Šta je novo?

HTC One M8

Ne vidi. Od ukupnih 10.58GB, 3.18GB su uzele aplikacije i 4.28GB mi je free. Kako je to moguce? Nemam nista na internoj memoriji. Sve sam pobrisao samo Android folder ne moze da obrise(izbaci gresku)

TWRP resio problem. Rockstar folder nije skriven, a ne vidi ga. Samo ga recovery vidi. :)

Ne postoji edit, samo da podelim sa vama dobar rom.

A9 port http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3064838
[ROM] S.ROM-S2-5.2.8 / JW 4.5.0 | MM 6.0 Sense 7.0_g & GPE DualUI | A9 1.27.709.15

Prelep rom. Ovo je neverovatno kako dobro radi. A9 aplikacije su prelepe. Koristio sam par dana JW verziju. Malo me buni ono S.ROM i JW, ne znam da li ima razlike.

Gaming je dobar, bolji nego na GPE-u. Verovatno zbog ElementalX modovanog kernela. Ne greje se puno :)

Koja je razlika izmedju a9 aplikacija i naših MM?

Nekako prostije, preglednije izgledaju, ali slicne su. Sve je malo uprosceno. Olaksani sense :D

Kad ce vise ovaj update... 709 dobio. 707 dobio. Ovaj moj 708 nije :D

Ja sam se vratio na američki tako da me zabole, verujem da neću dobiti kad i 401 verzije, što da se onda nerviram [emoji2] [emoji35]

Meni gestures prestane da funkcionise na 1540 americkom.

Ma, dot view sada furam, pa ni ne koristim gesture toliko..

Btw. taj problem moze da se resi sa ElementalX kernelom. Samo podesis dt2w i wake gestures. :)

Poslednja izmena:
Nisam ni znao brate moj :D fora je sto nemam krsten net ovde tako da nista od flashovanja za mene barem veceras ali ovo sam vec dugo cekao :D Sutra cu gledati negde da poskidam sve te fajlove pa kad dodjem kuci da se igram sa tim a lipicaneri neka izlaze u grad i provode se :D

E moj ti, a ništa poslasticarnica kod kc, pa pa preko puta odmah u onaj bklu Paris čini mi se? Ili otpadanje u dunaaaavskom? Cvakaš ti marshmallow, boli te uvo haha

Poslednja izmena:
Ja sam francuz, ne zanimaju me ti kosooki[emoji2]

E provalio sam danas, neki lik kukumavci dobio 3 mala, a ne Mm, lik opici na svom i odradi screen shotove i kaže vidiš da ima hahah

Poslednja izmena:
Kako ja da vidim koji sam, kinez, francuz, hrvat, sta sam koji moj :D

Skini get cid ili nešto tako sa Play store, pa će ti neko reci sta si[emoji3]

Meni su oni zakon
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2705292
678192d64aad4bf22eae9191b1e7e5d4.jpg

Sat vremena ga skidao...

Poslednja izmena:
Mislio sam da ga probam, ali svi navalili da skidaju. Ocajna brzina skidanja :)

Vracam Asia WWE MM backup :)

I kako radi?

Ne volim natrpan rom. Dovoljne su mi stock opcije. Zelim samo uproscen/cist rom sa poboljsanim kernelom i performansama.

Da je bolji skrol i da nema onih problema, bio bih na GPE-u.

Pogodih :) Region: Istocna Evropa. SKU je 401, dakle internacionalna verzija :) Kad dobije Evropa, tad i ti dobijas. Ocekuj 18-19. jan update. Ovi iz HTC Hrvatske su tako najavili.

Krenuo da mi brljavi SD 1.5. Gasi se sam na 15% baterije i kad ga upalim ponovo pokrece aplikacije, desi se da mi se sve poruke iz vibera pobrisu. Kamera na ispod 20% je neupotrebljiva jer krene da brljavi i gasi ga odma.

Ne znam sta da ti kazem. Verovatno treba da se update-uje firmware.

Probaj cist stock mm rom. Imas backup u Q/A temi.

Ili probaj GPE H9 ako ti je stalo do MM-a :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno