kzs12^pa da znas elementarne stvari o fotografiji ne bi mogao da kazes da je kamera extra :d Pa preko dana je toliko grained da je to neverovatno.. Kamera je upotrebljiva za veliki broj korisnika- to stoji ali kamkoder ima opasan problem nocu, kome je 14 fps dovoljno- nema problema
ali ja sam se u celu ovu nebuloznu raspravu uspao jer si coveku koji nije u toku i koji je trazio savet napisao da hox cak ima bolju kameru i kamkoder od SGS III :d Pa to moze samo deriste koje brani skupo placenu igracku a meni iskreno bilo zao da se covek na osnovu jednog komentara zaleti.. Inace nista ne bih ni pisao, odavno sam ja sve rekao ovde)
Sto se tice pedjinog moda za kamkoder.. taj mod oslobadja 30 fps ali je kvalitet losiji i to moze da vidi [skoro :d] svako pa i sam pedja rece.. taj mod je za Sensation i ne kazem da neko nece zbudziti nesto za hox, pa da kompresija i kvalitet budu solidni a da fps bude oko 30 samo je problem sto je htc to trebao da odradi a ne da se ljudi pate sa skupo placenim telefonom a jos veca nebuloza je to sto One S ima sasvim korektnu kameru a jeftiniji je model

Da ne pricam sto Nokia 808 sa 3 god starim hardverom moze normlno da snima 1080p.. toliko o htc i quad core procesoru..
Kao sto rekoh, hebe mi se i za tebe i za tvoj presveti hox koji je najbolji na svetu

ali mi nekako bio bedak da lik dobije toliku kolicinu dezinformacija, da je ekran bolji na hoxu [ovo je skroz subjektivna stvar, neko voli ips a neko amoled, meni su prakticno isti] a da je cak i jbna kamera bolja na htc-u :d pa ako Samsung negde pravi razliku onda je to slucaj ovde + baterija.. ostalo je manje vise isto skoro + je hox mnogo lepsi- sazvakano x puta.
Au pa kvalitet Hd video snimka je blago reci katastrofalan Pa na mom S2 video nikada ne seckano ide,zaista ne mogu da verujem da je na ovako dobrom telefonu ovako los video zapis,ovo je ocaj zivi.A taman sma mislio d amenjam S2 za One X ali sada...ne znam...
Dule, evo ja kao kamera freak :d ti potpisujem da su kamera i kamkoder primetno bolji na SGS II nego na Hox- za sada, dok neko sa xda ne odreaguje, i ako.. Ovde ces da cujes prvo kako je hox kamera bolja pa kad ti dezinformatori ispadnu smesni onda ces da cujes kako su kamera i kamkoder na telefonu nepotrebni [zamisli , na fonu od 600e :d] i kako si ti neki kamera freak koji ne zna nista.. sve ti je jasno.
Izvinjavam se ljudima koji imaju hox i ocekuju neke vesti ovde ali morao sam i necu vise