme za modele koje imaju u ponudi.

Poslednja izmena:
Zao mi je ali tako je. Samsung ubi sve sto nikako nije dobro.

Nazad
Vrh Dno