Šta je novo?

HTC One X

bitno je da je stiglo, je li u lakat ili koljeno je manje vazno :smash:

ma kurava direktora nekog, nema pojma o svom poslu, odma da pisemo peticiju da joj daju otkaz :p

Treba da ih bude sramota,kazes u oktobru,pa prodje skoro ceo novembar i nema nista. Od tog obecanja je proslo godinu dana,nemojte da me lazete vise! Polako Bili... :D

Da vi pređete na S3 i lepo ubacite 4.1.2 i preskočite 4.1.1 :D

meh, samo da nije problema sa garancijom... Ovako, ipak 2 god. garancije preovladjuju, a JB vec koristim na Desire HD :p

Sve to može ali kada je na punjaču :d Imao sam xox, sve znam, baterija me je izuđivala, kada sam skoro prodao S3 očekivao sa xox+ ili nexus 4 ali sam se smorio čekajući i uzeo ponovo s3, baterija ipak pobeđuje. Iskreno se nadam da su malo ispeglali bateriju na xox+ i ako je tako može da bude sledeća makina.
Šta je Buggy Beach Challenge, nema na g. play da probam?

a sta je xox? :p

e onda ne znam sta je HOX :p

ocekujem da ce moj zivot biti 20% bolji kad stigne apdejt :d

a ovo nije realno koliko odugovlace, 99% sam siguran da ga ni u novembru necemo vidjeti... Na kraju ce da ispale kao za Desire HD: jebavali nas mjesecima, najavili za Avgust, i onda pred samo izbacivanje rekli da ne moze to na DHD... Iako su izbacili ICS za npr. Desire S, koji je hardverski prakticno identican telefon, pa i za neke hardverski slabije telefone, sa manje memorije... :mad:

Sto je dobar ovaj 4.1.2 i fluidan na S3 :p

Dzaba kad je sav plastican i ogavan :p Ko kinezara od 50e haha

dobar i fluidan i bagovit, kako citam :d

I na S2 kida ovaj 4.1.2 kako radi :p

Dzaba kad je sav plastican i ogavan :p Ko kinezara od 50e haha

Slažem se da je one x mnogo lepši i kvalitetniji, ali video sam u telenoru u merkatoru (NS) da su svi popucali oko otvora za prednju kameru (ili šta je već sa leve strane) a neki i po ivicama, tako da ***. i ta plastika nije neka.

Pa ni One X ni One S nisu bas savrseni sto se tice kucista i materijala.. pominjano xx puta koji su sve problemi.. ali su svakako bolji od SGS III.

Ne znam sta sprecava proizvodjace da im kucista budu kombinacija ovih materijala (meni je i ovaj dizajn odlican). Jasno se vidi koliko mocno deluje ovaj Sony a to se valjda i ocekuje od jednog premium Android modela.

gsmarena_003.jpg

Poslednja izmena:
jelly bean ce rijesiti i taj problem sa zavlacenjem prasine :d

inace, ni moj nema pukotina ni ogrebotina, evo skoro pola godine koriscenja... Samo 1 frcka na ekranu, al ko mi kriv kad nosim tel na plazu, mada i ta se vidi samo kad je ekran ugasen, sto mi je i najbitnije, kad je upaljen, nema nikakvog prelivanja boja. A evo citam sad da Samsung od naredne godine odustaje od stakla i prelazi na plastiku za ekrane :p

Moj HOX cerkica od 2 godine testira svakodnevno sa talkingtom app i to iz krevtca,sa kreveta,na tepih,laminat u korpu sa igračkama i mogu van reći da je na mene može dobro da izmahne i telefonu ne fali baš ništa tako da sam ili dobio neki test model hehehe ili me ludo služi sreća...

Da ne gledam celu temu pošto nemam ovaj telefon. Jel postoji neki problem sa hox i igo? Kum ima na telefonu i sve je radilo ok ali odjednom više neće. Ne pomaže ni reinstaliranje. Jel to neki znani problem ili se samo njemu pojavilo?
Hvala.

Da ne gledam celu temu pošto nemam ovaj telefon. Jel postoji neki problem sa hox i igo? Kum ima na telefonu i sve je radilo ok ali odjednom više neće. Ne pomaže ni reinstaliranje. Jel to neki znani problem ili se samo njemu pojavilo?
Hvala.

Taj problem se javio i meni od kad mi se tel update na 4.0.4. Postoje neke verzije sa tim sredjenim ali se nisam mucio,cekam JB pa cu onda da vidim nesto

Hvala.

imam isti problem, probao 2-3 verzije iGo i sve savjete, i na kraju odustao, ionako mi trenutno ne treba, imam ga na Desire HD ako zatreba, i isto cekam apdejt...

ko ima problem sa igo-om, nek preimenuje DCIM folder i pokrene opet igo...

Vrh Dno