Šta je novo?

HTC One M9

Je l lagovalo malo na 3D testu? :D

Pa nije islo skroz fluidno, mislim da ne prikazuje FPS pa da kazem koliko. Ono sto je sigurno je da naspram M9, drugarov S6 edge barem 50% manje FPS ima (na momente slideshow), narocito u onoj Japanskoj sceni.

Mnogo laze onaj bench. Sada sam izmerio 124 000...
Tel manje vise radi isto, ne vidim neku spec razliku posle updatea.

Ma nebitan je bench bitno je kakav je u svakodnevnom koriscenju i da ne zna za lag, i da se ne greje bez razloga...

Poslednja izmena:
Nema nista od toga, radi u odredjenim situacijama vidljivo bolje nego na 5.1 (tranzicije su ljepse, sve je jos vise ugladjeno) a sto se grijanja tice, meni se grije u dvije situacije:

1. Quick charge punjac + lte browsing.

2. Quick charge punjac + igranje neke igrice.

Na obicnom htc-om punjacu to grijanje nije toliko izrazeno.

Za sada ne, cak ni baterija nije losa kad su lokacuje ukljucene zbog weather app. To je jedino cega se bojim.

Nisam ni mobile radio bug primijetio za sada a cesto u toku radnog vrena mijenjam wifi/lte zbog posla.

do sada sam koristio lg g2,uradio sam back up na njemu evo stoji mi na laptopu,e sad me zanima posto uskoro uzimam ovaj telefon,koji je najlaksi nacin da prebacim poruke,kontakte,aplikacije,sve sto sam ima na njemu?, jel je lg back up,kompaktibilan sa htc-om back up?

E pa ne ide to bas tako. Mozes poruke preko neke aplikacije sa marketa koje imaju opciju beckupa na neki cloud, kontakte automatski preko google naloga a app mislim da ne mozes ali mozda ti ponudi kad bjdes prijavio svoj Google nalog.

E pa ne ide to bas tako. Mozes poruke preko neke aplikacije sa marketa koje imaju opciju beckupa na neki cloud, kontakte automatski preko google naloga a app mislim da ne mozes ali mozda ti ponudi kad bjdes prijavio svoj Google nalog.

video sam da je moguce postoje razne mogucnosti,prva je preko wifi sa jednog na drugi,a druga je postoji neki program skines na kompijuteru,i prikacis jedan i drugi na usb,i tako prebacis,ali mislim da jedan i drugi telefon moraju biti rootovani,to nije problem,ali ce biti malo cimanja,posto sam ja moj g2 prodao,moracu da cimam malo drugara.

do sada sam koristio lg g2,uradio sam back up na njemu evo stoji mi na laptopu,e sad me zanima posto uskoro uzimam ovaj telefon,koji je najlaksi nacin da prebacim poruke,kontakte,aplikacije,sve sto sam ima na njemu?, jel je lg back up,kompaktibilan sa htc-om back up?
Imaš app super backup na play
super-backup-sms-and-contacts.en.uptodown.com/android
Preko te app možeš da uradiš backup svega i taj folder prebacis na kompjuter i posle na novom telefonu opet instaliraš tu app i staviš folder u telefon i vratiš backup svega
Ja sam tako bar 20 puta

Jel se meni cini ili su notifikacije na 6.0 nesto tise?

Par puta mi se desilo da Viber i mejl jedva cujem....

Ово никад видео нисам.. Јел имаш барем гаранцију?

Imam imam, predao sam tel na servis preko operatera, vidjecemo kakav ce biti ishod.

Ма позитиван сигурно ако ниси полио водом или га испуштао..

Jok, jutros dosao u kanc i ostavio tel na sto. Posle pola sata uzmem tel da obavim poziv vidim linije. Restart jedan drugi, probao par onih aplikacija za fix nista. Hard reset isto nista, linije stoje pa stoje.

Ja na M8 koristim, extra je.

Nevjerovatno kako su sjebali zvuk sa 6.0 upgrade-om. To se provuklo i kroz ovaj rom.

Jel koristi neko ove malo bolje futrole verus,kopije spigena i slicno? Vidim da ih ima na kp..

Ljudi kako na htc screenshot?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno