Šta je novo?

HTC One X

Gledaj ja sam je malo isprobavao po Zvezdari, i odlicno je odradjena, za ostalo ne mogu da tvrdim, ipak kad negde krenem, nosim tel... :)
Inace Navigon, koliko mi se cini je u saradnji sa Garminom, tako da ne bi trebalo da budu lose mape...

Poslednja izmena:
Izem ti test :D
Pa ovo je malo prošireno PR saopštenje u najboljem slučaju :p

Jel moze neko od ponosnih vlasnika da proveri da li je one x zakljucan u mrezi? :)

Instalirao sam Navigon, razvlaci se preko cijelog ekrana, skinuo sve mape i app, samo ne mogu naci gdje se mjenja jezik.. Tj ne mogu skinuti druge jezike osim engleskog..?

Zar vam ne smeta sto je ko crep?
Ranije su bili veliki telefoni , i svi smo se smejali i prozivali vlasnike da nose cigle i hladno oruzje,a sad je postao hit da nosis crep , posto su cigle izasle iz mode
npr ja sam se odluzio za 4" ekran, sve preko toga mi je glomazno, mada sve je to stvar navike i nemamo svi istu velicnu sake

Crep? Haha pa eto sam si na kraju odgovorio na pitanje.

znas kako i jesam i nisam, vidim dosta ljudi sa malom sakom kako se pate sa telefonom. e sad pitanje je zasto se pate, da bi bili u modi ili im stvarno treba( u sta sumnjam)

pa zar nije logicno sa cigle na crep

Ja sam napravio taj korak nadajuci se da cu se naviknuti. I evo, nije proslo ni 7 dana, oki mi je, nashao sam 'nacin' kako da ga koristim.
Kad sam kupovao telefon vodio sam se slicnom logikom. Problem je sto od 4.0" telefona danas ima jako malo. Postoji par modela i nekoliko modela od 3.7". Svi ti modeli su zapravo 'oslabljeni modeli vece brace'. A nisam htio uzimati novi telefon koji ima tanak procesor ili malo memorije. Ne zato sto mi treba ne znam kakva zvjer, vec zato sto update-i operativnog sistema postaju zahtjevniji i u naredne dvije godine (kad bih opet mjenjao telefon) zelim imati telefon koji 'ne stuca'.
Zato sam suzio izbor na One S, SGS2 i One X.. Naravno One X je ipak 'zvjer' od telefona po svim kriterijima i jedina mana koju sam mu uspio naci je velicina ali eto, jako brzo sam se uspio naviknuti (iako sam imao mogucnosti da ga vratim i uzmem nesto drugo).

Upravo to i mene nervira, sto ne naprave telefon sa 3,2 ili 3,7 inca ekranom ali koji ce imati isto tako jak hardver, a ne vecito da budu neke maksimalno osakacene verzije!! Ja sam par dana nosio evo 3d, ogroman mi je tel, nisam mogao da se naviknem, vratio se na wildfire s i sretan sam sto sam tako postupio!!

Izem ti test :D
Pa ovo je malo prošireno PR saopštenje u najboljem slučaju :p

To ti je Danijel Farkas, suvi IT genije. Svaki njegov "test" ili "recenzija" ce ti zagarantovano izmamiti osmeh ili pak bes na lice - zavisno kako si raspolozen tog dana.

Oho, krenuli su Xsevi da se prodaju po oglasima :) jeste spremili parice :D

Dandy uzdamo se u tebe :)
Potrudiću se :p
Problem je u tome što ga još uvek nisam dobio. Prvo je otišao u časopise koji izlaze mesečno, da bi stigli da ga testiraju i objave sledećeg meseca.
Očekujem da ću ga dobiti u ponedeljak.

Ima li neko da nema problem sa velicinom, da mu se svidja i Note a da je testirao ili ima i OneX? Zanima me poredjenje neko, koja je konkretna UPOTREBNA razlika?
Cifre sam procitao za OneX, al ga nisam nikada video vivo ni drzao. Note imam i super sam srecan s istim. Kapiram da je OneX nesto hardverski moderniji uredjaj, ali kako to i gde mogu da primetim i iskorisitim npr.

P.S. ako moze bez onih samsung vs htc flejmova i navijackih pristrasnih komentara. Zanima me objektivno stanje ako je neko rad i u mogucnosti :)
Hvala!

Ja sam danas bio do Telenora jer je konačno stigao test primerak One X i imao sam priliku da bar sat vremena upoređujem Note i One X jer su me oni momci smorili sa promocijom Note-a, onim majicama i crtanjem karikature.
Nisam fan HTC-a da se razumemo ali po meni je One X trenutno najbolji smartphone, ne znam kad sam zadnji put bio ovoliko oduševljen nekom tehnikom. Mislio sam da se razlike u brzini ovih dual core/quad core procesora mogu primetiti samo na onim benchmark testovima ali kod ovog telefona se stvarno primeti brzina. Na telefonu ne možete primetiti nikakav lag, seckanje,...svejedno koliko aplikacija, videa otvorite, ekran je odličan, zvuk takođe.
Što se tiče poređenja sa Note-om po meni One X ima lepši displej, oštriji prikaz, bolji zvuk, brži je dosta,...e sad Note ima veći displej što je dobro ko koristi Polaris Office dosta, kamera na Note-u je dosta bolja,...
Sve u svemu mrtva trka u kojoj One X malo prednjači. :)

Navigon se za sada pokazao jako dobar. Mapa srbije je ok, kao sto si cuo, zvezdara je ok, a evo i ja potvrdjujem za Zemun > Palilula relaciju. Vredi imati ovo na telefonu.

kolika vam je mapa srbije? probajte bul arsenija carnojevica neki broj (npr 2, priznacete jedna od vecih ulica na nbgd). meni samo prikazuje istu tacku kraj auto puta.

Poslednja izmena:
Kolega ima Note i koliko sam primjetio, vishe lichi na tablet (po gabaritima) dok OneX vishe lici na telefon. U smislu, razlika u velicini display-a je 0.6" dok u gabaritima je daleko veca.

U VIP-u na ugovor je 50000din npr.

Mnogo je to, u Vip-u uz najmanji paket 50000, sto mu dodje oko 480e plus dobijas sluske koje su oko 70-80e. Na oglasima ne bi trebalo da bude veca od ove cene.

Stara prica - ako ce da se koristi kartica i broj onda se nesto isplati.

Nazad
Vrh Dno