Šta je novo?

HTC One X

Ljudi nemojte da se tripujete toliko za kamkoder meni je preko dana fps kad snimam bukvalno zakucan na 24 frejmova u sekundi neki put padne na 23 i odma skochi na 24, a uveche isto tako samo sam ugasio u opcijama kamere limit to 20fps na off i ugasio sam video stabilization. A evo i nekih slika da vide ljudi kakve fotke pravi one x, mrzi me klip da kachim spor mi je net :D

Prilozi

• IMAG0281.jpg
    IMAG0281.jpg
    809.6 KB · Pregleda: 161
  • IMAG0293.jpg
    IMAG0293.jpg
    1 MB · Pregleda: 147
  • IMAG0037.jpg
    IMAG0037.jpg
    995.4 KB · Pregleda: 144
  • IMAG0289.jpg
    IMAG0289.jpg
    1 MB · Pregleda: 166
  • IMAG0276_BURST001.jpg
    IMAG0276_BURST001.jpg
    741.4 KB · Pregleda: 148
Poslednja izmena:
Drugi deo slika, molim moderatore da ne obrishu post jer u jednom mogu samo 5 slika da stavim u atacment

Prilozi

• IMAG0282.jpg
    IMAG0282.jpg
    919.5 KB · Pregleda: 144
  • IMAG0285.jpg
    IMAG0285.jpg
    716.1 KB · Pregleda: 143
  • IMAG0287.jpg
    IMAG0287.jpg
    706.8 KB · Pregleda: 129
  • IMAG0138.jpg
    IMAG0138.jpg
    1 MB · Pregleda: 125
Poslednja izmena:
Axaxaxa :D to sam slikao po ushcu ima tamo koliko ocesh :D

*** ako kazes da je nesto dobro onda si fanboy... Ali se slazem sa tobom da je kamera extra.

Pedja pominju te na xda, navodno nasli tvoj video na yotube, probali taj mod za kameru i kazu da su zadovoljni. Da im daje stabilan fps i da su im slike sada jos bolje?? A ti rece da si izgubio na kvalitetu. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1735107

Poslednja izmena:
Evo i statistika baterije, malo sam je cedio juce po internetu i evo kako je izasla:

Kernel: 2.6.39
Baseband: 1.1204.105.14
OTA: 1.29.401.11
Rom: Stock

Brightness na auto, wifi ukljucen stalno tokom koriscenja, dosta interneta, taptalka... Dakle neko koriscenje viseg stepena, bez da sam dirao racunar ceo dan :)
foto1.png
foto2.png

Poslednja izmena:
Au pa kvalitet Hd video snimka je blago reci katastrofalan :( Pa na mom S2 video nikada ne seckano ide,zaista ne mogu da verujem da je na ovako dobrom telefonu ovako los video zapis,ovo je ocaj zivi.A taman sma mislio d amenjam S2 za One X ali sada...ne znam...

kzs12^pa da znas elementarne stvari o fotografiji ne bi mogao da kazes da je kamera extra :d Pa preko dana je toliko grained da je to neverovatno.. Kamera je upotrebljiva za veliki broj korisnika- to stoji ali kamkoder ima opasan problem nocu, kome je 14 fps dovoljno- nema problema ali ja sam se u celu ovu nebuloznu raspravu uspao jer si coveku koji nije u toku i koji je trazio savet napisao da hox cak ima bolju kameru i kamkoder od SGS III :d Pa to moze samo deriste koje brani skupo placenu igracku a meni iskreno bilo zao da se covek na osnovu jednog komentara zaleti.. Inace nista ne bih ni pisao, odavno sam ja sve rekao ovde) ;)

Sto se tice pedjinog moda za kamkoder.. taj mod oslobadja 30 fps ali je kvalitet losiji i to moze da vidi [skoro :d] svako pa i sam pedja rece.. taj mod je za Sensation i ne kazem da neko nece zbudziti nesto za hox, pa da kompresija i kvalitet budu solidni a da fps bude oko 30 samo je problem sto je htc to trebao da odradi a ne da se ljudi pate sa skupo placenim telefonom a jos veca nebuloza je to sto One S ima sasvim korektnu kameru a jeftiniji je model :) Da ne pricam sto Nokia 808 sa 3 god starim hardverom moze normlno da snima 1080p.. toliko o htc i quad core procesoru..

