Šta je novo?

HTC One X

Naravno, kao i sva roba kod nas.. Mi dobijamo najgore serije..

Ahahahahahhahahah! :D

Izvinjavam se, ali ovo mi je preveliki hit da ne primetim... :)

bilo je u fazonu - ne mogu da dobijem jer dzabe sta god da kazem.

poenta je da sam do sada vlasnik 4 HTC modela, i da planiram da uzmem One S ili X (jos se dvoumim) ali da mi zvuci nemoguce da su ovako ziljavi na dodir jer sam koristio One X na skoro ceo dan (prijateljev) i to nisam primetio.

Desire Z mozes da iskoristis da potkocis astal ako su krive nogare i da nista ne bude, niti da boje prelivaju, dok na mom Sensation XE (koji je slicnog kucista kao One serije) isto ne mogu da primetim u mrklom mraku, dok pritiskam kao na dugme za pozivanje komunistickog lifta, nikakva prelivanja. One serija je tanka i mogao bih da razumem da ima prelivanja, ali kao sa ovog klipa - ne.

a za ovaj klip sto okaci jim9, to su verovatno Apple ziloti kojima ne mozes ni trogodishnjim skolovanjem objasniti sta je Landscape mode.

Evo na šta naleteh http://www.youtube.com/watch?v=IX_RC58dHHY
Ovo su Sonic, Djilkosh_Ns, Bozha,..ili neko od samsung fanboysa. :D

šala naravno,..ali ko god da su ovi momci vidi se da im je baš drago zbog ovog "problema". ;)

Haha, snimljeno je samsungom (tako kaže na klipu), tako da nisu Apple fanovi :)

Stvarno nema logike da se gorilla ugiba, tj nema logike da se bilo koje staklo ugiba. Probajte na prozoru pa ćete videti šta se se dešava :D

Da tako je i meni na krajevima, ali prekida se klip kada pritiska sredinu gde se potpuno nista ne desava. Pritisci na ekran od gore uglavnom su ok, ali ako se pritisne malo sa strane dolazi do ovoga...

Samo sto ovi momci ocito neznaju sta je problem :D Onda bi moj monitor odavno bio u problemu axaxax!

Poslednja izmena:
pa zar je ovo nekakav problem? Ko pritisce ivice svog ekrana do krajnosti gdje ce ekran mijesati boje? Ovo je slucaj sa svim LCD ekranima ili slicnim tehnologijama...

Pa LCD nema bez razloga u nazivu Liquide :)

Hebiga kad nisam dobro pregledao fon na početku, nikad mi se nije desilo da imam mrtav piksel na fonu + ta loša izrada. Zvao sam ih sad ne rade, zvaću sutra ako oni kažu da za to ne vrše zamene neću džabe da se mlatim po lelenoru.

3 ili 5 ne secam se tacno se tolerise tako su meni rekli u begramu kad sam zvao za evo 3d, sva sreca ct mi je na jedan vratio novac posto nisam hteo drugi.

Evo jedne parodije na ovaj HTC-ov "problem", lik se izgleda smorio od gomile koja smara po youtube-u stiskajući ivice telefona. link :)

LOL, svakakvih manijaka ima. Pa sta je na kraju, jel ovo falican ekran ili se to mora desiti kad mu dusu ispritiscete uz ivicu?

Citam ove komentare na forumima za vracene/falicne uredjaje... pa treba mi sat vremena u vipu da sve ispritiscem i ispipam...

Poslednja izmena:
Jos ako ti bude prodavala telefon Sanja plavokosa iz poslovnice u knezu, ima dva sata da da ispritisces i ispipas ... :d

ok, jel ima neko 2 min vremena da napise sve greske koje su do sada vidjene i pomenute kod nasih korisnika ili karakteristicne za HOX koje se pominju? Ko bi stao u kraj kosrisnickim servisima kod nasih operatera....

Hvala!

"Fyi I got a ht24 with flickering on screen and a dead pixel"

Znači nije sve u seriji nego kako ti zapadne, definitivno htc bi trebao žešće da povede računa šta izbacuje na tržište. Šta rade kontrolori jedu bunike, spavaju? Ne znam šta im treaba da svesno gube tržišni udeo tako što namerno izbacuju škart, neka nauče malo od apple-a o kontroli kvaliteta i uvažavanju reklamacije. A ne na 4,7" ekranu tolerancija 5 mrtvih piksela, milim kuda ide ovaj htc. Mada verujem da je ovo poslovna politika samo za banana države čitam ovi likovi idu opušteno po treću zamenu i to posle 4 nedelje i više.

"HTC took a big gamble with the One phone, it will basically make or break the company. Going against the biggest mobile phone maker in the world. If they waited until the phone was perfect, it would be after the Samsung has been released, and wouldn't sell as well, and the company would lose millions.
So they gambled, made as many phones as they could, some perfect, some not so much. But i've no doubt they are trying their hardest to remain a contender, designing the most beautiful phone as possible, with the best hardware they could.
HTC are the underdogs, battling against the big boys, if they go down, they're going down with all guns blazing. And for that reason, I hope they remain afloat."

^Mada ovaj post je dosta toga objasnio, hebo me otac što sam se zaletao.

Poslednja izmena:
ma da, meni koliko je poznato u vipu imas sutradan da ga vratis da ti odmah zamjene uredjaj, sve kasnije ide na servis. Cinjenica je da i napolju ljudi dobijaju kvarne uredjaje ali bez problema su zamjenjeni i po nekoliko puta... Ma treba ovim nasim fino ****** mater pa da vidis kako mjenjaju telefon! Nedao Bog da mi dodje kvaran!

