Šta je novo?

HTC One M8

Vrati backup(nadam se da nema root u backup-u) i stock recovery.

Vazan ti je stock recovery/unrooted/stock rom.
Nema veze sto je unlocked, modified i slicno.
Prati uputstvo sa linka :)

to je to onda, odradio sam sve...

Ajde ko moze neka ukljuci u developer options, profile gpu rendering -> on screen as bars

Onda neka skrola u settings i napravi ss:
uploadfromtaptalk1451482261916.png
Ovo je ocajno za gpe.

uploadfromtaptalk1451482612740.png

Hvala, ne znaju GPE da srede.

Ali ovo je fresh instalirano, ko zna

Isto se ponasa sa fresh instalacijom na GPE.

Je l' zameni taj ekran vise :D ?

Poslednja izmena:
Hvala. A trebalo bi ovako da izgleda
uploadfromtaptalk1451485696469.png

Normalno. Ne znaju da implementiraju Htc weather i motion launch u settings i bas na tom prelazu dok skrolam zna da se secne, kao sto se i vidi kod Punisher-a i mene :)

Pa pričaj, šta kako koliko gde?

Normalno. Ne znaju da implementiraju Htc weather i motion launch u settings i bas na tom prelazu dok skrolam zna da se secne, kao sto se i vidi kod Punisher-a i mene :)
Dodaj i procesiranje slike, video stabilizaciju i osvetljenje, uzasan 'delay' kad otvaras kameru... :D

Dodajem :) I to je tacno. I ti imas delay? Kad pogledas, HTC bolje zna da odradi Sense.

Je l' jede sweep2sleep bateriju?

Ja se vratio na USA Sense stock mm. Bolje nego GPE, cisto da potvrdim. Svidja mi se sweep2sleep, hvala za info.
Samo swipe-ujem po nav baru i zakljucam fon, mocna stvar :)

Ako sam te razumeo, to imam i sa app Screen Off, svajpujem odozdo na gore, zaključa displej.

Ne, Swipe-ujes po navigacionom baru(softverski dugmici). Swipe-ujes desno -> levo da zakljucas, nikakvo tapkanje i slicno kao google now :)
Gledaj od 0:33
https://youtu.be/2o2quzhdVsg

Poslednja izmena:
Srecna Nova momci [emoji1] [emoji41]

Hvala! Srecna Nova :)

Хвала такође! И да нам у овој години дође ром са којим ћемо бити задовољни још дуго година.. :D

Hvala. Srećna nova godina.
Neko dobio update?

Niko nije dobio. Da, Android 6 official ima problem sa motion gestures. Danas mi se desilo 2 puta da ne mogu da ga upalim. Probacu Sky GPE.

Ja ti rekoh [emoji2] verovatno je zato i kasnio update[emoji2]

Prvih par dana je bilo ok, a sada svaki put zeza. Koristim Stock USA + ElementalX, nije do kernela. Dobar je kernel, manje se greje i bolje su performanse. Preporucujem fiops scheduler.
Skida se GPE, CM13, ElementalX, gapps pa cu nesto da iskombinujem ;)

Ne moze edit?!

OK, probao CM13 i odmah ga promenio. CM14 cu mozda koristiti, ali tek kada nemamo podrsku i dosadi mi sense/gpe :)
Dakle 2017. god ;)

Zvucnici nisu glasni, a interesantno je da je zvuk u sluskama gotovo slican kao na GPE/Sense, ali ne bolji :) Radi priblizno kao gpe. Mikrofon je uzasan i kamera nista posebno.

Verovatno je i na nexusu CM nje***.

Pre mesec dana sam uzeo M8 u VIPu' koristi ga moja supruga. U poslednje vreme se žali da joj se spikerfon automatski uključuje tokom razgovora. Da li se nekome ovo dešavalo i sta može da bude problem? Malo sam googlao i video da se ljudi žale na ovaj problem, razni su komentari, od toga da problem prouzrokuje neka aplkacija, da treba uraditi factory reset pa do toga da treba reklamirati telefon... Da napomenem i to da je na telefonu originalna dotview futrola, mada ne verujem da ona može praviti problem.

Vrh Dno