Kao sto rekoh, hebe mi se i za tebe i za tvoj presveti hox koji je najbolji na svetu :) ali mi nekako bio bedak da lik dobije toliku kolicinu dezinformacija, da je ekran bolji na hoxu [ovo je skroz subjektivna stvar, neko voli ips a neko amoled, meni su prakticno isti] a da je cak i jbna kamera bolja na htc-u :d pa ako Samsung negde pravi razliku onda je to slucaj ovde + baterija.. ostalo je manje vise isto skoro + je hox mnogo lepsi- sazvakano x puta.
Au pa kvalitet Hd video snimka je blago reci katastrofalan Pa na mom S2 video nikada ne seckano ide,zaista ne mogu da verujem da je na ovako dobrom telefonu ovako los video zapis,ovo je ocaj zivi.A taman sma mislio d amenjam S2 za One X ali sada...ne znam...
Dule, evo ja kao kamera freak :d ti potpisujem da su kamera i kamkoder primetno bolji na SGS II nego na Hox- za sada, dok neko sa xda ne odreaguje, i ako.. Ovde ces da cujes prvo kako je hox kamera bolja pa kad ti dezinformatori ispadnu smesni onda ces da cujes kako su kamera i kamkoder na telefonu nepotrebni [zamisli , na fonu od 600e :d] i kako si ti neki kamera freak koji ne zna nista.. sve ti je jasno.

Izvinjavam se ljudima koji imaju hox i ocekuju neke vesti ovde ali morao sam i necu vise
;)

Poslednja izmena:
Procitaj moj komentar. Ja sam pricao o kvalitetu snimka (pogledaj snimke po yotube ili xda) ne o fps koji jeste manji nego na S3 i naveo sam da je ogranicen na 24fps tako da coveka nisam nista slagao. Ti i dalje vrtis istu pricu stoga ne zelim da ulazim u dalju raspravu sa tobom. Nek se covek odluci sta mu je prioritet ;)

A to dali sam deriste i da sam skupo platio igracku cu se samo nasmejati :D

Poslednja izmena:
Nije bitno, ni ja necu da spamujem po temi ali je fazon sto nigde hox ne moze da parira sgs III kada su u pitanju kamera, kamkoder, audio kvalitet i baterija :) Jos da ga napravise lepseg, [sgs] makar kao LG 4X da izgleda gde bi mu kraj bio :)

Kada se pojavio HOX mislio sam da sam potencijalni kupac tog modela jer u crnoj boji izgleda mnogo mocno ali nisam planirao sad da kupim vec za godinu dana npr ili kada izadje novi i bolji model i cene padnu :) Jednostavno specifikacije su obecavale, f 2.0 kamera, i vise nego dovoljan hardver za duzu upotrebu, na papiru odlican audio cip.. na kraju ima bateriju manjeg kapaciteta od konkurencije a hw ne pravi nikakvu razliku i kao sto rekoh, najvise me cudi sto je jeftiniji One S mnogo ozbiljniji igrac, jedino ima malo memorije a nema micro sd..

dule, napravi ti temu sta da kupim u odgovarajucem delu foruma, da ne spamujemo po temi a i dobices mnogo vise saveta tamo i napraviti pravi izbor.

Izvinjavam se ljudima koji imaju hox i ocekuju neke vesti ovde ali morao sam i necu vise

Sta fali audio kvalitetu sad? :D Dali si ti probao slusati muziku na hox-u? Probao beats sluske i pustiti nesto preko njih? Ocito nisi :) Baterija? 5h 30min upaljenog ekrana malo na 1800mah, uz konstantno koristenje?

Ok predajem se :)

Kao sto je vec receno, sitnice odlucuju. Te razlike koje jedan od ova dva telefona pravi u odnosu na drugi, su relativno male..
Prema tome, stvarno bi bilo lepo da se sada stane sa poredjenjem, jer, koliko vidim, u naslovu ove teme nigde ne pise Samsung Galaxy S3.

Kao sto je vec receno, sitnice odlucuju. Te razlike koje jedan od ova dva telefona pravi u odnosu na drugi, su relativno male..
Prema tome, stvarno bi bilo lepo da se sada stane sa poredjenjem, jer, koliko vidim, u naslovu ove teme nigde ne pise Samsung Galaxy S3.

Evo i statistika baterije, malo sam je cedio juce po internetu i evo kako je izasla:

Kernel: 2.6.39
Baseband: 1.1204.105.14
OTA: 1.29.401.11
Rom: Stock

Brightness na auto, wifi ukljucen stalno tokom koriscenja, dosta interneta, taptalka... Dakle neko koriscenje viseg stepena, bez da sam dirao racunar ceo dan :)
Pogledajte prilog 91087
Pogledajte prilog 91088

Pa ja stavljam cinjenice... Novi update ce dovesti jos vece unapredjenje za bateriju, tako da se nadam da cu premasiti ove rezultate za dodatnih 1h sto je po meni zadovoljavajuce :)
Vec su izasli novi drajveri za tegru 3 i doveli kako do manje potrosnje baterije u testiranju tako do mnogo hladnijeg rada, prijavljuje se 43 stepena nakon 50min igranja nove.
Sve to ima da se vidi lepo na xda pa ko nije lenj moze da procita i isprati sve to. Docice mnogo dobrih stvari sto se tice HOX-a u skorije vreme :)

Poslednja izmena:
Taj rezultat sto si okacio je i vise nego zadovoljavajuci, sto se mene tice :)
Probacu da uporedim moje sa tim, da vidim kako stojim..

