Šta je novo?

HTC One X

Htc је објавио да су после негодовања фенова :D одлучили да наставе са испоруком beats слушалица.

sgs2 via tt2

Ja sam to razumeo da ostaju pri Beats-u a ne za slusalice konkrektno. Nadam se da gresim

via ttalk

Могуће да сам ја прочитао онако како је моја подсвест замислила:D

sgs2 via tt2

Ta garancija vazi samo za Bibu elektriku( covek nema znojne zlezde).

@annoyer
Bolje da ganjam VIP za garanciju nego Cveleta iz oglasa.
@dr.sonic
Mozesh za 100din mesechno, dok traje ugovorna obaveza protuzhiti garanciju za 1 god (2+1 god)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Markosmi
Pa ako ti je ushla voda onda ***. Ako nije pitacjemo Cveleta* shta dalje.

Ja lichno imam dobra isqstva sa ovlashcjenim zastupnicima.
Pre Note-a sam imao HD2 (sve iz VIP-a). HD2 je bio star 1 god kada mu se desio jako banalan problem. Dobio sam potpuno nov uredjaj, takodje HD2 sa novom garancijom pochevshi od dana kada sam ga preuzeo.

*metafora za shanera. Da se neko ne osecja prozvanim.
** izvinjavam se zbog off-a

Poslednja izmena:
^ I onda ti jave da ne priznaju garanciju jer je "usla voda u uredjaj"

Iskreno me je naplasila cela ta tema.

Danas sam bio u VIPu da pogledam taj cuveni OneX palo mi na pamet da predjem sa mog Note-a na njega jer sam zavisnik od menjanja telefona :d, ali sam se blago razocarao. Nekako mi deluje pored Note-a kao neka plasticna igrackica lagan i plastican...cak i Sensation je imao neko ozbiljnije kuciste. Displej nije bolji od Note-a... i preko jos nekih stvari ne mogu da predjem kao sto je nemogucnost zamene baterije i nedostatak sd slota itd... Mislim da cu sacekati da vidim sta ce Samsung da ponudi...:smoke:

Poslednja izmena:
Jeste, ali kada ga kupiš u oglasima za tih 65000 hiljada nemaš paket, tj moraš još dodatno da plaćaš.

Nisam mislio na oglase nego na ove sto rade sa telefonima. Jeste garancija 1god i bez fiskalnog al znam gde da ga nadjem. Sacekacu da padne na 450, imam firmin broj pa mi se ne isplati preko operatera. Inace ovo u vip-u, smart 550 ili cak 1100 + 1gb dodatak bi bilo ok.

Poslednja izmena:
Danas sam bio u VIPu da pogledam taj cuveni OneX palo mi na pamet da predjem sa mog Note-a na njega jer sam zavisnik od menjanja telefona :d, ali sam se blago razocarao. Nekako mi deluje pored Note-a kao neka plasticna igrackica lagan i plastican...cak i Sensation je imao neko ozbiljnije kuciste. Displej nije bolji od Note-a... i preko jos nekih stvari ne mogu da predjem kao sto je nemogucnost zamene baterije i nedostatak sd slota itd... Mislim da cu sacekati da vidim sta ce Samsung da ponudi...:smoke:

Kako bre može da deluje plastično pored note-a kad je on napravljen od najbednije kineske plastike?

P.S. Da si rekao pored HTC Titan-a pa da te i razumem.

Poslednja izmena:
Mi smo prokleta nacija, ne mozhe neko da prizna da njegovo nije najbolje pa nema shanse....

Nemoj da mi nacije spominjes i da pricas gluposti... Imao sam brdo telefona i htc-a i samsunga i lg-a... Ne smatram Note mojim telefonom jer menjam telefone svakih par meseci i cim mi se vise svidi neki drugi uzecu ga. Htc One X nece biti jedan od njih iz gore navedenih razloga i to je to. Prema tome ne velicam ga zato sto ga trenutno imam nego zato sto je to moje misljenje kada sam ga uporedio. Pricaj ti sta hoces... To je moja opcija.

Pa videli smo drop test, tako da note nema kvalitetniju plastiku... Za display nisam siguran ali mislim da je ovo najkvalitetniji display trenutno na trzistu ;)

I ja nebi poredio note sa oneX, upravo zbog velicine. Ja bi onda mogao reci da bi pre kupio notebook nego note.

Poslednja izmena:
Šta rade ovi ljudi sa ugovorima kad uzmu telefon pa ga preprodaju isti dan? Koju foru imaju pa im se isplati tako nesto....

valjda bace karticu

HTC One X je trenutno najbolji smartphone, pričati drugačije je čist subjektivizam.
Note je više nego savršen telefon. Ja lično ne mogu da se odlučim na koji da potrošim teško zarađene pare, One X ili Note.
One X je perfekcija od dizajna,kvaliteta,hardware-a,zvuka,displeja a i deluje onako šmekerski ali opet nema slot za karticu i promenljivu bateriju dok je Note opet jedinstven,predivan ekran,savršen za multimediju i prilično nepraktičan i glomazan za normalnu upotrebu.

