Šta je novo?

HTC One X

Beats slusalice vrede jedva 30-40e :) Sto znaci da su sasvim ok za slusanje elektronske muzike, house, trance itd jer imaju jak bass a to je danas u fensi svetu popularno, zna se ko reklamira beats tehnologiju. Za slusanje drugih zanrova naravno da mogu da posluze ali su jednostavno izvikane zbog imena i prodaju se i za 100e po oglasima :d Kada kazem drugih zanrova mislim na muziku sa dosta masnih basova i teskih rifova, da skratim pricu, za to su tshi. :)

Dakle, vrede ako se dobiju kao poklon i pruzaju dobar zvuk za veliku vecinu korisnika ali su zvanicno izvikane i nikako ih ne treba kupovati u slobodnoj prodaji i po oglasima jer se za 70-100e, koliko kostaju ove slusalice, moze kupiti 3x bolji model :)

Ukratko, ko slusa hip hop, house, trance i slicnu elektronsku muziku bice prezadovoljan, posebno ako ranije nije cuo nista bolje i naravno da se treba boriti za ove slusalice, zasto da ih ne dobijes uz telefon kada ih vec proizvodjac deli? :) Ali mislim da su prestali kod nas..

Ja bih sigurno uzeo ove slusalice i zavalio za 80e nekom fenseru :d i za isti kes kupio Sennheiser, Denon da se upisam od srece :)

Ali htc je bar delio te slusalice uz One X, ostali proizvodjaci uz svoje skuplje modele poklanjaju bubice od 620 din :d

Poslednja izmena:
Preko puta dalton zgrade na bulevaru je ta firma... Nisam siguran sad za naziv nesto mi stao mozak, javim ti sutra na pm.

Upravo sam bio u toj radnji, sasvim fina ponuda. Imaju silikonske crne i providne, i hard back crne, bele, i imitacija karbona. Kupio sam crni hard back cover i sasvim sam zadovoljan.

Hvala jos jednom :)

Meni su dobre slusalice sto se dobijaju uz mobilni,ne znam sta im fali

Upravo sam bio u toj radnji, sasvim fina ponuda. Imaju silikonske crne i providne, i hard back crne, bele, i imitacija karbona. Kupio sam crni hard back cover i sasvim sam zadovoljan.

Hvala jos jednom :)

Jel to kao one od juce sto je neko kacio?

Evo neko koga bude zanimalo za ekran u cemu je problem, na vrlo blag pritisak se ovo desava. Na HD2 mi se to nije desavalo, ni sada na gNote

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Dl1X37IyzdA

OneX(Super IPS LCD2) i hd2(TFT ) nemaju ni blizu iste ekrane (isto sam posedovao hd2), takodje note koji ima amoled to su sve razlicite tehnologije. Na falicnim modelima se javlja na standardan pritisak.

Evo sa xda sta pregledate pri kupovini :

1. Connect via WiFi, if you have full performance you might not yet have the hardware issue
2. check the display for dead pixels, any kind of yellow glow, bubbles or anything
3. press the display gently at the border area of the glas - you will/might see something that looks like if you push onto your lcd monitor: If you just touch it and it appears its "Not ok" Ich you have to push more firmly, dont mind
4. Check if your Display fits perfectly into the case (some users have loose displays, or gaps)

Hvala jos jednom

Drago mi je. Okaci da vidim koji si uzeo :)

Poslednja izmena:
OneX(Super IPS LCD2) i hd2(TFT ) nemaju ni blizu iste ekrane (isto sam posedovao hd2), takodje note koji ima amoled to su sve razlicite tehnologije. Na falicnim modelima se javlja na standardan pritisak.

Evo sa xda sta pregledate pri kupovini :

1. Connect via WiFi, if you have full performance you might not yet have the hardware issue
2. check the display for dead pixels, any kind of yellow glow, bubbles or anything
3. press the display gently at the border area of the glas - you will/might see something that looks like if you push onto your lcd monitor: If you just touch it and it appears its "Not ok" Ich you have to push more firmly, dont mind
4. Check if your Display fits perfectly into the case (some users have loose displays, or gaps)

Ne kazem da su isti ekrani, vec da nije bilo na njima i glupo da bude na ovom modelu a da jedva covek dodiruje ivicu ekrana. Kao da se celo kuciste mrda. Na asus transformeru je ips i na njemu je sve bilo ok, cak i pri jacem pritisku. Kazem samo ljudi da se paze. Dobro je ovo sto si izbacio, ali valjalo bi na srpskom jer ne znaju svi engleski pa samo prelete.

Pa zato upravo sto nisu isti zato se to i ne desava :) Najbitnije je da paze da pri sredini ekrana nemaju razlivanje na pritisak, trebalo bi na sredini da moze da se pritisne koliko hoces.. Sa strana se razliva jer se pritisak i ako stiskas ekran odgore deo sile prenosi na ivicu i tu dodiruje LCD ekran i javlja se pojava kao na klasicnom monitoru. To nije nista strasno, ali opet kazem ako se javlja pri normalnom dodirivanju kao sto koristite standardno ekran (kao touch) nebi smelo da se javi i onda je uredja falican, e sad sto neko stiska ne prirodno to je druga stvar.
Ako nekog interesuje odnosno ne razume engleski mogu da prevedem nije problem ili neka me kontaktira na pm.

