Šta je novo?

HTC One X

^jesi, ali sam proleteo na brzinu, malo euforija nov fon. Izvinjavam se :)
Našao, sada je odlično full prikaz. Hvala puno.

Gde gledate koliko je displej bio aktivno upaljen? Vidim ovo ali ne vidim koliko je displej aktivno radio sati i minuta:

Poslednja izmena:
Odes na battery usage pa kliknes na displej i izbacice ti koliko je minuta/sati radio.

Ako misliš na ovo ispod, tu nemam displej? :wave:

Jel moguce da su to majmuni izbacili???
Koji fail,ne verujem. . .

poze preko drugih aplikacija, ja npr koristim battery monitor widget (s tim sto ih ima na hiljade sa maltene istim imenom :p ). Moze i sa better battery stats valjda, i gsam monitor

Aaaa, juče se ubih tražeći po sistemu :crash:
@joriq, hvala, BetterBatteryStats ima opciju za displej:

Prilozi

• 1.PNG
    1.PNG
    92.6 KB · Pregleda: 66
Ivane tebi nesto lepo jede bateriju :)

Kako da vidim sta?

tamo gore gde ti piše Other prebaci na partial wakelock (po sećanju pišem) pa vidi koji proces ga toliko budi (3:45h je budan a samo sat vremena sa uključenim ekranom)

Kako da vidim sta?

screen on 1h 4m 45sec
awake 3h 44min 45sec

skoro 2 sata i 40 minuta ti je pojelo nesto

treba da bude razlika otprilike 5-10% vise awake u zavisnosti koliko imas background sync-ova i svega ostalog.

Najbolje je da napunis telefon, 4 sata ne koristis (radi nesto drugo, odspavaj, odigraj igricu, sta god) kad prodje 4 sata, odradi dump file i okaci na xda ili u attachmentu ili preko dropbox-a u BBS temi. Napisi sve sta koristis (UC/UV, OC/UC) kernel i verzija, rom i verzija.

Tamo ce neko procitati i dati ti odgovor sta da radis dalje ili ako je nasao problem, da ti kaze sta je to...

Ovo je sve u slucaju da nastavi nesto da ti jede bateriju... Verovatno ce im trebati i logcat, ali o tom po tom.

Aaaa, juče se ubih tražeći po sistemu :crash:
@joriq, hvala, BetterBatteryStats ima opciju za displej:

Kako si zadovoljan telefonom? :)

Evo moje stanje trenutno
u3y9y2uj.jpg

Poslednja izmena:
Kako si zadovoljan telefonom? :)
Još uvek isprobavam, valjda mi treba vreme da se sa TW priviknem na Sense, sve mi je novo i nemam potrebe za custom romom dok ne izgustiram stock a i lep je. Fale mi opcije npr. kada snimim ekran i spustim gornji bar da mogu odmah da manipulišem sa tim SS, ali ima samo "Detalji" za taj poslednji SS. Ne mogu odmah da maniulišem sa SS niti da vidim ostale SS ako sam ih više napravio. Moram Gallery, Screenshots... ima još ovakvih sitnica, valjda ću ih nekako nadomestiti :wall:
Što se tiče telefona displej mu je sjajn i bolji od amoled-a na S3 (crna nije crna ali je belja dosta belja, prijatnije za čitanje teksta), mp3 odličan (sa istim slušalicama Sennheiser CX 300 II bolji od S3 i to dosta, ali S3 ima glasniji zvuk u slušalici u toku razgovora). Da prođe par dana pa ću napisati detaljno utiske, za sad je sve ok i nema sitnica koje su me nervirale na S3 tj. lag sa otključavanjem displeja, ulazak u poruke, imenik i dialer. One x mi dođe kao osveženje.

Što se tiče gornjeg SS baterije njega ignirišite, nije sa one x.
Ovo su moji, juče skinut sa baterije, osvetljenje na 50%, dosta je zakačen na wifi jeri isprobavam stabilnost i jačinu wifi...

Za tu glasnocu prilikom razgovora...

