R-GTI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poena
- 200
jel moze da se izbaci sa tastature onaj mikrofon? posto bas kad brzo kucam,desi se da pritisnem to
Imam pola godine S2 pa bih hteo jaci telefon i veci ekran pa sam razmisljao da ga prodam ili zamenim za One X,mada Htc nikada nisma imao.Cujem da su baterije problem na Htc modelima,koliko baterija izdrzi na One X modelu?Meni na S2 uglavnom 24 sata uz jacu upotrebu,sa slabijom do dan ipo ide,kako kada.Da li ste zadovoljni sa Htc One X modelom po pitanju kamere,video snimanja i pustanja filmova(cuo sma da koci kada se pustaju fullHD filmovi sto npr na mom S2 se nikad anije desilo),kakav je po pitanju neta?Ja npr S2 nosim u obicnoj platnenoj torbici kao dzakce ima ih u svakoj radnjici,staje ceo samo 1 cm po duzini viri,nemam nikakvih ogrebotina ni po masci ni po ekranu,po meni je glupo i ruzno stavljati folije na gorila glass ekrane kao i silikonske futrole,jako ruzno i nepotrebno.
Sto ne bi za kklipove koristili youtube aplikaciju,a ne preko browsera?
Pa evo iskreno posle restartovanja telefona ni ja ga ne čujem.
Ljudi ajte da naruchimo grupno ona ledja za one x shto je postavio user @R-GTI odavde http://www.ebay.co.uk/itm/HYBRID-HA...0837616326&po=&ps=63&clkid=205986367346352132
Ko su ovi ljudi i zasto nose te smesne telefone?![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari