milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 625
Probaj Navigon, ja ga koristim na tabletu, i odlican je.
ispravi me ako gresim ali mapa srbije je prilicno jadna barem adrese koje sam ja trazio.
Probaj Navigon, ja ga koristim na tabletu, i odlican je.
nije bila namera zalaziti u tu tematiku samo posmatranje. ne naravno da ne ocenjujem ljude po tome kako se oblace. vidi se razlika ljudi koji su zaljubljeni u tehnicke spravice i balavce koji znaju da kosta 600e
edit: no kad ce taj test![]()
Dandy uzdamo se u tebeIzem ti test
Pa ovo je malo prošireno PR saopštenje u najboljem slučaju![]()
Jel moze neko od ponosnih vlasnika da proveri da li je one x zakljucan u mrezi?![]()
Izem ti test
Pa ovo je malo prošireno PR saopštenje u najboljem slučaju![]()
ispravi me ako gresim ali mapa srbije je prilicno jadna barem adrese koje sam ja trazio.
Potrudiću seDandy uzdamo se u tebe![]()
Navigon se za sada pokazao jako dobar. Mapa srbije je ok, kao sto si cuo, zvezdara je ok, a evo i ja potvrdjujem za Zemun > Palilula relaciju. Vredi imati ovo na telefonu.
kolika vam je mapa srbije? probajte bul arsenija carnojevica neki broj (npr 2, priznacete jedna od vecih ulica na nbgd). meni samo prikazuje istu tacku kraj auto puta.
U VIP-u na ugovor je 50000din npr.
Kolika se cena ocekuje u prodavnicama, a kolika je neka realna cena za ovaj telefon?
Klik:Kolika se cena ocekuje u prodavnicama, a kolika je neka realna cena za ovaj telefon?
Mnogo je to, u Vip-u uz najmanji paket 50000, sto mu dodje oko 480e plus dobijas sluske koje su oko 70-80e. Na oglasima ne bi trebalo da bude veca od ove cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari