Šta je novo?

HTC One X

Trebalo bi sutra da uzmem one x preko telenora. Furao sam do sad DHD, dusu sam mu bio izvadio, oc na 1.5, milion romova promenio, mada poslednjih 7-8 meseci nista nisam ni pratio ni dirao. Nemam sad mnogo vremena za zezanje zbog posla. Da li je na one x dobitak u trajanju baterije i jos necemu drugom znacajno na strani custom roma ili i stock dobro radi?

e da, i ako je neko koristio DHD, jel su unapredili kameru u odnosu na dhd?

Trebalo bi sutra da uzmem one x preko telenora. Furao sam do sad DHD, dusu sam mu bio izvadio, oc na 1.5, milion romova promenio, mada poslednjih 7-8 meseci nista nisam ni pratio ni dirao. Nemam sad mnogo vremena za zezanje zbog posla. Da li je na one x dobitak u trajanju baterije i jos necemu drugom znacajno na strani custom roma ili i stock dobro radi?

e da, i ako je neko koristio DHD, jel su unapredili kameru u odnosu na dhd?

Sto se tice kamere, naravno da je napredak, ali ima problema sa snimanjem i padom fpsa, pogledaj u ovoj temi, pricalo se o tome. Savet da uzmes s3, za sad bolji izbor.

@hstoned- nisam video tu temu, ko zna sta ima x)

Ja ti nebi savetovao da uzmes s3 :) Nema problema sa snimanjem preterujete kao i ubicajno, snima sasvim ok sa tim sto je snimanje ograniceno na 24fps. Kvalitet je snimka je jako dobar, cak i iznad s3.

Nema problema sa snimanjem preterujete kao i ubicajno, snima sasvim ok sa tim sto je snimanje ograniceno na 24fps. Kvalitet je snimka je jako dobar, cak i iznad s3.

:d U redu je covece, HOX nije los telefon ali daj nemoj trovati neupucene ljude :d

Buni me sto sto One X ima 24 fps,koliko onda ima S2 posto svaki snimak na S2 je perfekcija,ja sam odusevljen.A razmisljam da menjam S2 za One X ali videcu.

Lik je odusvljen sa one x i to je njegovo pravo :d ali stvarno nema smisla da siri dezinformacije. HOX ima jako los kamkoder, posebno u uslovima slabog osvetljenja, tu fps pada i na jedva 13, 14 :d Preko dana je tu negde oko 24 i skoci ponekad na 28 ali u svakom slucaju SGS III kamkoder je primetno bolji a sto je najjaci fazon i SGS II i jeftiniji One S imaju bolji 1080p video :)

Da li ce i kada htc [ili neko sa xda] ispraviti ovu glupost, videcemo ali za sada hox kamera nema sta da trazi pored SGS III a licno garantujem da su SGS II kamera i kamkoder bolji.

Al si ti smorio sa tom kamerom, jel covek kupuje telefon ili kameru? Kamera je skroz ok, neka proba pa ce i sam videti. Mozda nije frik kao ti pa kuka za svaki fps. Opusti se malo ;-) Na strani HOXa su mnogo bitnije stvari, a to je ekran i izrada. Pa neka covek odluci sta mu je bitnije.
P. S Da odgovorim coveku, S3 snima sa 7 fps vise, pa ti vidi jeli ti je to znacajno ;-)

Poslednja izmena:
Al si ti smorio sa tom kamerom, jel covek kupuje telefon ili kameru? Kamera je skroz ok, neka proba pa ce i sam videti. Mozda nije frik kao ti pa kuka za svaki fps. Opusti se malo ;-) Na strani HOXa su mnogo bitnije stvari, a to je ekran i izrada. Pa neka covek odluci sta mu je bitnije.

Ekran i izrada? Mozes da pojasnis? Cuh ljudi se zale na razlivanje boja na ekranu kada malo jace pritisnes touch dugmice, a lik sa vipa sto uzeo kada stisne u gornjem delu ekrana dole ispadne iz lezista. Ja nemam s3 i htc najvise gotivim od proizvodjaca, ali realno, suludo je kupiti one x pored S III, posebno sto je na paket razlika 20ak evra (telenor prenesi 1000). Nece dzape za mesec dana da prodaje 10 miliona komada

lepo je rekao,ekran je odlican,ali ko pritiska jako ovaj ekran,onda za njega nije ovaj telefon

Strasni ste majke mi.... A sto s3 ima crne fleke po ekranu sta sa tim? Sta je sa prirodom boja? Sta je sa plasticnim ledjima koja stradaju nakon nedelju dana? Sta je sa drop testom, gde ekran puca mnogo vise nego na iphonu? Sta je sa zvukom kod snimanja? Svaki uredjaj ima svoje bubice..... Ekran za mene jeste kvalitetniji sto su i testovi po youtube pokazali, priroda boja je na strani oneX-a.
Nikakvog pomeranja ekrana nema, izrada je vrhunska, to sto je nekom uleteo falican primerak ***, nekima je i uleteo s3 koji se zapalio.

Poslednja izmena:
P. S Da odgovorim coveku, S3 snima sa 7 fps vise, pa ti vidi jeli ti je to znacajno ;-)

Za tebe je najbolje ono sto ti imas :d

ne budi smesan, hebe mi se i za sgs III i za hox, ja cu da pazarim ili one s ili huawei p1s [mozda nexus] ali siris dezinformacije i ponasas se kao deriste koje brani svoju igracku :d

Hox ima veliki problem sa kamkoderom i liku koji trazi proverene info o sgs III i hoxu savetujem da ne cita postove kzs12 jer je ocigledno da je u pitanju velika pristrasnost i nerealnost..

