Šta je novo?

HTC One M8

I aplikacije se nesto brze instaliraju, ne duplo brze, zavisi od apk-a.

Da, JW je bolji, ovaj S.ROM moras mnogo da debloat-ujes.

Otisao za Viper, VenomTeam. A taj ROM ne radi bas najbolje, kao ni ARHD.

Skidam sad da probam. Šta uzeti za zvuk, s-on i tako to.. Jel se debloatuje iz arome ili peške?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

CM stekanje me izludje, baterija sa 15% ne ide 14,13itc no 15, 9 pa ili se tu ugasi ili 4% pa gasenje. Izgleda da cu se na JW vratit a poslije ovog odmora konacno nesto drugo uzet.

Sent from my HTC

Samo peske debloat. Mislim da ima onaj S.ROM settings u podesavanjima, pa mozes uvek da promenis sta zelis.

I stock debloat-ujem. Sve HTC-ove sistemske app izbacim i sve vrhunski radi. Ono sto ne brisem freez-ujem, poput widget-a i ostalih gluposti bez kojih neke stvari ne mogu da rade, ako zazelim nesto da koristim. Oko 40 app freez-ovano, 30 pobrisano :)

CM stekanje me izludje, baterija sa 15% ne ide 14,13itc no 15, 9 pa ili se tu ugasi ili 4% pa gasenje. Izgleda da cu se na JW vratit a poslije ovog odmora konacno nesto drugo uzet.

Sent from my HTC
A meni je on uvek "seckao". Jesi primetio? To sa baterijom mi se desavalo i na drugim romovima.

Verovatno je do lose kalibracije. Probaj kalibraciju baterije. Ugasi fon, stavi da se puni i drzi sva 3 dugmica istovremeno na 2 minuta.

A meni je on uvek "seckao". Jesi primetio? To sa baterijom mi se desavalo i na drugim romovima.

Verovatno je do lose kalibracije. Probaj kalibraciju baterije. Ugasi fon, stavi da se puni i drzi sva 3 dugmica istovremeno na 2 minuta.
Drzao, samo se restartovao. Jel moguce da nista nisu uradili na jw rom, jos ista verzija? Ima li koji bolji od njega?

Sent from my HTC

Kako da uradim kalibraciju baterije? Evo veceras i na JW sa 15% shut down. Pokusao kao sto si ti rekao sve da drzim ali se pali ili udje u recovery... evo sada se upalio sa 5% na 30% digao, skinuo sa punjaca upalio, odma se ugasio i na 1% dosao

Sent from my HTC

Pa kao sto rekoh, sva 3 digmica drzi dok je ugasen i puni se. Drzi 2 minuta. Gasice se i paliti 3-4 puta.

Молим вас за неки ром који је стабилан и флуидан да може дуже време да издржи на фону, и наравно Kernel који иде уз то.. Хвала.. Постао ми је мало не флуидан овај blues али нисам га одавно апдејтовао..

Молим вас за неки ром који је стабилан и флуидан да може дуже време да издржи на фону, и наравно Kernel који иде уз то.. Хвала.. Постао ми је мало не флуидан овај blues али нисам га одавно апдејтовао..

Ja odradio sto je Zile rekao, ostavljam M8 ovako do 'CM14' i nezvanicnog 7.0.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Da, mozes da doradis stock :) Stock + debloat + dex2oat + build.prop tweaks + ElementalX repack kernel 7.00.3 sa brzim LZ4 zram kompresijama i 330GPu fix-om(mada stock kernel ok radi.) je super.

Mozes i ovaj rom, on je dobar. https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424948751

Ајд то прво дај неки мини тут

Jel moguće da stock baš toliko loše radi da morate konstantno da budžite nešto?

Ne mora da radi uopšte loše, dovoljno je da drugi rom ima xyz više opcija od stocka

Ok, ali stvarno je preterano svaki dan nesto menjati. To ni u nexus temi nisam video :)

A ne verujem da iko menja svaki dan baš[emoji3]

Jel moguće da stock baš toliko loše radi da morate konstantno da budžite nešto?
Pa bloat nervira i Android 6.0 koji previse sporo instalira aplikacije. Inace radi super.

Da ima 6.0.1, ne bih menjao. A uz kernel ima neke korisne opcije. Oko 2,3 ROM-a se vrte.

Sad sam nasao resenje za dex2oat i ne menjam stock :)

Ајд то прво дај неки мини тут

Aj videcu sutra. :)

Poslednja izmena:
Pa bloat nervira i Android 6.0 koji previse sporo instalira aplikacije. Inace radi super.

Da ima 6.0.1, ne bih menjao. A uz kernel ima neke korisne opcije. Oko 2,3 ROM-a se vrte.

Sad sam nasao resenje za dex2oat i ne menjam stock :)

Aj videcu sutra. :)
Јел сад сутра? :D

Danas, napravicu vam twrp backup, pa se zezajte koliko hocete :D

Bravo žile bravo [emoji3]

Значи одрадим restore тог backup-a и имам све што си исписао горе? Ако је тако мораш добити барем ваљевско пиво од мене. Најбоље у Србији..

Da znam da radim sa AROMA installer-om, bilo bi mnogo lakse :D

Da, samo restore i imas sve ono gore. :)

Poslednja izmena:
Upload-uje se.

Dostupne aplikacije:

Kernel i security patch level, 6.21.401.1 baza i ElementalX v7.00.3 repack:

MultiUser i Boomsound:

RAM:

Spor je net, duze ce da potraje.

Ah to je ta plava koja mi nedostaje. Će da probamo[emoji3]

Ne znam sta je sa netom :D

Sve jedno, do 21h bi trebalo da upload-uje.

Build.prop:
#ART Tweaks
ro.sys.fw.dex2oat_thread_count=4
dalvik.vm.dex2oat-thread_count=4
dalvik.vm.dex2oat-swap=true

#Disable Logging
logcat.live=disable
profiler.force_disable_err_rpt=1
profiler.force_disable_ulog=1
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.checkjni=0
ro.config.nocheckin=1
ro.config.htc.nocheckin=1

#MultiUser
fw.show_multiuserui=1
fw.max_users=5

Mozda si trebao da iscimas imotepa da zbudzi ovo u skriptu ako zna i okacis kao flashable zip [emoji3] manje posla za tebe[emoji3]

U pravu si, mogao bi on to lagano. Nego sam svakako odradio ovo, prvenstveno zbog sebe, pa i drugih. Zeleo sam da napravim proveren backup :)

Koga interesuju jos neki build.prop tweak-ovi, neka proba onaj Booster sa xda.

Mozda padne neka AROMA instalacija i poslednji security update iz maja ove godine ;)

Јел има оно да сија лед обавештење иако је на пуњачу фон?

Nema, cist stock rom, doradjen da ima sto bolje performanse.

Vrh Dno