Sta fali audio kvalitetu sad? :D Dali si ti probao slusati muziku na hox-u? Probao beats sluske i pustiti nesto preko njih? Ocito nisi :) Baterija? 5h 30min upaljenog ekrana malo na 1800mah, uz konstantno koristenje?

Ok predajem se :)

Slusao muziku nisam ali verujem tolikim testovima gde kazu da One S i SGS III imaju bolji audio kvalitet, to je propust htc-a a ne moj, toliko :)

Slazem se, sve ovo sam pisao samo zato sto je kzs12 izneo gomilu gluposti dok je jedan clan trazio preporuku a njemu sam vec savetovao da otvori temu tamo gde joj je mesto ;)

Ja sam izneo cinjenice, uredjaj imam u rukama. A ti i dalje citaj kojekakve testove ;)

Ne, ti si izneo veliku gomilu neistina a sa jedne strane je zalosno ko sve danas ima tako skupe uredjaje u rukama a nema veze sa mozgom :)

Naravno i opet cu se samo nasmejati, procitaj moje poruke i nauci sta znaci rec kvalitet :) Molim moderatore da reaguju, jer je ovo direktno vredjanje.

Nemati veze sa mozgom o IT-u je tvoje osnovno demokratsko pravo koje koristis punim kapacitetom :)

Necu vise, zbog ostalih ljudi koji cekaju nesto korisno o hox-u.. ;)

Sinoc sam snimao uveche pod reflektorima kako klinci bacaju trojke na terenu snimao sam oko 4 min i fps je bukvalno zakucan na 24fps-a nije mi padao na 14 kao shto je prichao @hsv.stoned

Imas primera koliko hoces uostalom sve zavisi koji je rom, apdejt i u kakvim uslovima je snimano ;) Ako je sada bar malo poboljsano-utoliko bolje, 24 fps nocu cesto dobaci i One S.

Poslednja izmena:
Sinoc sam snimao uveche pod reflektorima kako klinci bacaju trojke na terenu snimao sam oko 4 min i fps je bukvalno zakucan na 24fps-a nije mi padao na 14 kao shto je prichao @hsv.stoned

Haha ovaj .stoned svaka druga necu a vise a samo nastavlja, a samo prica o kamkoderima, slikama, ptice na grani znaju vise. Veliki znalac u IT svijetu:banghead::D ima bolesnika na ovom forumu drama:beer:

Poslednja izmena:
Haha ovaj .stoned svaka druga necu a vise a samo nastavlja, a samo prica o kamkoderima, slikama, ptice na grani znaju vise. Veliki znalac u IT svijetu:banghead: ima bolesnika na ovom forumu drama

I previse... Plus sto modoeratori ne kaznjavaju njihovo vredjanje drugih clanova... Ali trudicu se da ignorisem te znalce o IT tehnologiji dr. mr :D

Pedja jesi video moj post (verovatno nisti zbog konstantnog spama),pregledaj ponovo prosle strane, kazem spomenuse te ovi na xda :)

Poslednja izmena:
I previse... Plus sto mdoeratori nekaznjavaju njihovo vredjanje drugih clanova... Ali trudicu se da ignorisem te znalce o IT tehnologiji dr. mr :D

Pedja jesi video moj post (verovatno nisti zbog konstantnog spama) ali pregledaj ponovo prosle strane, kazem spomenuse te ovi na xda :)

Video sam al meni se chini da ima dosta kockica u odnosu na stock kameru ne znam jeste li vi probali, a i slike su mi bile malo chudnije nego na stock kameri mada nisam stigao da slikam napolje forke neku kuci al mozhda je sve to moj neki trip, ubaci pa proveri ne znam mozhda su bolje i slike i video ko zna mozhda umishljam :D istripuje se chovek jednostavno sam od sebe :D

Da li se uz One X u Vipu i Telenoru dobijaju originalne Beats slusalice,to me zanima i oni koji ih imaju neka kazu koliko su zadovoljni sa njima,da li su bas glasne?

Ja ih imam, prezadovoljan sam zvukom. Imao sam neke sonijeve pre isto kvalitetne, ali kad sam probao ove ostao sam na njima :))

A ove sto se dobijaju u standardno uz telefon su bas lose. Tako da gledaj da pazaris neke bolje, ukoliko ne nadjes beats.

Poslednja izmena:
Da li se uz One X u Vipu i Telenoru dobijaju originalne Beats slusalice,to me zanima i oni koji ih imaju neka kazu koliko su zadovoljni sa njima,da li su bas glasne?

Pre su se dobijale, vise nema tog extended pack-a sa beats sluskama... Svejedno ja mislim da je to samo ime i nista vise i da za te pare mogu bolje sluske da se uzmu + na primer wolfson chip sto je u SGS1, Wave1, SGS3...

Nazad
Vrh Dno