Naravno, samo si ti u pravu. Ja bi mu savetovao da ode i vidi oba uredjaja, proba pa neka se uveri. A da se mane citanja tvojih postova jer mnogoo preuvelicavas stvari. Da je to tako kako ti predstavljas odavno bih prodao ovaj uredjaj.
A za razliku od tebe ja taj uredjaj imam u rukama i samim tim da proverim sve buve koje su ovde pustene.

Poslednja izmena:
Strasni ste majke mi.... A sto s3 ima crne fleke po ekranu sta sa tim? Sta je sa prirodom boja? Sta je sa plasticnim ledjima koja stradaju nakon nedelju dana? Sta je sa drop testom, gde ekran puca mnogo vise nego na iphonu? Sta je sa zvukom kod snimanja? Svaki uredjaj ima svoje bubice..... Ekran za mene jeste kvalitetniji sto su i testovi po youtube pokazali, priroda boja je na strani oneX-a.
Nikakvog pomeranja ekrana nema, izrada je vrhunska, to sto je nekom uleteo falican primerak ***, nekima je i uleteo s3 koji se zapalio.

Na cemu? Morao sam da skrolujem da vidim da nisam omanuo temu. Fleke na ekranu se negde zadesi da ima, ali jedino ako se nabijes u mrkli mrak i zevas dok te oci ne zabole, prakticno i ne postoje jer ih je jedva moguce naci (i to na kako kom primerku), prirodnost boja- to kako kome odgovara, imas modove da menjas pa napravi kako ti odgovara. Za ledja ne znam o cemu pricas? To sto ga neko trljao o postolje u uscu nema veze s vezom; drop test necu da komentarisem, tu si zalutao (a i onaj drop test sto sam gleda sa onom ribom nije objektivan); za zvuk u toku snimanja nisam slusao kakav je.

I da se ne lazemo: znas i sam da ti sad neko donese s3 da menjate glava za glavu (ili cak da doplatis 20e) da bi prihvatio na keca ;)

HoX je odlican uredjaj, al za koju nijansu iza s3 (pa cak i 0.1" manji ekran nekog kopka)

Poslednja izmena:
Nazalost kzs12 je primer ucesnika diskusije ciji komentari su maximalno nerealni i vrlo pristrasni aparatu koji poseduje ...

Ja licno nebih menjao ovaj uredjaj za s3 iz dva razloga koja sam gore naveo i nebih da se ponavljam. Sve ja stvar sta je kome bitno :) Jedino bih razmislio o iphone 5 ali to cemo da vidimo kada on izadje, jer su oni najbolji sto se tice in hand osecaja koliko god ih mrzeli :)
To sto se tice da je s3 ispred, jeste jer je izasao kasnije sto se slazem sa tobom.... I zato i jeste napredniji po nekim pitanjima.

Poslednja izmena:
nijanse odlucuju i bilo koji telefon od ova dva da se uzme,nece se pogresiti.

Upravo to. Ali pojedinci ovde to ocito ne prihvataju. I kude neke stvari toliko da ispada da je telefon katastrofa, a to stvarno nije tako odnoso ne u toj meri kako oni predstavljaju.

nijanse odlucuju i bilo koji telefon od ova dva da se uzme,nece se pogresiti.

To je to. Sad se samo svodi na to sta korisniku vise odgovara.

Meni vise odgovaraju prirodnije boje, cista bela, i zavrsna obrada kakva je kod HTC-a. Nekom drugom vise odgovara kompletan glossy finish, na primer..
Eto, da Samsung S3 stoji u kucistu HTCa i ima HTCov ekran, tada bih ga uzeo :d

I, jos jedna stvar, razlike izmedju ova dva telefona su takve, da se primete samo kada se direktno uporede - sto, realno, skoro niko od nas nece biti u situaciji da uradi.

ovdje je vjecita rasprava o tome koliki je ciji i koliko moze :)
znaci HOX VS SG3
Nista konkretno.

Evo ko hoce da mu njegova kanta od hox-a moze snimat razgovore nek instalira ovaj patch a onda np kao ja Record My Call

provjereno radi

Poslednja izmena:
Slazem se. I mislim da neko ko dodje u ovu temu, verovatno ga zanima ovaj telefon, tako da nevidim poentu preporuka nekih drugih modela poput s3 jer da ga on interesuje otisao bi u njegovu temu i pitao. Takve preporuke su upravo troll :) Nego da se vratimo na temu.

Taj case izgleda dosta kvalitetno, al je poprilicno skup. Ja sam nasao u Novom Sadu na jednom mestu imaju par vrsta, pa ako nekog interesuje mogu dati adresu firme. Ja sam moju platio 700din.

Ok ckvrlj skontali smo da je camcoder katastrofa i da nemoze da se gleda snimak od seckanja i to jos pre deset strana :)

Poslednja izmena:
Napisi slobodno. I ja sam iz NSa i rado bih obisao..

A koznu futrolu sam nasao samo u podzemnom, i u zeleznickoj.

da preteknem sve noob-ove sa pitanjem: Kad ce Jelly Bean za One X?? :d :d :D

(shala, of kors, ali ubrzo ocekujem da se ovo pitanje ponovi bar jos 10 puta u ovom topiku u narednih 4-5 mjeseci :) )

Bolje nemoj to da pitaš, posle će da se pojavi padobranac koji će da kaže da S3 za USA tržište dolazi sa predinstaliranim JB, pa će rasprava o tome ići na 10 strana :d

Preko puta dalton zgrade na bulevaru je ta firma... Nisam siguran sad za naziv nesto mi stao mozak, javim ti sutra na pm.

Hvala. Sutra pre podne bih trebao da budem tu u blizini pa cu pogledati..

A ostali, hvala sto smarate. Ako vec ne mozete na neki koristan nacin da pomognete drugima, ne morate da odmazete.. :trust:

Vrh Dno