Купи оба:p

sgs2 via tt2

a koja je fora kad ti HTC X zabaguje, a jedino resenje je vadjenje baterije, sto kod njega nije moguce?

Šta rade ovi ljudi sa ugovorima kad uzmu telefon pa ga preprodaju isti dan? Koju foru imaju pa im se isplati tako nesto....

Kupi ga npr na smart 550 + 1gb za 37000. plati ga na rate, minute i internet stvarno koristi a tel zalivadi za vece pare. eto sestomesecnog kredita bez kamate plus jeftinija tarifa za razliku u ceni. sad da li je mogao vise da zaradi ako bi uzeo tarifu koja mu treba na 50% popusta bez telefona (sto neki provajderi daju) zavisi od tarife i matematike.

Poslednja izmena:
E ovako posle dva dana koriscenja mogu reci da je telefon extra.Od svih stvari jedino je kamera krs ali doslovice.Ne znam cime se ljudi odusevljavaju ali ona je u rangu optimusa 2x kojeg sam imao.Jako nizak bitrate,nestabilan fps...ma bas razocaranje.To je ujedno i najveca mana pored baterije koja meni jedva izgura 12h>mozda je to zbog ovog ne gasenja :).Probacu veceras kad pustim video koliko moze da izgura.E sad da pohvalim rad i ostale vrline ovog telefona.Ekran ubija koliko je dobar.Odziv,boje kontrast...ma sve.ICS prosto klizi iako je ram doslovise 70% uvek zauzet.Zvuk za mene savrsen uz ove beats slusalice i jasno se oseti razlika izmedju pojedinih kompresija.Medija tj filmovi rade od obicnih pa do naj zahtevnijih sa sve dts zvukom.Koristen dice player u ovom slucaju.Filmove sam pustao preko upnp servera(bubbleUPnP) tako da moze slobodno da zameni standalone playere.Flash memorija je formatirana u fat32 formatu ali sam uspio da prebacim film od 4.4gb na nju uz pomoc ftp menagera(SwiFTP)I naravno radi.I to bi bilo to ukratko sta sam zapazio vezano za ovaj tel za ovo kratko vreme.Pre njega sam imao(galaxy s,optimus 2x,optimus 3d,asus transformer,od android platforme tako da mogu reci da je ovo za mene novo iskustvo)Ko ima sta da pita nek pita bicu voljan da odgovorim.E da oko bagovanja jos da odgovorim>Desilo se 2 puta da se zaglupio drzis malo duze pover dugme i resen problem>Bar kod mene.

Има ликова који користе највеће пакете и већ имају телефоне који им врше посао.
Купе телефон за 100е, продају га за 500, па ти рачунај.

sgs2 via tt2

Aahahahahahahahaahahhahahaahahahahahahah ulepsa mi dan!! One X pored Note deluje kao igracka... 100%!

Kupi ga npr na smart 550 + 1gb za 37000. plati ga na rate, minute i internet stvarno koristi a tel zalivadi za vece pare. eto sestomesecnog kredita bez kamate plus jeftinija tarifa za razliku u ceni. sad da li je mogao vise da zaradi ako bi uzeo tarifu koja mu treba na 50% popusta bez telefona (sto neki provajderi daju) zavisi od tarife i matematike.

Kakva razlika u cijeni? Nista ja tebe ne kapiram ... :)
Smart 550 je 1000 i kusur din...+ 1 gb x 24 mjeseca ? Samo na pretplatu od 25k din. Ta razlika koju je zaradio u preprodaji mu ne moze pokriti ni godinu dana racuna (ako ne progovori ni minut preko paketa).

Има ликова који користе највеће пакете и већ имају телефоне који им врше посао.
Купе телефон за 100е, продају га за 500, па ти рачунај.

sgs2 via tt2

Pa ako uzmu telefon, onda valjda 2 godine ne mogu da uzmu drugi ??

Да, ал њима ни не треба други...а ако неко месечно даје 40-50е за рачун, онда вероватно има могућности да купи телефон ван уговора... Бар ја тако замишљам;)

sgs2 via tt2

Kakva razlika u cijeni? Nista ja tebe ne kapiram ... :)
Smart 550 je 1000 i kusur din...+ 1 gb x 24 mjeseca ? Samo na pretplatu od 25k din. Ta razlika koju je zaradio u preprodaji mu ne moze pokriti ni godinu dana racuna (ako ne progovori ni minut preko paketa).

Pa ako uzmu telefon, onda valjda 2 godine ne mogu da uzmu drugi ??

Ajmo polako. Npr meni mesecno treba 500min i 1gb interneta. Uzmem smart 550 i 1gb tarifni dodatak. To je 1600din mesecno i meni podnosljivo. Obavezem se na 2god i uzmem one x za 37k tj 350e. Prodam ga u oglasima za 500, 600e koliko vec i eto zarade plus tel platim na rate a meni kes u dzep. Naravno nastavim da koristim npr n82 star 4-5god jer me tehnika ne zanima. Jel sad jasnije?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno