Šta je novo?

HTC One M8

Radi link, slucajno skinuh :D

Pa pretpostavio sam da to treba da se desi, ugasi se i krene gore download, ali kod mene jok, jel ima neka strana pa da odatle kliknem download

Poslednja izmena:
Hvala hvala, sad ćemo videti kako radi...

I meni je prestao dt2w gesture da radi. Stock rom...

Pozovi nekoga, prekini i p4obaj

Nece, ne vredi. Stvarno bez veze.

Ne znam, i meni na stock ume lepo da zabode gesture(s), zato na stock se vratim samo da odradim ota i to je to.

Nista, da zaboravim onda stock.

Sto ne update-ujete SkyDragon GPE i ubacite Sense aplikacije u Aroma instalaciju? To bi bilo ekstra.

Nista, da zaboravim onda stock.

Sto ne update-ujete SkyDragon GPE i ubacite Sense aplikacije u Aroma instalaciju? To bi bilo ekstra.
GPE je zavrsen projekat, a ako kojim slucajem izbace 6.0.1, bice update, ovako, onaj security update je gimika tj stvar moranja od strane Google-a. U tom slucaju, ubaci cu htc aplikacije, ali samo 3-4, ostalo je bloat po meni.

Žile, smiri se, prestani da flesujes haha

Hehe, je si uspeo da zakrpis taj stock rom raznim wp/supersu zip-ovima? :D

Evo, zabagovao opet posle restarta, ccc. Sta da mu radim :(

Jesam, izgleda... Meni radi sve, jel si probao ono da testiras proximity senzor, kažu da proradi gesture posle toga

Jesam, obavio par poziva, prekinuo, i nista..

On mi je i jedini dobro radio, Sky V2.0. ARHD koci, laga, ne znam sta je ono. Viper prenatrpan(tebi bi mozda odgovarao), ali je mesavina M9/A9, sto ne volim.
A9 port je neki hibrid A9/6.0.1 Androida.

Redbulled i Wolla nisam probao, to su neki sitni ROM-ovi :)

Jazz je stock sa raznim modovima. Imas u Aromi da biras koji mod zelis.

On mi je i jedini dobro radio, Sky V2.0. ARHD koci, laga, ne znam sta je ono. Viper prenatrpan(tebi bi mozda odgovarao), ali je mesavina M9/A9, sto ne volim.
A9 port je neki hibrid A9/6.0.1 Androida.

Redbulled i Wolla nisam probao, to su neki sitni ROM-ovi :)

Jazz je stock sa raznim modovima. Imas u Aromi da biras koji mod zelis.
Ta dva roma su bukvalno copy/paste sd 2.0 samo bez aplikacija i widgeta. Jazz nije los isto, ali modovi ne stimaju najbolje na 6.0(krivim nekompatibilne aplikacije), A9 rom update-uju svaki drugi dan...

Poslednja izmena:
Video sam da su nesto olaksane :)

Vidim da je izasao LeeDroid MM. Ne znam kakav je. Eto moze neko da proba.

Vise sam za Sky+neki kernel. Moze i Stock+kernel.

Video sam da su nesto olaksane :)

Vidim da je izasao LeeDroid MM. Ne znam kakav je. Eto moze neko da proba.

Vise sam za Sky+neki kernel. Moze i Stock+kernel.
E da, to zaboravih, jednom sam probao na 5.0.1 sta znam, ok je bio. Sd rom+sd kernel+ ovaj novi .sh(skripte sa nexusa 6p) je pun pogodak! Super drzi bateriju za sad. Trebalo bi da zipujem veceras sa .sh ^^

Super. Mene interesuju performanse :)

Koliko je brzo auto osvetljenje sa ElementalX kernelom? Imao sam osecaj da je nesto sporije, dosta mu treba da pojaca osvetljenje ekrana. To je i Pera primetio.

Super. Mene interesuju performanse :)

Koliko je brzo auto osvetljenje sa ElementalX kernelom? Imao sam osecaj da je nesto sporije, dosta mu treba da pojaca osvetljenje ekrana. To je i Pera primetio.
Ne koristim ni ex kernel ni auto svetlo, drzim uvek na 33.33% [emoji16] ajde provericu to auto, a za performanse ne brigaj, 75k antutu, 1200/3500 geekbench3

Koliki si nabio clock? :D

Tako treba. Super, onda. Mogli bi da probamo tu skriptu, a mogli bi da je ubacite u sledecu verziju rom-a.

Tako treba. Super, onda. Mogli bi da probamo tu skriptu, a mogli bi da je ubacite u sledecu verziju rom-a.
Jok, nece biti skoro novija verzija, za sense, za gpe kad izadje 6.0.1. Kernela ce biti uskoro. ^^

A znaci tako ste odlucili. Kasni HTC sa GPE-om.

Je l' moze ta skripta da se implementira u sam kernel? Ili mora uz rom?

A znaci tako ste odlucili. Kasni HTC sa GPE-om.

Je l' moze ta skripta da se implementira u sam kernel? Ili mora uz rom?
Moze u kernel, tj kernel zip sa odredjenim permisija 755, ne u sam boot.img.

Vidi sa HolyAngel-om da strpate uz kernel ako je dobra skripta :)

Ma kad mi je dao, mogu i ja da ubacim, to je bar lako xD sredio je cak i brzine sa 6p na M8 ^^

Vrh Dno