Šta je novo?

HTC One M8

Moj brat je nekom magijom uspeo da s**** ulaz za slušalice. Ja sam koristio fon 2 god skoro svaki dan sluške, i on je posle 3 meseca uspeo to da s****, uspeo da s**** fon koji je bio perfektan.. Kao i M7 što je sjebao.. Ja ne mogu da opišem koliko se kajem što sam mu da fon kao i m7.. S**** fonove koji su tip top i mogao sam da ih ostavim za igranje i uspomenu.. Sad dal je možda prašina ušla, dal može da pomogne da produvam ne znam jer je on trenutno u NS.. Ali probaću.. Ovo još nisam čuo za M8 da se nekome desilo..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj da ocistis jack. Mislim da nije komplikovana zamena.

Inace, ne znam da li vredi uzeti opet ovaj telefon, a toliko me je dobro sluzio. Dobra xda podrska, GPE/Aosp/Sense romovi, solidna baterija, fantasticna izrada itd. Opet tu su Z2 i Z3 polovni do 150e. Hmm :)

Šta sad koristiš? Gde ti je m8?

S2 stari. :D A na M8 otisao ekran, dao caletu da se zeza, nemam zivaca da ga popravljam jer mi se ne isplati. Oko 60€ zamena ekrana (a ne svidja mi se kako menjaju u servisu), pola uredjaja bukvalno. A trebalo bi i zameniti donji zvucnik, a i bateriju.

Za 130-150e ima dobro ocuvanih.

Poslednja izmena:
Evo ga na Nougat-u :) Bice Oblande za S2, a i za M8 :D

Za M8 je ona xda ekipa tako najavila.

S2 na nougat-u? Wooow čoveče.
Rekoh ja, najbolji je s2 od cele s serije [emoji16]

Za 150e kupio kolega skoro netaknut m8. Bez tačkice plus nije korišćen bio na 4.4.2.. Prošao ajoj dobro..

Jedan update, možda i nije fo baterije problem, evo sadašnji puni kao da je na usb pa još i sporije... Moze biti da je crkao usb ulaz, ili na ploči nešto... Ne znam isplati li se popravljati ili ga dati za delove

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Dao bih ga za delove i presao na nesto novo. Ja nisam hteo da popravljam ekran. Zadovoljan sam RN4X-om :)

Opa, prešao? Ja koristio malo LG g pro 2, 5,9 inča, fantazija, pa prešao na ip 5s, i sad se vratih na htc.. Vidim da će ići u delove izgleda...

Da, ovih 5.5 je fantazija u odnosu na M8, cak mislim da je i bolji panel. A baterija je tek nenormalna :D Izrada nije nista losija.

Na mnogim poljima bolji uredjaj.

Ja bih ga iskreno dao za delove, ili dao prodao/poklonio bliznjem ako zeli ga popravi.

Da li moze neko kratko poredjenje RN4X i M8 (kvalitet izrade, ekran, kamera)? Video sam da ima i dobru podrsku na XDA, pa mi je zapao za oko :)

Kvalitet izrade nije nista losiji, a ovo staklo napred odaje dobar utisak.

Panel je tianma, i stvarno dobro izgleda. Nemam trenutno ispravan M8 da mogu da poredim, ali mislim da je bolji ovo panel. (Mislim i da je svetliji)

Kamera je naravno bolja, ali ne ocekuj nikakva cuda. U LL uslovima ocaj. Mada, ja nisam uzeo ovaj fon zbog kamere, vec brutalne baterije i dobre xda podrske. Evo jedva da sam potrosio 10% baterije za 2h.

S625 je malo jaci SoC od S801, plus je i 64bit, a i GPU podrzava Vulkan API.

FP senzor je bas osetljiv i tacan. Zvucnik bolji od Nexus 5(kao i audio output). M8 je bolji na ovom polju. :D

MIUI poprilicno dobro radi, iznenadjen sam.

