Šta je novo?

HTC One M9

Ups, delete..

Google now on tap? Doze? App permission? Jel ste vi već imali sense?

Na M9 mozda nema toliko vizuelnih promena(ostao je Sense 7) :)
Ali tu su Doze, permissions itd :)

Prvi test baterije:

Od sinoc za 6 i po sati otislo 4% batt sa ukljucenim lokacijama i alarmom koji me budio jedno sat i po vremena bezuspjesno (zvono + vibracija) ...

Umjereno koriscenje danas, vecinom Vibera preko lte.

Uskoro ide na punjac.....

uploadfromtaptalk1453935055961.jpguploadfromtaptalk1453935064829.jpguploadfromtaptalk1453935072464.jpg

Pa to je malo vise od pola 43 posto ostalo a 22h sata od poslednjeg punje ja znaci izdrzava jedan dan bez razmisljanja :)

Nije lose, mogao si i history da postavis, ali dobro ;)

Bolje nego na lollipopu?

eb9b026be69085f7069ec0351bf57f87.jpg

Ja sam za sada pozitivno iznenađen trajanjem baterije.

Pa to je malo vise od pola 43 posto ostalo a 22h sata od poslednjeg punje ja znaci izdrzava jedan dan bez razmisljanja :)

Glatko citav dan izdrzi sada.

Nije lose, mogao si i history da postavis, ali dobro ;)

Bolje nego na lollipopu?

I history je slican, Viber Inbox Chrome i Ttalk u vrhu.

Sad sam upalio High Accuracy da vidim sto se lokacije tice da li ima bugova i nenadanih drain-ova kao ranije na lp-u....

I meni je juce izdrzao cijeli dan,sinoc mi je ostalo oko 20% baterije kad sam ga stavio na punjac ne pamtim zadnji put kad mi je tako bilo.

e6eea98b009e832586c49ddca08b6422.jpg

Bogami, mislim da su uspeli da izvuku maksimum iz SD 810. :)

I onda svi mi kazu ja bi preskocio M9, e pa ja ne bi :D uzeo bi ga pre nego s6 iz vise razloga :D pogotovo sad posle apdejta kad je sve doslo na svoje mesto. :)

I onda svi mi kazu ja bi preskocio M9, e pa ja ne bi :D uzeo bi ga pre nego s6 iz vise razloga :D pogotovo sad posle apdejta kad je sve doslo na svoje mesto. :)
Apsolutno se slažem. Tel su oni već sa 5.0 updateom sredili. Što je najgore kada sam naručivao M9 operater mi kaže da ga ne preporučuje i da je bolja opcija S6. Slatko sam se nasmejao na to :)

Taj ux skor vam ne valja, fejkuje samo tako. Zato se i crveni

Poslednja izmena:
Taj ux brljavi. Zato je i krajnji rez crvene boje.

Vrh Dno