Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Ma kad ga dohvate na XDA radice na 60fps sigurno...
Ja ne kapiram kakav je ovo trend.. nedostatak micro sd slota i nemogucnost vadjenja baterije.. e sad zamislite da flesujete neki custom rom koji je bagovit i telefon zakuca, ili koliko vec ima situacija kada je vadjenje baterije neophodnost. Ako su vec sigurni toliko u fabricki ics ne mogu da verujem da su ubedjeni da sa prokuvanim verzijama nece biti problema..
Uvek se može odraditi hard reset kao kod iPhonea, drži se power dugme nekoliko sekundi i rebootuje se fon.
Meni je to +, a ne -. Najzad necje da mi otpadnu vrata svaki put kad mi telefon odleti nekud i naravno ispadne baterija![]()
One X će verovatno imati idobru prođu jer je telefon trenutno za korak iznad svega što je ponuđeno tržištu ali ne znam koliko je ideja sa One S dobra jer telefon osim Amoled displeja ne pruža ništa više od Sensationa koji je "tek" proslavio prvi rođendan. Mislim ja bar tako gledam, Sensation će sa trenutnih oko 45k din. uz najniže pakete sigurno pasti sa izlaskom One S bar za 5-6k din. tako da se za manje od 40.000+3500 za 16gb karticu dobijaju skoro pa iste karakteristike kao na One S a koji će biti bar 55k sa najnižim paketima.
Kojih bre 3500 din za karticu od 16gb?40.000+3500 za 16gb karticu dobijaju skoro pa iste karakteristike kao na One S a koji će biti bar 55k sa najnižim paketima.
Apsolutno nije istina;meni se desilo 2 puta da sam morao da cekam po 10 sati da bi se tel ugasio jel to je bio jedini nacin!!Uvek se može odraditi hard reset kao kod iPhonea, drži se power dugme nekoliko sekundi i rebootuje se fon.
Pa kad ne mozemo bez superusera...a i finansijske mogucnosti u zemlji nam bas ne dozvoljavaju da pazarimo sve programe koje nam trebaju (igo pod jedan)!Pa kad se glupirate sa romovima.. Budi 'master' svog telefona lol![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari