Šta je novo?

HTC One M8

Haha sve koristim sem Docs, sheets, slides, keep od google-a.

Je l' znas da je 6.0.x poslednji ili pretpostavljas?
Ako je tako, dobicemo cm14 :)
Kako radi cm? Je l' valjaju drajveri za zvuk?
Znam, jer HTC radi update za GPE, a ne Google(potvrdili na @htc tviteru), a to znaci da u Martu 2016. god prestaje podrska od htc-a za M8. Radi dobro CM13, nije imao problema uopste na Marshmallow sa zvukom, cak ni sa closed test build-ovima iz oktobra.

Cekaj, a sta ako izadje neki 6.x.x pre marta?
Je l' tisi zvucnik, zvuk u sluskama kakav je?

Cekaj, a sta ako izadje neki 6.x.x pre marta?
Je l' tisi zvucnik, zvuk u sluskama kakav je?
Ako izadje pre, trebalo bi da azuriraju.., mada ko zna... Nije bas kao na Sense sa sluskama, ali je zadovoljavajuci. Kakav je bio na CM11/12, ovo je savrseno :D

Razmisljam, sta fali ako ostane na 6.0.1, dobra je verzija, radi bez bug-ova na nexusu, bolje nego 6.0. Mozda i Sense stock bude 6.0.1.
Posle moze da se proba CM14 :)

Razmisljam, sta fali ako ostane na 6.0.1, dobra je verzija, radi bez bug-ova na nexusu, bolje nego 6.0. Mozda i Sense stock bude 6.0.1.
Posle moze da se proba CM14 :)
Slazem se, mozda izbace direktno 6.0.1 za sense 7, ne vidim drugi razlog za ovoliko kasnjenje.

Pa da. Mozda zbog toga kasne. Sa druge strane, M9 je dobio 6.0, a ne 6.0.1. Cudi me sto nisu isli na 6.0.1 direktno.

Sve prvo za Amere izbacuju :D

Koja je razlika između SkyDragon | Sense 7 MarshMallow | v1.6.5 | 6.12.1540.4 i SkyDragon EYE | v1.6.5 | DeOdexed?

Pa verovatno je ovaj prvi odexed [emoji4] eto vidiš kolko ne znam [emoji2]

Misliš da će direkt 6.0.1? M9 će to dobiti u januaru, sad ko zna hoće li to nama direkt ne verujem, iskreno

Moguce. Imaju jos 4 dana, ako ne izbace do tada... Onda ne znam sta da kazem, stvarno, daju lazne informacije samo.

Изгледа да ћу ја када sd избаци последњу верзију рома остати на њој... Сад ћу да флешнем H8 gpe и чекам sd да буде последњи.. Смара ме да бекапујем све, враћам, флешујем итд итд.. Превише сам то радио пута па ме смара више све испочетка да радим кад средим све што ми треба..

Ajde jedan predlog...
Previse su strpali M8 verzija u jedan rom. Verizon, Sprint i ostala cuda.
Stavite samo za debloat i bez deodexed smeca. Smesno je ono sto rade, onaj patatack(ako sam ubo nick :D ), moduju sense, ubacuju procente neke... To je sve kao xposed, natrpas gomilu modula i nadas se da ce sve ok raditi.

Dolby izbacuje i gasi efekat cim promenim mod. Na v1.5 je perfektno radilo! To vam je i ujedno najbolja SkyDragon verzija!

Nadam se da si me razumeo sta hocu da kazem :)

Ajde jedan predlog...
Previse su strpali M8 verzija u jedan rom. Verizon, Sprint i ostala cuda.
Stavite samo za debloat i bez deodexed smeca. Smesno je ono sto rade, onaj patatack(ako sam ubo nick :D ), moduju sense, ubacuju procente neke... To je sve kao xposed, natrpas gomilu modula i nadas se da ce sve ok raditi.

Dolby izbacuje i gasi efekat cim promenim mod. Na v1.5 je perfektno radilo! To vam je i ujedno najbolja SkyDragon verzija!

Nadam se da si me razumeo sta hocu da kazem :)
Ma znam buraz, neka on moduje kolk'o hoce, samo da ne bude u romu :D Videcu pre NoveGod da izbacim slim verziju baziranu na v1.5.

Hvala. Imas podrsku od mene! V1.5 Slim ce biti kul. Eno ElementalX kernel, stvarno je super odradjen. Nije, prenatrpan a radi super.

Hvala. Imas podrsku od mene! V1.5 Slim ce biti kul. Eno ElementalX kernel, stvarno je super odradjen. Nije, prenatrpan a radi super.
Ma kernel je isti od prve verzije. Mora je xposed/apm ili slicno.

Hm, onda da ne ubacujem SkyDragon-M8_&_DesireEYE-1.6.5, skino sam tu verziju. Ne mogu da nađem, link od 1.5?

Poslednja izmena:
Како да оспособим media output на GPE? То сам имао чим уђем у settings на Sense.

Pojasni, sta je to? :)
Cast, da prikazes na TV?

Nešto se dešava za update na xda, bacite pogled, ne znam koji je kod htc 332

Poslednja izmena:
E bas odlično [emoji2]
Sledeći je htc 001 Antarktik
Edit :ili si ti pogrešio, kaže Latinska Amerika?

Poslednja izmena:
E bas odlično [emoji2]
Sledeći je htc 001 Antarktik
Edit :ili si ti pogrešio, kaže Latinska Amerika?
Ili to, ili ovi iz Afrike koriste to iz latinske amerike... Uglavnom, 99% nece pre ng biti za Evropu...

Poslednja izmena:
Ja reko već ima da se skine, sad si mi odradio mosu, mnogo me nervira ovo crveno upozorenje da nije za širenje, iako ga retko vidim, a ne mogu da promenim to bez soff

A ***, mene ne nervira toliko. Vazno da mogu da menjam romove. Ne palim stalno telefon :D

Pa ni ja, još manje od tebe, trudim se da ne menjam više, ali opet me nervira kad ga vidim

Nazad
Vrh Dno