Šta je novo?

HTC One M8

Еvo kažu 7 januara kreće update.. Nisu lagali, biće za Božić... Haha

M svejedno naravno da ni do tada neće doći.. [emoji2] mada mi je svejedno lepo radi i ovaj...

Koji je taj "ovaj"? :D
Ja sam se vratio na lollipop backup, rutovao i ubacio ElementalX :) E ovo dobro radi. Ondemand+fiops, elementalax performance throttling.

Krivo mi za Android 6 zbog gestures problema. Na lollipopu je sve krupnije, nav bar, status bar itd...

Pa stock lolli[emoji2] oću bre ko čovek jednom da dobijem i ja ota, uvek nešto prckam [emoji2]

Oces oces ;) Za Bozic :D

Hahaha ko čeka, taj dočeka

@Imotep95: Na SkyDragon v1.5, je l' zna da zaglupi motion gesture?

Ovako sam stavio i prosli put nije radilo posle par dana.
16538452c0a97f0a6626513dae826c0d.jpg

Taj sweep2wake jede bateriju.

Meni je super ono što sam ti predložio. Kuc-kuc po displeju koristim da otključam displej, svajp odozdo na gore da zaključam displej.

Da, ali ja koristim sweep2sleep kao sa onog klipa, a on ne jede bateriju i prakticnije mi je(svajpujem po nav baru). Sweep2wake se koristi kada je iskljucen ekran, a to ne zelim jer koristim kuc-kuc. Nikakve aplikacije i dodaci, kernel radi posao :)

Izasao "January security patch" za HTC One M8 GPE. Trebalo im 2 dana samo, dokaz da mogu za nedelju-dve da srede sve...
Br verzije:
uploadfromtaptalk1452099343620.jpg

Oprostio sam se sa GPE-om dok ne dodje 6.0.x ili 6.x.x ili ne srede te neke stvari sto me nerviraju . Nije nista bolji od posledjeg Sense-a :) Samo po neku app vise kesira, totalno nebitno, mala razlika.
Ljudi stvarno potvrdjuju da je cak i skrol fluidniji na Sense u nekim aplikacijama, FB i slicnim.

Da, ovo je najbolji HTC-ov update do sada. Najbolje skinuju android, najbolje znaju da odrade softver posle nexus-a. Sve je simetricno odradjeno, status bar ikonice sitnije i lepsd itd.

Vratio sam backup sa xda, stavio recovery i ceka se ota. Kada sam vratio recovery+stock rom nestala su crvena slova pri paljenju :)

Dzabe ja navikao na root a bogami i na xposed, jos se vucem sa GPE a volim i ikonice da menjam :D

To moze biti kvalitetan ROM/Firmware, samo da ga srede.

Pero, sutra u 8h haha :)

Hahaha, bilo je jače od mene..[emoji3]

HTC i drustvene mreze... :D

Veoma[emoji3] npr za galaxy s4, lagacu te, Verizon ili jedan od tih velikih nije izbacio lollipop uopšte, ostali na 4.4,svi ostali su dobili

Sto je ovaj punjac od 1A toliko slab, puni mi se telefon 3 sata, i tek je na 75%

Ja ga punim na Samsungov od 2A

Nazad
Vrh Dno