Šta je novo?

HTC One M8

Ima sa Lyapota Blues ROM-om :)

Batak kazem ja dobar sto se tice kesiranja :)

Ma bre oću što više stock, mrzi me vise da mi stuca nešto stalno, kao i sad, stock plus root za sitne midifikacije[emoji3]
Imotepe, napravi nesto ionako stalno prckas, jedan lokalni romic za nas[emoji3]

Sta ti stuca :D ?

Pa ono svetlo, takt se spušta i tako.. Stock gpe ne svidja mi se kamera i tako te stvari, izgleda da sam previše izbirljiv [emoji3]
To mi je i izgovor za sedi di si, i ne diraj stock sense.. [emoji3]

Ima sa Lyapota Blues ROM-om :)

Batak kazem ja dobar sto se tice kesiranja :)
Odlicno kesira, bas odlicno. :)
Evo Z2 posle 321h uptime-a.
d7a6817685bb08f1b53cb01eed2d3cb8.jpg

Ala ste vi odlepili što se tiče tog keširanja, nema dalje [emoji23]

Dere ga GPE uzduz i popreko. :D
Meni tako kesira kad je mali uptime, nakon toga kao i Sense.
Daleko je Nexus. :)

Dere ga GPE uzduz i popreko. :D
Meni tako kesira kad je mali uptime, nakon toga kao i Sense.
Daleko je Nexus. :)
Dere. Ali dobro, bolje nego sammy :) Za LG ne znam, popravljaju se softverski iako im je UI bljak :D

Evo krece se oko 250-200mb free na Sense-u. Nemam FB app i tako te gluposti.

Muka biti bolji od Sljamsunga. :D
Kod mene i fb, messenger, Viber, WA. :D

A i to sto kazes za sammy. Ne znam da li bih imao manje free ram-a kada bih instalirao sve te app :D

Probaj, ne ujedaju. :D
Sta imas uopste od app kad nemas ni jednu od pomenutih? :D

Poslednja izmena:
Viber i Wapp :D Mislio sam sve 4 zajedno.

Da se javim za slucaj da neko cita ovu temu i hoce da zna kako radi stock bez roota :)
Radi odlicno, ne baguje mi double touch za wake up, gestures tj otkljucavanje ekran povlacenjem prsta preko ekrana isto radi, baterija bolja nego na kitkatu, sto znaci sa je jos bolja od lolipopa... Cak mislim da se bug sa tastaturom na MM resio (ranije na LP ponekad se desavalo da tastatura nece da se prikaze, lock/unlock je resavao stvar). Telefon radi vrlo glatko, ne osecam da laguje, tj uglavnom sve sto cesto koristim je vrv kesirano jer instant otvara (od stock telefona jedino mogu da ga poredim sa ip6/ip6+, nexus 5 nisam probao). Ok, mozda sam vise neki prosecni korisnik (nemam preterano vremena da se igram s romovima), ali sam ultra zadovoljan, jos vise kad se setim cinjenice da je telefon objavljen pre 2 godine (moj je star godinu i kusur).
Jedini minus, i pored svih update-a, tj minus od prvog dana jeste kamera. Kakvi god da su uslovi, u odnosu na konkurenciju jedostavno je losa.

Pa ono, cim se pojavio kod brace sa kup-prodajem :D jun bese, 2 meseca od pustanja u prodaju..
Ја не знам тачно, ал ово је међу првим моделима.. Друг добио уз пакет код VIP-a а има ip6, па ми продао буквално за џабе(23к на 4 рате хааха).. И чим смо скинули фолију одмах s-off, поучен искуством на m7 на коме сам једва урадио урадио s-off јер сам био урадио једна апдејт велики.. И миран :)

ЗА сада на SD + sd kernel батерија одлична.. Доста боља него на GPE.. И stand by и SOT...

Poslednja izmena:
Poboljsana je baterija. 5-6h SoT na 15h. Meni sasvim dovoljno :)

Stock podešavanje kernela?

Stock SD kernel подешавања..

jel sd dolazi sa sd kernelom, ili stock? nisam obracao paznju?

edit: pogledah, stock...

Poslednja izmena:
Jes jes evo restore aplikacija sad radi.. Pa da vidimo i taj kernel na delu

Наравно мораш сачекати неколико циклуса батерије да дође све на место..

Da da, evo instalirao sve, jel 6.0 verzija kernel a? Videćemo za par dana...

Pero... Smirise haha :D

6.0 :)

Koliko flesujete pomislio bi covek da to nikako ne radi na stock romu. :D

Ma radi, nego eto volimo custom :)

Žile, ovo radi, i to bez bagova koliko sam primetio, ali čekam još malo.. [emoji2]

Znam, koristim ga, evo 3. dan :)

Čudi me da imotep ne koristi sd kernel, svoje gore list, nego elemental [emoji2] čekam par dana da vidim kakva je baterija, ako je bolja, ili ista, ostaće umesto stock-a

Vrh Dno