Poslednja izmena:
Upravo sam proverio to sto se tice stiskanja ekrana i razlivanja boja. Na sredini se, naravno, nista ne desava. A prilikom pritiska na donji desni ugao, primetno je malo razlivanje boja. Ali opet, u pitanju je takav pritisak koji nije bas normalan za touch screen. Rekao bih da sam dobio sasvim korektan primerak telefona :)

A evo ovog cover-a sto sam kupio:

..malko su losije slike, slabo svetlo :trust:

Maska je crna, i ima jako sitne bele tackice. Nije glossy, vec ima malo grublju povrsinu, taman da ne klizi i da ne ostaju nikakvi tragovi..

Poslednja izmena:
Sada sam bio u Vipu na Slaviji i ima jedno snizenje za OneX do sada je bio preko 20000 za tarifu Smart 4400 i Postpejd 2000,a sada je 10000 sto je o.k cena ali......Pitao sam da li daju jos Beats sluske i kazu ne!!!Samo obicne ali je cena o.k.Nisam mogao da ga cackam ali sam ga video u izlogu,deluje robusno i cvrsto.

Ni ja preko telenora nisam dobio beats sluske. Ali iskreno, nije mi ni bitno. Smatram da je beats samo izvikan brend, i da nema sta da trazi pored sennheiser-a, cije sluske jurim..

^ma brate sta bi ti falilo da si dobio beats slusalice, prodao bi ih za 70e laganeze a onda bi imao dovoljno za Sennheiser, Denon, AKG..

Sto bi prodavao ovako dobre sluske, nisam lud da ih prodam :) A i vidim da se ljudi zale na te sluske sto vi preporucujete...

Hmmm, realno, na Sennheiser moze da se zali samo neko ko nema sluha, ili neko takav ko je navikao na siromasniji opseg i definiciju tonova..

Sto bi prodavao ovako dobre sluske, nisam lud da ih prodam :) A i vidim da se ljudi zale na te sluske sto vi preporucujete...

Pa na primer zato sto mozes da ih prodas za 80e a za 40e da kupis bolje od njih i da ti ostane 40e u dzepu.

Zasto bi neko davao 80e za te sluske ako ne valjaju... Meni je to malo nelogicno, al nebitno ;)

Pa sve je tebi nelogicno, u tome je problem ali naucices vremenom..

Te slusalice su za fensere, pruzaju kvalitet zvuka kao dj panasonic ili philips sluske od 30e ali kostaju mnogo vise jer imaju potpis dr. dre-a, zamisli :d

I kao sto si vec procitao, ne kazem da su lose samo da su fensi i precenjene i od muzickih zanrova najbolje ce da reprodukuju ''hip hop'' rnb, trance, house i slicne elektro zaebancije u kojima gruva taj techno bass.

U svakom slucaju htc bar deli [je delio :d] beats slusalice dok ostali uz telefon isporucuju prosecne ili cak ispod prosecne bubice koje ne vrede ni 600din.. Ja bih u svakom slucaju voleo da uzmem te beats i da ih prodam za 80e i kupim neke bolje od ovih koje sad imam :)

Sta da naucim? Dobio sam ih dzabe, necu da menjam nesto sto mi odgovara u potpunosti i mislim da ne moze mnogo bolje zvuk da se emituje nego sto to one same rade. Te sitne razlike ako ih uopste ima su totalno nebitne, a da ove prodajem, uvaljujem pa kupujem druge mislim da to nije vredno tolikog cimanja ;) I realno ako su toliko cenjene ove sluske jos bolje da ih zadrzim pa kad budem prodavao tel kad dodje vreme da ide u kompletu, jer upravo i ja sam kada sam kupovao telefon trazio sam da bude u kompletu sa njima.

Poslednja izmena:
Da naucis da zaradis pare. Mnogi traze isto, pa ne dobiju, a ne zato sto kako ti kazes, ja sam ih trazio da ih dobijem u kompletu kao budza ili jako bitan, pa su se oni uplasili i ispostovali tebe...100-200 komada je bilo paketa, koji su srecnici dobili i to je to... Cena je ista svuda kod operatera i kad su se dobijale sluske i kad se nisu dobijale, ne vidim da je manje za 70-100€...

Meni licno "grandovci" lose zvuce na svemu :d
Slusam techno tako da su mi ove Beats slusalice kao stvorene za mene :)

mile_kitic.jpg

Fuck yeah! :d

Da li imate problem da se cuje pucketanje dok slusate muziku na slusalicama?

Ne cuje se meni drug je uzeo telefon juce i kaze mi malo pre da se cuje kao sustanje/pucketanje neko kada slusa muziku.
Ne zna da li je sof. ili hard. a ne znam ni ja. Nema veze...

Da naucis da zaradis pare. Mnogi traze isto, pa ne dobiju, a ne zato sto kako ti kazes, ja sam ih trazio da ih dobijem u kompletu kao budza ili jako bitan, pa su se oni uplasili i ispostovali tebe...100-200 komada je bilo paketa, koji su srecnici dobili i to je to... Cena je ista svuda kod operatera i kad su se dobijale sluske i kad se nisu dobijale, ne vidim da je manje za 70-100€...

Pa ja sam te pare i zaradio. Nevidim razlog da se ti brines oko mog novca.Drugo, nisam nikakav budza nego znam sta hocu da kupim, a ti mi delujes malo frustriran, opusti se malo.. Ja nisam hteo da uzmem bez sluski jer sam znao koliko vrede. Sad na zalost vise ne moze da se nabavi sa sluskama, ali upravo zato imam jos jedan razlog da ih ne prodam, kao sto sam vec naveo.

drugari, i ja od danas pristupam zvanicno klubu (i toliko o prici da ga niko ne bi uzeo sad kad je izasao SGS3, koji bi me kostao samo 20-30€ vise nego X) :)

Vrh Dno