Tako je.Ili power pa softversko home dugme u nav. baru.![]()
E pa onda ga uzimaj kad ti kamera ne igra toliku ulogu. Telefon nije spor,a sense radi bez greske.M10 bi definitivno bio bolji, ali bi uz popust bio preskup, meni se iskreno ne daju pare za telefon, ali u ovom slucaju m9 bi izasao oko 150eur, pa me zanima sto se tice brzine i fluidnosti da nije losiji od nexusa, kamera mi nije toliko bitna...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Биће ти још више жао кад га огребеш.I uzeh ga danaszaista sjajan telefon nema sta, sve radi ekstra brzo, zvucnici su odlicni ali najvise sam impresioniran kvalitetom izrade, mnogo bolje od bilo kog plasticnog telefona kojeg sam dosad imao, prosto mi je zao da ga stavljam u nekakav bumper ili case.
I uzeh ga danaszaista sjajan telefon nema sta, sve radi ekstra brzo, zvucnici su odlicni ali najvise sam impresioniran kvalitetom izrade, mnogo bolje od bilo kog plasticnog telefona kojeg sam dosad imao, prosto mi je zao da ga stavljam u nekakav bumper ili case.
Има, када се преко њега одради нема враћања..Jel titanium backup pro bese ima uninstall?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari