Šta je novo?

HTC One X

Lepo vreme i u sorcu se prosetam izvadim fon i vidim propusteni pozivi, okrenem kazu zvao si ti nas?! To mi se desilo sa dva kontakta koja sam pre toga zvao.
Oni pozovu i kazu mi da sam se javio i da se nista necuje, tj. telefon je u dzepu.
Da li ste imali ove probleme i kako ovo izbeci?

:wave:

Ne nositi telefon u dzepu od sorca :) :)
btw koje lepo vreme,mislis na elementarne nepogode :mad:

Trebao bi Sense telefon da zna kad je u džepu, u ruci, na uvetu, kada ga uzimaš iz džepa ili torbice, itd...

Desire Z je to savršeno radio. Da nisi nešto instalirao što ne treba (ili izgasio opcije)?

Sad si nasao da stvaljas rostilj i ove paprike u pavlaci,luk.... a postujem ono ****** od pravila nema klope posle 20h :)

uzeo juce beli u telenoru, jedino sto se malo greje ako se duze koristi i baterija mi je nesto sumnjiva, videcu ovih dana koliko moze da izdrzi...

fps i dalje losh?

(edit: pretekose me :p )

da, meni je ta kamera presudan faktor, sve idem i slikam sa mobilnim ... :)

sto se mene tice, nakon dosta cackanja, iako ga nemam (jos), prezadovoljan sam materijalima, stavka koja mi zaista jeste bitna. ne videh jos SGS3 u ruci, ako moze neko poredjenje od ljudi koji su videli oba uzivo .. ?

da, meni je ta kamera presudan faktor, sve idem i slikam sa mobilnim ... :)

sto se mene tice, nakon dosta cackanja, iako ga nemam (jos), prezadovoljan sam materijalima, stavka koja mi zaista jeste bitna. ne videh jos SGS3 u ruci, ako moze neko poredjenje od ljudi koji su videli oba uzivo .. ?

Kao sto tebi nije bitna meni je vrlo bitna . Jer kada sam pijan ili "nadrogiran" na nekoj zurci i izvadim telefon da snimim event zaista ne zelim da gledam frame show na mom novom bad ass quad core telefonu :)

ja sam snimao malopre u 720p i 1080p i ne primecujem neku razliku. mozda su cigle na zidu bolje na 1080p :D
sta mi preporucujete,trka kroz srbiju prolazi kroz moj grad,pa kako da snimam? 720p ili 1080p

Sa cim merite fps tokom snimanja?

Kao sto tebi nije bitna meni je vrlo bitna . Jer kada sam pijan ili "nadrogiran" na nekoj zurci i izvadim telefon da snimim event zaista ne zelim da gledam frame show na mom novom bad ass quad core telefonu

Ti kupi S3 pa ces biti uvek sniman sa 100+ fps i bices glavna faca u drustvu :D

Poslednja izmena:
Trku svakako snimaj u 720p, tu je mnogo bitniji framerate.

Ne meri se fps tokom snimanja, već otvoriš posle klip u nekom plejeru koji može da ti prikaže te informacije, pa vidiš prosečni framerate.
Uz to, očigledno su seckavi 1080p klipovi i bez gledanja u podatke.

Da, znam za tu varijantu, ali sam mislio da je moguce nekako i u toku snimanja videti brojke :)

Trku svakako snimaj u 720p, tu je mnogo bitniji framerate.

Ne meri se fps tokom snimanja, već otvoriš posle klip u nekom plejeru koji može da ti prikaže te informacije, pa vidiš prosečni framerate.
Uz to, očigledno su seckavi 1080p klipovi i bez gledanja u podatke.

to i ja mislim,ipak ce dosta biciklista da prodje,pa da ne bude nekog seckanja

vidis, nisam znao da u 720p snima glatkih 30fps! Posto je razlika u kvalitetu mala/nevidljiva golim okom (cak i kad gledam HD filmove, a ne sa kamerice telefona), za mene je sasvim ok rjesenje da se prebaci na 720p i, za moje potrebe, tako rijesi problem...

Vec par dana zabode mi net preko mreze (mts) sve funkcionise (razgovori ,sms...) ali net ni da bekne.
Menjao sam 2g pa 3g gasio fon i inista ne pomaze.
Preko wifi sve funkcionise.
Jedino resetovanje pomaze.

Vrh Dno