- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 510
Kako da vidim sta?
Aaaa, juče se ubih tražeći po sistemu :crash:
@joriq, hvala, BetterBatteryStats ima opciju za displej:
Još uvek isprobavam, valjda mi treba vreme da se sa TW priviknem na Sense, sve mi je novo i nemam potrebe za custom romom dok ne izgustiram stock a i lep je. Fale mi opcije npr. kada snimim ekran i spustim gornji bar da mogu odmah da manipulišem sa tim SS, ali ima samo "Detalji" za taj poslednji SS. Ne mogu odmah da maniulišem sa SS niti da vidim ostale SS ako sam ih više napravio. Moram Gallery, Screenshots... ima još ovakvih sitnica, valjda ću ih nekako nadomestiti :wall:Kako si zadovoljan telefonom?![]()
Možda je ovo problem što se gasi wifi u mirovanju:
Ovo su rezultati moje baterije posle drugog punjenja, osvetljenje uvek na 50%, nije uključen režim uštede (na 20% se sam uključio) tako da se nije ni diskonektovao sa wifi i kao što se vidi sa slika 23 sata i 52min ukupno konektovan na wifi! Displej 3 sata i 22min. Šta kažete, da li je ok?
![]()
Bio zakačen za wifi, automatska sinhornizacija npr. vremenske prognoze na svakih sat vremena? To mi pada na pamet dok sam noću spavao.
dobro, i meni redovno bude awake dosta, ali npr. slusam radio (FM i Tune In), i tad je naravno awake... E sad, moze biti svasta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari