Koje jacine je punjac koji se dobija uz m9?
Ja sam ga u 7.30 skinuo sa punjaca pa cemo danas da vidimo koliko ce da posrce.Prvi test baterije:
Od sinoc za 6 i po sati otislo 4% batt sa ukljucenim lokacijama i alarmom koji me budio jedno sat i po vremena bezuspjesno (zvono + vibracija) ...
Pa to je malo vise od pola 43 posto ostalo a 22h sata od poslednjeg punje ja znaci izdrzava jedan dan bez razmisljanja![]()
Nije lose, mogao si i history da postavis, ali dobro
Bolje nego na lollipopu?
Na youtube ima snimak,na antutu je pre nadograsnje na 6.0 imao oko 80000 poena a sad ima oko 105000...
Na youtube ima snimak,na antutu je pre nadograsnje na 6.0 imao oko 80000 poena a sad ima oko 105000...
Koja zverina [emoji1]ja sad izmerio 116 109
Apsolutno se slažem. Tel su oni već sa 5.0 updateom sredili. Što je najgore kada sam naručivao M9 operater mi kaže da ga ne preporučuje i da je bolja opcija S6. Slatko sam se nasmejao na toI onda svi mi kazu ja bi preskocio M9, e pa ja ne biuzeo bi ga pre nego s6 iz vise razloga
pogotovo sad posle apdejta kad je sve doslo na svoje mesto.
![]()
Sprdacina od aplikacije. A i baca nerealne poene.Taj ux skor vam ne valja, fejkuje samo tako. Zato se i crveni
Je l lagovalo malo na 3D testu?![]()
Bogami, mislim da su uspeli da izvuku maksimum iz SD 810.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari