Šta je novo?

HTC One M8

Krenuo da mi brljavi SD 1.5. Gasi se sam na 15% baterije i kad ga upalim ponovo pokrece aplikacije, desi se da mi se sve poruke iz vibera pobrisu. Kamera na ispod 20% je neupotrebljiva jer krene da brljavi i gasi ga odma.
Imao sam i ja problema sa 15% baterije. Evo sad 7%, nemam problema. Uradio full wipe i plus interna.

@Zile995 zar ti nemas ovaj isti kao ja? Jel si apdejtovan? :D
Sutra cu da skinem ove poslednje fajlove i da odradim preko konzole back to stock. Nego moram i konzolu da skidam i sve... A bas bi voleo da sredim fon i da ga ne diram jedno duze vreme :D

Tvoj je HTC__59, a to je Asia WWE rom. 6.x.707.x je update.

Imam Hong Kong, HTC__622, 6.x.708.x cekam :)

A trenutno sam na tvom 707 official rom-u, samo sto ti treba da dobijes OTA. Radi lepo, a jos lepse ce kod tebe raditi kad dodje novi firmware.

Znam koji sam to sam zapamtio :)
Problem sa mnom je sto moram sve da instaliram i na laptopu (htc drajvere i konzolu koja zna bas dosta dugo da se apdejtuje kontam da cu to probati preskociti) i tek onda mogu da vratim Stock pa onda jos rucno da radim apdejt sa telefonom. A nemam krsten net pri ruci taki da moram ici do faxa, ali svakako treba da idem nesto da radim pa cu usput gledati da poskidam sve sto mi treba :)

Jel' neko probao da ukloni sitne ogrebotine sa zadnje strane poliranjem ili nekom drugom metodom?

Jel' neko probao da ukloni sitne ogrebotine sa zadnje strane poliranjem ili nekom drugom metodom?
Probao sve i svasta, nema pomoci... Dok je devojka namestala krevet, cuo sam krckanje, al' bi kasno. Lepo se proveo, nema sta. [emoji24]

Sigurno postoji neka pasta za poliranje koja bi to odradila samo treba naći koja. Da ne bude previše jaka i agresivna pa da ne skineš boju.Možda ima neko bezbojno čudo da popuni ogrebotine.Moram naći nekog ko radi sa tim, neka fina obrada metala. Možda kod majstora što mi sređuje limariju. xD

Ако је мени GOOGL001 који сам ја онда? :D :D :D

GOOGLE, tj. GPE :D
Menjao si CID pri konverziji :)

Да да, шалим се.. Ал не сећам се кад ми је био домаћи јер ми је док сам био на ARHD био supercid илити 11111111

Izbacio Llabtoofer maximus 12.0 ROM baziran na .401_R. Ko proba, neka javi ovih dana. [emoji9]

Izasao update. Najbolje bi bilo da neko proba firmware prvo.

To je 6.14.401.12, ne _R izgleda.

Poslednja izmena:
To je firmware za internacionalnu verziju. Mislim da moze sa S-ON.

Radice mozda bolje, to je novi firmware.

To je firmware za internacionalnu verziju. Mislim da moze sa S-ON.

Radice mozda bolje, to je novi firmware.
Ma firmware moze da poboljsa radio, i wifi i slicno, ne moze ubrzati nista :D meni dev radi ok, nemam problema.

Meni baguje gestures, pa ti vidi... A ni jedan nije toliko dobro radio :D

Stigao OTA :D
7f944439b858fc0cc2d7430c868234ec.jpg

Boli te uvo.. A šta je sa 401,je l to taj ota ili nešto iz nekih nezvanicnih kanala?

Skinuo si 4.x.707.4, pa si uradio onako kako sam ti rekao?

Poslednja izmena:
Da bio sam primoran na neki način. Jer posle ubacivanja twrp i instaliranja supersu nije hteo da mi se bootuje, stojao mi zakucan htc mozda sam trebao jos duze sacekati ali reko ajde da se vratim na 4. posto imam sve te fajlove na externoj sd kartici :) dobio 3 mala apdejta i posle mi prijavio da imam ota sad cu ga ostaviti do jutra da skida posto mi je uzasno spor internet u stanu.

Super :) Uzivaces sutra ;)

Сад ће лепи кувани ромови базирани на официјалном апдејту да излазе.. Изгледа да ћу после доста времена се вратити на Sense јер кажу да је седмица одличан..
Недостајао ми је..

Moram da priznam da bolje radi od GPE-a. GPE malo vise app kesira(1-2)

Ono kad u jednom danu dobijes 100gb na google drive i 100 na onedrive :D Napokon uspeo preko htc da dobijem 100 posto se skroz vratilo sve na stock kako sam radio OTU, nemam vise ona crvena slova! :D a drugih 100 sam dobio od samsunga nzm na koju foru izbacio mi sam od sebe na tabletu ni nemam stock rom nego neki custom rom cak mislim da one drive ni ne dolazi uz samsung :D u svakom slucaju imam sad 200 gb novih na cloudu :)

One drive isto?

Kako sada radi fon? Najbolji HTC update do sada? :)

Pozdrav ljudi, imam M8 i evo čitam očekuje se prekosutra update, a vidim nekom već stigao.
118 je regija Nemačka ?

evo mojih podataka:
Software number: 4.19.118.4
Build: 4.19.118.4 CL457188 release keys
Baseband: 1.25.214500021.06G_20.68.4196t.01_F

Ne, T-Mobile PL. Poljska/Spanija.

Mislim da ces dobiti tek kasnije... Posle 401 verzije.

Nazad
Vrh Dno