Šta je novo?

HTC One M8

Au, moj je 1A :D Dobro, ne smeta mi :) Je l' utice slabija struja na bateriju, tj. sporije punjenje na bateriju? Rekao bih da ne utice lose na bateriju.

Poslednja izmena:
Brze punjenje je losije za bateriju, tacnije losije za starije modele telefona. Novije baterije trpe quick charge. Sto se tice punjaca, procesor punjenja ne bi smeo da dozvoljava punjenje jacom strujom vec da limitira do neke granice jacinu struje tako da nema veze kojim punjacem punis, neces ostetiti bateriju. Ako to zelis, puni bat dok igras igrice i zagrevaj je sto vise ;-)

Problem je sto ne mogu da zagrejem ovo cudo :D Stvarno su ga odradili.

Eh, ne možeš, meni gori, opali asphalt 8 pola sata, ima da ide na prozor na minus 10 da se povrati u život.. :)

Koji minus brate napolju prolece usred zime :D
Izasao ARHD 51 opet mi se probudila zelja sa flashovanjem :D

Isti djoka ko moj, doduse danas sam uzeo neki fus samsungov punjac 5v/2a, al puni izgleda kao 1A, 450 din, necu da cepidlacim :D

Cekaj ti si to presao sa Flex 2 na M8?!

Dobio neko update? Vidim prestali da pitate, reko da vas podsetim :D

Pa naravno da smo prestali. Ne zna se kod HTC-a kad ce poslednji update. Flesovao sam svasta(od CM-GPE-Sense 7) i na kraju vratio Stock 5.0.1 backup i stock recovery :) Ceka se update, za mesec dana izlazi za ovaj moj M8y, sigurno :)

Poslednja izmena:
Pitam onako, znam samo da koristis Flex 2.
Kako ti se cini M8? :)

Jel ima neko da je kupio možda više ovih, hoću da kupim jednu, koje god boje, sad ne mogu ni da biram?
0.29mm Ultra thin matte Case cover skin For HTC One M8 Translucent slim Soft plastic Free Shipping Cellphone Phone case
http://s.aliexpress.com/EJfq2IBN
(from AliExpress Android)

Naru io 2 puta, jednom mi pošalje lik preko malezijske, ko zna hoće li doći, u međuvremenu 19.12.narucim još dve od drugog lika, platim više shipping nego 2 maske, stigla juče i ode na novi beograd poludeo sam.. Ako neko ima, nek se javi pliz

19.1 stize update za Evropu :)

Pusti update, sredi mi ovu masku, tamno siva ili plava [emoji23]

Ma sta ce ti maska ;)

Sad je hoću iz inata, Ej oni ne mogu krsteno da pošalju iz dva pokušaja, ona Malezija ako stigne, doći će do marta, ovaj indijanac poslao nekom na nbg umesto u zemun.. Hit

Xda, HTC hrvatska
uploadfromtaptalk1452597620756.jpeg
uploadfromtaptalk1452597627992.jpeg

Eno lik kaže dobio mob sa servisa u evropi, sa 6.0 instaliranim

E ***o si mi majku s crvenom.. Hoću sivu da kupim, ako je nisi razbucao [emoji2]

19.1 za Jadranski region. Po regionima ide :)

Ja sam svakako francuz, jel to znaci da neće 19.01.?

Ide po regionima, ne bih rekao da ce izaci 19.1 za Francusku, po onom ss-u. Mnogo komplikuje HTC.

Da li postoji nacin da smanjim intenzitet vibracije? Malo je prejaka dok je na stolu telefon

Vrh Dno