Kupac bi po zakonu trebao da odabere između zamene uređaja, povraćaja novca ili servisiranja u roku od 6 meseci od dana kupovine, a ne da mu prodavac određuje koju će opciju izabrati od navedene 3. Kakav crni jedan dan ili sedam, toga nema u zakonu o zaštiti potrošača.
Mada kod nas mogu da te hebu kako im se prohte. Nisam siguran verovatno ti uvale da potpišeš neku njihovu garanciju pa onda mogu da se iživljavaju na kupcima. Moraću sutra malo da isčitam zakon i garanciju ako sam potpisao. Pa da vidim šta mi je dalje činiti.

Poslednja izmena:
zasto, znam da si razocaran zbog tog ****** ali moze se popraiti mozda i zamjeniti, obavezno smaraj tamo. HOX je odlican fon (da ne pocinjemo o5)

Smilja druze, smanji uzareni recnik, i ja sam novajlija ali mi se sve cini da se to zestoko sankcionise :)

Sto se konkretno garancija tice, cinjenica je da je ovde uzasno ... znate li primera radi da Francuski i Nemacki operateri NEMAJU servise .. ? Kod njih telefoni koji ne rade bivaju procenjeni od strane servisne podrske (klasicni salterasi i telefondzije) i ako se procene kao pokvareni, idu momentalno na reciklazu ili u Maticnu firmu na povratno stanje. sto bi sigurno mogli i ovi nasi, kada bi uzimali telefone od HTC/Samsung-a direktno a ne preko "Boris-Mobile" i slicnih.

Napisao sam pre par strana "utiske" o HOX-u kao i da sam jedan primerak reklamirao zbog razlivanja boja, telefon izgleda lepo ...u kutiji....Ako ga malo pipkate mesa boje, moj primerak je razlivao cak i ako se pritisne malo iznad soft tastera. Da nije smesno bilo bi zalosno, toliko skup uredjaj ,a tako los kvalitet to nisam video odavno :( , dzaba polikarbonati i silna s*anja kad je kao od papira:(, u mraku sam imao probijanje svetla opet po coskovima i crna boja nije crna vec je isprana i sivkasta. Ja sam mislio da sam dobio los uredjaj i okrivio telesmor zbog uvaljivanja 3 klase uredjaja, dok se sinoc nisam cuo sa drugom u Rusiji koji je kupio sim free telefon u radnji i ima ISTI PROBLEM SA SVETLOM I RAZLIVANJEM BOJA!!!
"oce posta da pogresi ali nece dva puta" nadam se da je serija falericna i da ce to ispraviti, zdrava konkurencija je dobra po nas korisnike ali ovo stvarno nema smisla i bas sam se razocarao. Sa sensationom mozes da krckas orahe koliko je uradjen dobro, i jos kazete ko pritiska ekran zamisli kad ga stavis u dzep i sednes npr. ili dok hodas ima da mu pritiskas ekran, nema opravdanja ovaj problem zajedno sa jednokratnom baterijom i 25 GB memorije zakucava ekser... Svim silama cu se truditi da vratim telefon ako ne budem dobio neki kojim cu biti zadovoljan.
Kolega je uzeo neki RAZR u telek*mu znate kako je napravljen? KAO KOCKA MERMERA nemas osecaj da drzis telefon u ruci nego parce keramicke plocice za kupatilo...BRUKA...
Samo da dodam (opet)da nisam niciji "ljubitelj" bitan je HARDVER i KVALITET nije bitan izgled moze da bude kao parce tarabe samo dok tera android....

ok smanjicu dozivljaj :) izvinite ali ja sam prost :)

ma jasno je ovo sve i porazavajuce iskreno, danas sam htio otici po fon ali necu... Nije mi problem vratiti telefon 1000 puta ali ako imaju loshu seriju tesko da ce se tu naci kukolj u zitu :)

Pa sta kazete da se ceka josh malo, da se ceka S3 (ne sto je bolji ili losiji) da se mozda tad pojavi i bolja serija? Ima li neko iskustva sa tim trzisnim cakama?

ev za nas Androide malo univerzalnog dizajna (nije reklama) :)
http://kck.st/JZGAln

Poslednja izmena:
Danas bih trebao da idem do telenora, i bas cu proveriti to sto se pise u poslednjih par postova. Telefon sam nameracio da uzmem ove nedelje, taman se malo smiri tema, i krene ovo negativno, dovoljno da me odvuce, barem za sada.

Do 7 dana od kupovine se tretira kao DOA. I, ako ima bilo kakvih nepravilnosti, popravka se ne vrsi vec se telefon menja.

@HekToor Proverio sam, pošto je istekao period od 7 dana, sada ako bi serviser uočio "kvar", izvršili bi zamenu ekrana..

Hvala na trudu, ne bih ga nosio zbog tog jednog piksela da ga raščupaju ali sad mi se javio još jedan kvar. Čim se zagreje fon blokira mi se donji deo ekrana i ne reaguje na dodir. Neko npr. pozove ne mogu da se javim ili u toku razgovora ako se zagreje fon ne mogu da spustim slušalicu. Katastrofa treba da se stide ovakvog finalnog proizvoda pa veći kvalitet ima kineski huawei.

P.S. Odo sutra u Telenor mrzi me danas po ovoj kiši onako mi proteklo kobnih 14 ili 7 dana. Sad čitam ovaj zakon piše da imaš pravo 6 meseci od kupovine da biraš popravku zamenu ili povraćaj novca.

Poslednja izmena:
u NS HOX u radnji 520e, garancija 6 mjeseci. Kod operatera izadje jeftinijeuz plan i garancija 2 godine... mislim da ce uvjek biti bolja usluga za servis kod operatera i zaces odakle ti je fon dosao...

Nazad
Vrh Dno