dr.sonic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2012
- Poena
- 259
Jeste, ali kada ga kupiš u oglasima za tih 65000 hiljada nemaš paket, tj moraš još dodatno da plaćaš.50990+24*490=62750.
Poslednja izmena od urednika:
Jeste, ali kada ga kupiš u oglasima za tih 65000 hiljada nemaš paket, tj moraš još dodatno da plaćaš.50990+24*490=62750.
Jeste, ali kada ga kupiš u oglasima za tih 65000 hiljada nemaš paket, tj moraš još dodatno da plaćaš.
Danas sam bio u VIPu da pogledam taj cuveni OneX palo mi na pamet da predjem sa mog Note-a na njega jer sam zavisnik od menjanja telefona :d, ali sam se blago razocarao. Nekako mi deluje pored Note-a kao neka plasticna igrackica lagan i plastican...cak i Sensation je imao neko ozbiljnije kuciste. Displej nije bolji od Note-a... i preko jos nekih stvari ne mogu da predjem kao sto je nemogucnost zamene baterije i nedostatak sd slota itd... Mislim da cu sacekati da vidim sta ce Samsung da ponudi...:smoke:
Šta rade ovi ljudi sa ugovorima kad uzmu telefon pa ga preprodaju isti dan? Koju foru imaju pa im se isplati tako nesto....
Danas sam bio u VIPu da pogledam taj cuveni OneX palo mi na pamet da predjem sa mog Note-a na njega jer sam zavisnik od menjanja telefona :d, ali sam se blago razocarao. Nekako mi deluje pored Note-a kao neka plasticna igrackica lagan i plastican...cak i Sensation je imao neko ozbiljnije kuciste. Displej nije bolji od Note-a... i preko jos nekih stvari ne mogu da predjem kao sto je nemogucnost zamene baterije i nedostatak sd slota itd... Mislim da cu sacekati da vidim sta ce Samsung da ponudi...:smoke:
Kupi ga npr na smart 550 + 1gb za 37000. plati ga na rate, minute i internet stvarno koristi a tel zalivadi za vece pare. eto sestomesecnog kredita bez kamate plus jeftinija tarifa za razliku u ceni. sad da li je mogao vise da zaradi ako bi uzeo tarifu koja mu treba na 50% popusta bez telefona (sto neki provajderi daju) zavisi od tarife i matematike.
Има ликова који користе највеће пакете и већ имају телефоне који им врше посао.
Купе телефон за 100е, продају га за 500, па ти рачунај.
sgs2 via tt2
Kakva razlika u cijeni? Nista ja tebe ne kapiram ...![]()
Smart 550 je 1000 i kusur din...+ 1 gb x 24 mjeseca ? Samo na pretplatu od 25k din. Ta razlika koju je zaradio u preprodaji mu ne moze pokriti ni godinu dana racuna (ako ne progovori ni minut preko paketa).
Pa ako uzmu telefon, onda valjda 2 godine ne mogu da uzmu drugi ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari