Šta je novo?

HTC One M9

Ako je kao na m8, volume down i power..

Ili power pa softversko home dugme u nav. baru. :)

Mjok, ostane na skrinsotu pritisnuto Home dugme.. [emoji3]

Da, *** moras brze power pa home :D

Koliki vam je SoT na custom romovima? Ja na Venomu u zadnje vrijeme jedva 3h dobacim a ne znam sta jede batt....

Na Venomu, 4.5 do 5h.

Imam gadan problem sa mojim m9. Već po ko zna koji put mi se pola aplikacija i opcija resetovalo posle pražnjenja baterije. Android je 6.0 najnoviji koji postoji za moj tel. Jel ima neko sličan problem?

Prijavili su taj bug. Nemoj da praznis mob do kraja, nije ni za bateriju dobro a i nece ti se desavati to vise.

Pazi nije da namerno praznim do kraja,desilo mi se 2 ili 3 puta kada baš nisam imao gde da ga prikacim da se puni. Al dobro znači nisam jedini sa tim bagom :) Hvala na odgovoru

Nisi, i na m8 se to dešava.

Zamjena XPERIA Z3 za HTC N9, doplata 60e. Da ili ne?
Hvala na odgovorima!

M9 definitivno bez razmisljanja.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Sa Android MM update-om su dosta sredili podesavanja za ekran(kalibraciju, prikaz, "kvalitet")... Neko primetio? Vidim na xda spominju.

Poslednja izmena:
Ljudi sta mislite da li vredi prelaziti na ovaj telefon sa nexus-a 5? Ne bi ni dolazio u dilemu da mi nisu iz vipa ponudili i popust na telefon i na pretplatu za novi ugovor, pa cini mi se da je ovaj telefon ubedljivo najpovoljniji. Ima li nekih vecih mana?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Cekaj m10 da ti njega ponude. Svako ce ti reci da je ovome telefonu jedino mana kamera.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

M10 bi definitivno bio bolji, ali bi uz popust bio preskup, meni se iskreno ne daju pare za telefon, ali u ovom slucaju m9 bi izasao oko 150eur, pa me zanima sto se tice brzine i fluidnosti da nije losiji od nexusa, kamera mi nije toliko bitna...

M10 bi definitivno bio bolji, ali bi uz popust bio preskup, meni se iskreno ne daju pare za telefon, ali u ovom slucaju m9 bi izasao oko 150eur, pa me zanima sto se tice brzine i fluidnosti da nije losiji od nexusa, kamera mi nije toliko bitna...

E pa onda ga uzimaj kad ti kamera ne igra toliku ulogu. Telefon nije spor,a sense radi bez greske.

I uzeh ga danas ;) zaista sjajan telefon nema sta, sve radi ekstra brzo, zvucnici su odlicni ali najvise sam impresioniran kvalitetom izrade, mnogo bolje od bilo kog plasticnog telefona kojeg sam dosad imao, prosto mi je zao da ga stavljam u nekakav bumper ili case.

I uzeh ga danas ;) zaista sjajan telefon nema sta, sve radi ekstra brzo, zvucnici su odlicni ali najvise sam impresioniran kvalitetom izrade, mnogo bolje od bilo kog plasticnog telefona kojeg sam dosad imao, prosto mi je zao da ga stavljam u nekakav bumper ili case.

Биће ти још више жао кад га огребеш.
Шалу на страну и ја мој м8 држим голог.. Баш због тог вау осећаја када га држим ево после 2 године..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Moracu onda bas da pazim :) sta znam razmislicu jos, ako nista onaj tempered glass cu staviti. Osecaj je sjajan, zaista premium kvalitet, izgleda da ce biti odlicna zamena za moj nexus.

Da li je ovaj telefon iz Vipa zaključan na mrežu?

Sent from Xperia M4 Aqua

Poslednja izmena:
Evo bas sam sad proverio sa nekom stranom prepaid karticom - rade pozivi, tako da je otkljucan...

Ljudi kako trajno da obrisem neke app.

Obrisem preko root browsera.. i posle fabrickog restarta one se vrate?

Da li ima resenje?

Jel titanium backup pro bese ima uninstall?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel titanium backup pro bese ima uninstall?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Има, када се преко њега одради нема враћања..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Kako najlakse da sa custom roma vratim stock 5.1.1 ?

ARHD je trenutni na telefonu.

Fastboot oem lock, da RELOCK-ujes bootloader pa odradis flesovanje RUU.zip za tvoj CID/MID ako postoji, sa SD kartice. Samo smestis taj zip na root SD kartice i udjes u bootloader. Posle je sve lako. I brise sve sa telefona.

Samo je uslov za sve ovo da imas 5.1.1 firmware. Ako si radio update na 6.0 I nemas S-OFF, dzabe RUU onda, ne moze downgrade.

Najbolje je da uradis restore stock TWRP 5.1.1 Backup-a iskljucivo za tvoj telefon i da udjes fastboot i flesujes stock 5.1.1 recovery za tvoj model telefona, tj. za taj software number.

E sad nisam siguran kako radi M9 sa update-ovanim firmware-om i nizom verzijom Androida... Na M8 super radi. :)

Nazad
Vrh Dno