Ja sam primetio da posle 6-7 meseci od kad imam telefon glasnoca prilikom razgovora jako smanjila. I da ne odugovlacim google vamo google tamo ustanovim da je u pitanju prasina koja se zaglavi u rupice gde je speaker. Kada sam ih ocistio bukvalno telefon nisam mogao da drzim na uvetu kada pricam koliko je bilo glasno. Pokusaj i ti to ako si uzimao polovan model, mozda cak i sa slusalicama.

Poslednja izmena:
Čime si čistio? Nekom iglicom? Deluje mi čisto, ni jedna nije zapušena. Uzeh star 3 meseca sa garancijom 2god. u stanju kao nov, malo da isprobam i vidim da li će mi odgovarati, ako ne najmanje ću izgubiti kasnije prodajom. Ako mi se baš vidi uzeću nov hox+

Cistio cetkicom za zube :D

Kod tebe baš zapeklo :D Dobra ideja, primeniću ako zatreba. Koliko ti

Možda je ovo problem što se gasi wifi u mirovanju:

Ovo su rezultati moje baterije posle drugog punjenja, osvetljenje uvek na 50%, nije uključen režim uštede (na 20% se sam uključio) tako da se nije ni diskonektovao sa wifi i kao što se vidi sa slika 23 sata i 52min ukupno konektovan na wifi! Displej 3 sata i 22min. Šta kažete, da li je ok?

Možda je ovo problem što se gasi wifi u mirovanju:

Ovo su rezultati moje baterije posle drugog punjenja, osvetljenje uvek na 50%, nije uključen režim uštede (na 20% se sam uključio) tako da se nije ni diskonektovao sa wifi i kao što se vidi sa slika 23 sata i 52min ukupno konektovan na wifi! Displej 3 sata i 22min. Šta kažete, da li je ok?

Više nego ok, ja sam na edge-u non stop i wi-fi koristim kad god mogu, i opet 2.5h max. Još mi je i osvetljenje na minimumu...

Nije OK! Pogledaj awake 8 sati, a screen on je 3 sata!! Uradi ono što sam ti rekao za bbs i postavi tamo u temi na xda...

Šta je awake?

Znaci da je nesto budilo telefon dok je ekran bio ugasen i to citavih 5 sati.
Neka aplikacija pravi problem,treba naci koja.

Bio zakačen za wifi, automatska sinhornizacija npr. vremenske prognoze na svakih sat vremena? To mi pada na pamet dok sam noću spavao.

Ne traje to 8h. Probaj prvo ono što sam ti ja napisao pa ako ne ulovimo šta je cimaj se po xda.

Bio zakačen za wifi, automatska sinhornizacija npr. vremenske prognoze na svakih sat vremena? To mi pada na pamet dok sam noću spavao.

I meni je zakačen za wifi stalno, twitter i vreme na sat vremena i gmail push... Imaš bbs temu na xda, sve ti piše i šta je awake i full wakelock i partial i kernel i sve, još samo da barataš dobro jezikom da dobro razumeš sve...

dobro, i meni redovno bude awake dosta, ali npr. slusam radio (FM i Tune In), i tad je naravno awake... E sad, moze biti svasta...

I ja imam dosta visok awake... Uvek duplo veci od screen on... Nemam nista posebno instalirano. Ali baterija je manje vise ok.

I to mi je uvek tako bilo.

Poslednja izmena:
dobro, i meni redovno bude awake dosta, ali npr. slusam radio (FM i Tune In), i tad je naravno awake... E sad, moze biti svasta...

Razumem, ali čovek nije spomenuo ništa od toga, tako da aplikacija neka drži budnim telefon ili je generalno problem u HOX-u... Nije normalno da je toliki awake u odnosu na screen on, pogotovo kad je zakačen na wifi i ako ne sluša muziku...

uploadfromtaptalk1358094932817.jpg
uploadfromtaptalk1358094953641.jpg

Nastavak pošto nije hteo Tapatalk da okači slike

I ja imam dosta visok awake... Uvek duplo veci od screen on... Nemam nista posebno instalirano. Ali baterija je manje vise ok.

I to mi je uvek tako bilo.

Slušaš muziku (player, radio) za to odredjeno vreme što je toliko u razlici?

Ne nista... Cak i kad mi je iskljucena sinhronizacija takav je awake.

Mozda je to tako kod svakog, nznm.

Nazad
Vrh Dno