Mislim da cu menjati Nexus 5X uskoro za RN4X ili iPhone SE, jedino sam se sada navikao na dobru kameru, a ranije nisam ni obracao paznju na nju :D

Nemoj na SE ako nisi navikao na minijaturni ekran i ios način funkcionisanja, ja sam uzeo drugov 5s, nisam mogao da se naviknem.. Lep, i to je sve :)

Posle M8, na SE?! Nema sanse :D

Neces naci bolju kameru :(

Cak sam razmisljao i o Galaxy S6, ali to moram još malo da pogledam po XDA

Ako su ti bitni softver i trajanje baterije onda dalje od S6, posebno sto dalje od polovnih.
S6 izrada je odlicna, amoled, kamera takodje ali je softverski kilav, lagovit/bagovit a trajanje baterije je i na novim uredjajima jedva prosecno, polovni su smesni na tom polju. Pricam na osnovu iskustva sa S6E..
Kamera je malo losija od 5X, kamkorder bolji kao i zvuk preko slusalica.

S7 je vec bolji na oba polja, po pitanju trajanja baterije dosta bolji a i softver je manje problematican u odnosu na Galaxy ''sestice''.

Poslednja izmena:
htc m8 remote control pomoc

Ljudi uninstalirao sam neku zutu aplikaciju remote control, i kada sam je uninstalirao ne mogu da upalim telefon, pali i gasi se sam od sebe, pojavi se ono htc onaj screen i restartuje se i tako u krug... ima li pomoci ?

Poslednja izmena:
Jedino da probas hard reset da uradis.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Jedino da probas hard reset da uradis.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

probao sam hard reset , ono drzs dugme udjes u hard reset i nece cak ni da ga resetuje... samo se sam pali i gasi ... pojavi e logo ugasi se i tako u krug.. sad ne znam kako da re reinstaliram , da ga ne nosim u servis jednom sam ga vec odneo pa me odrali hiljadu dinara

Poslednja izmena:
Ugasi telefon. Ako se pali i gasi, a ne znas kako da ga ugasis, onda drzi power + vol+ dok se ne ugasi i odmah drzi power + vol- da udjes u bootloader. Selektuj RECOVERY. Onda kad udje, drzi Power + vol+ i dok drzis, pusti vol+ dugme. Prikazace ti recovery menu odmah, pa pusti i power dugme.

Ides na Wipe data/factory reset, pa yes.
Onda Wipe cache partition.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

HTC M8 PROBLEM

Ljudi imam htc, , sta se desava, desava se to kada ga cackam 2,3 minuta restartuje se sam od sebe i kad se pojavi logo htc, tako stoji zablokiran.. i onda moram da ga ugasim na jedno 2,3 min i upalim i onda udje normalno u sistem ili kako se to vec zove... i opet kad ga cackam 2,3 min opet se restartuje i tako iznova iznova ... jel zna neko o cemu se radi?

Poslednja izmena:
Je l se greje? Jedino sto mozes da uradis ako nemas garanciju a pre placanja servisa je da mu flesujes ponovo firmware.

Je l se greje? Jedino sto mozes da uradis ako nemas garanciju a pre placanja servisa je da mu flesujes ponovo firmware.

ne greje se, nemam garanciju... ja kazem "stock firmware" nesto sam ja tu instalirao neke romove boga pitaj dal je to stock i da li odgovara verzija ovom telefonu.... znaci uzas poludecu

Onda je vrv samo bug, stock firmware ubaci i proradice. Ako ne, onda servis.

Hardverski problem sigurno. Nosi u servis da provere. Znam sta sam ti sve slao da probas, na GSM telefonu bi sve to trebalo da radi.

Hardverski problem sigurno. Nosi u servis da provere. Znam sta sam ti sve slao da probas, na GSM telefonu bi sve to trebalo da radi.

pitao sam jednog servisera... kaze da je procesor oslabio .. nije nista proveravao ali sumnja na procesor...

8.0.0 wip.IMG_20170826_005003.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ovaj lik bgcngm poprilicno eksperimentise i efikasno sredjuje bug-ove. Valjda ce brzo srediti bug-ove, kao prosle godine.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno