Promeni temu samo.Sjebali su tastaturu nacisto, ne moze da se promeni boja, i uzasno radi, to mi se najvise svidjalo na htc-u
*****i nisu obrisali, kad udjes, prebaci me na budjavi peel smart.Stvarno steta za tastaturu... Ova crna na htc-u radi perfektno!! Navikao sam se na nju.
Mada, oprasta im se. Ostalo je sve dosta bolje.
Imotep, gledam onaj tvoj ss... Otkud ona TV App?
Udji u Themes aplikaciju, imaa 10000 tema, fontova, wallpapera...Gde da promenim temu, nema nigde
Nema posebno da biras temu za tastaturu? Ili zavisi od teme koja ima u sebi temu za tastaturu...
Ja nisam radio, ne moras. Radi fino za sad.jel da radim factory reset ako prodje update? posto je i onako sad klot? ili bolje da?
Moras celu temu, ***.
Prvo mora da se edituje boot i ramdisk, ne moze samo fles supersu :/Vecina prijavljuje da je bolja. Testiraj
Sad ubaci twrp i root-uj![]()
Probacu sutra, ako stignem veceras, izvuci cu svoj boot i editovati ga i flesnuti novi supersu.Cekaj, a ovi zip fajlovi na dnu ovog posta? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=64132059
Carina. HahahahahaNe zezam te. Lik me citira, kaze update-ovan #4 post![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari