Šta je novo?

HTC One X

nije bas ista, jer mat monitori su manje matirani od mat folije za telefone...

Pa to sam i mislio - lepo bi bilo da ponude takve ekrane na mobilnim telefonima. Dosta mi je otisaka i čišćenja mikrofiberom.

tih 5-10€ dodatnog izdatka za one kojima oštrina prikaza nije prioritet i nije neki veliki izdatak...

Gde ima da se kupe te folije u BG i koje preporučujete?

MyTrendyPhone je neko predlozio za narucivanje, obidjite ga u sirem luku. Narucio sam futrolu za one x posle par dana mi salju poruku da je trenutno nemaju na lageru?! Evo cekam mesec dana da stigne, salju mi nedeljno mejl da stize za 15. Bicu srecan ako mi i stigne za novu godinu.

Jel probao neko ovu igricu? Ja igrao 5 min i telefon samo shto se nije upalio koliko je bio vreo.

Poslednja izmena:
I da li moze neko nesto konkretno napisati o telefonu sem ovih bljuvotina na 60 strana...
Dakle ne zanima me folija gde ima da se kupi...

Ne zanima me da li traje baterija 100 dana ili 10 minuta, vec ono sto je realno. Kada kazem realno, to je net 24h odnosno push za sve i koriscenje telefona kako treba ovako nakrcan tel da se koristi...

Ne zanima me da li ce se raspasti sa terase ako padne, i ja bih se raspao, ocekujem i od njega isto...

Ne zanima me ako predjem autom preko njega da li ce se razliti boje po ekranu...

I ne zanima me sto ne mogu da torentujem sa njim i da skinem 150 GB FullHD Game of Thrones. :)

Dakle, kakav je telefon u poredjenju sa iP4S koji sada koristim. Brzina, ekran, kamera, zvuk.
Hvala unapred.

:wave:

Poslednja izmena:
Pa shta da ti kazhem telefon je extra ja mislim da su sve karakteristike bolje od iP4S...

mozda kamera i zvuk nisu...

Evo kakva je kamera

Prilozi

• IMAG0015.jpg
    IMAG0015.jpg
    836.2 KB · Pregleda: 201
Normalno je da se greje, pricano je vec o tome. Ako nisi podigao software na zadnju verziju odradi to, opasce ti temperatura za nekoliko stepeni.

Dok sam vrteo iste benchmarke na HOX i SGS 3, bila je situacija da je HOX vreo, dok je SGS3 bio mlak, što znači da se Tegra 3 više greje od Exynosa.

Pa ipak je s3 skuplji uredjaj i malo bolji *** to svi znamo

Evo juce uzeo moj drugar jednu za novi SII, izgleda sjajno i ne ostaju otisci - topla preporuka! ;)

Ni slucajno ne uzimajte anti glare ja sam je bacio... deformise piksele i javlja se ptelamanje boja. a to mene licno jako iritira... ja je nebi preporucio

Mozda je taj model bio los - nista od pomenutog na telefonu mog drugara.

Pa ipak je s3 skuplji uredjaj i malo bolji *** to svi znamo

ne, to je misljenje ljudi koji padaju na marketing i reklamu. grejanje uredjaja je stvar koja takodje biva podlozna analizi nakon odredjenog vremena, a ne sad. Preko pola iPhone 4s su prvih nedelja grejali kao ludi, pa se to vise ne desava kada se ispeglalo update-ovima i kontrolom procesora i stvari koje idu u pozadini.

Uzeo sam OX beli 2.juna u Telenoru i dooooobro obracao paznju na mane koje ste naveli o prelivanju, krckanju... :)
1-Telefon je saliven, savrseno sve lezi na svom mestu.Nigde nema lufta ni 0,1mm! :)
2-Nema prelivanja boja pri normalnom cak i puno jacem pritisku nema. (mislim da je to bila neka losa serija jer ono na you tube-u je stvarno smesno)

Kako to da skoro niko od nas sto smo kupili nema probleme a skoro svi od ovhi sto su ga samo cackali u vipu i telenoru su naisli na probleme sa razlivanjem a i jos ponekim

Kako to da skoro niko od nas sto smo kupili nema probleme a skoro svi od ovhi sto su ga samo cackali u vipu i telenoru su naisli na probleme sa razlivanjem a i jos ponekim

Tako sto ga nikad ne bi kupio da imam jedan problem od navedenih! Pod lupom analiziran pre kupovine. A i tesko da ima vece "picajzle" od mene :D

evo i ja da kazem par reci,danas sam uzeo crni sa vipa i nikakvog razlivanja boja nwma,nema ni krckanja ni lufta bar za sad,nisam se jos igrao sa telefonom ali utiskecu okaciti kasnije,zna li neko gde mogu da kupim hard case za njega ili nesto slicno,hvala

Nazad
Vrh Dno