Šta je novo?

HTC One M8

Blago vama barem imate telefon i cekate update, a ja čekam da mi se vrati sa servisa... Taman i update da stigne i sve cakum pakum :)

Vidi na KP, drugar je nabavio skoro. Pitaj prvo da li je original i to.
I on kaže original je i šta onda? Dokaži?

Odeš u Bagra(m) i kupiš punjač i gotova stvar. Barem znaš da je original.

Ja imam original sa onim nastavkom koji mi je ostecen pa punim sa nekim starijim htc-ovim od 1A... Nista mu ne fali ako nije bas za njega.

Al je original. Nije M8 neki kinez od 50e, pa da strada baterija, da se ne jediš puno.

Platis telefon 300-400 eura i onda stedis na opremi (folija/tempered glass, case, baterija, punjač itd)

Tvoj telefon, tvoja stvar, samo na glas razmišljam :)

Al je original. Nije M8 neki kinez od 50e, pa da strada baterija, da se ne jediš puno.

Platis telefon 300-400 eura i onda stedis na opremi (folija/tempered glass, case, baterija, punjač itd)

Tvoj telefon, tvoja stvar, samo na glas razmišljam :)

Немам ништа од додатне опреме(ни case ни glass ни фолију), ал оно, пуњач би узео оригинал лепо кажеш. Само ми треба што хитније и преко нета да наручим..

Jel ti beše brat ima M7? Koristi od njega, bar za prvu pomoć, pa naruči oridjiji od HTC servisa.

Puni preko USB i PC, dok ne stigne punjač, treba vremena, ali za orvu pomoć. Naručiš neki kršten i dobar. Možeš ako naletiš na neki original Nokia od starijih modela, sporiji su, ali ako je original ne razmišljaš se, i tako se puni noću.

Da li je moguce da se posle otkljucavanja bootloadera, telefon zakljuca na neku mrezu?

Iskreno nemam pojma, mada verujem da ne, nigde nisam pročitao o tome, čini mi se da se obrise sve sa interne memorije, ako se lepo sećam.. Imam i ja pitanje, dosta čekanja, da li mogu ovo da instaliram,cini mi se da se instalira kao i svaki drugi rom, ali nisam siguran šta treba sve da uradim, osim otkljucavanja bootloadera? Inace verzija mi je htc_247

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3262894

Da li je moguce da se posle otkljucavanja bootloadera, telefon zakljuca na neku mrezu?
Мени се није закључао..
Puni preko USB i PC, dok ne stigne punjač, treba vremena, ali za orvu pomoć. Naručiš neki kršten i dobar. Možeš ako naletiš na neki original Nokia od starijih modela, sporiji su, ali ako je original ne razmišljaš se, i tako se puni noću.
За сада пуним преко неког друговог за sony, оригинал.. Док не купим оригинал.

Iskreno nemam pojma, mada verujem da ne, nigde nisam pročitao o tome, čini mi se da se obrise sve sa interne memorije, ako se lepo sećam.. Imam i ja pitanje, dosta čekanja, da li mogu ovo da instaliram,cini mi se da se instalira kao i svaki drugi rom, ali nisam siguran šta treba sve da uradim, osim otkljucavanja bootloadera? Inace verzija mi je htc_247

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3262894
Samo otkljucan bootloader i najnoviji TWRP. Prvo backup naravno.

Jel prvo twrp pa onda backup? Sad ušao u fabricki, tamo nema, tako da vrv jeste.. Imam malo vremena sad pa ću probati ovaj MM za dev

A bootloader nisi otkljucao? Treba backup interne, da ti ne obrise sve u toku otkljucavanja.

Nisam jos, zaleteo se, kaže mi komp alo vole, Dje ti sdk tools i ostalo.. Zaboravih da nemam, pa skidam to.. A to traži javu.. I tako.. Čekaj, prvo bekap pa onda otkljucavanje? I bekap sa fabrickog recovery ili twrp?

Poslednja izmena:
Nisam jos, zaleteo se, kaže mi komp alo vole, Dje ti sdk tools i ostalo.. Zaboravih da nemam, pa skidam to.. A to traži javu.. I tako.. Čekaj, prvo bekap pa onda otkljucavanje? I bekap sa fabrickog recovery ili twrp?
Prvo otkljucas bootloader sa htcdev sajta(prebaci sa interne ako imas podatke jer brises sve otkljucavanjem bootloadera), pa flesujes twrp. Treba ti samo fastboot i adb drajveri i htc drajveri, sve skupa oko 20mb [emoji1]

Sve sto imas na internoj ili neke data fajlove, poruke itd... Sve to bekapuj pre otkljucavanja bootloadera.
Fabricki ne moze bekap? U TWRP backup tog stock roma sto imas.

Eh, ja poskidah fazon 300mb dok se skinula java i sdk tools[emoji3] ali ovaj link za Mm je haos, skida nekom jadnom brzinom... Izgubicu želju da ga stavim dok se skine.. A jednog dana kad budem hteo ovaj naš update, moram neku ruu prvo, ili?

Poslednja izmena:
Bootloader када је једном одкључан не дираш га више.

poceo sa radom Marshmallow.. :D

Evo, uspešno otključan bootloader, još SuperSu i TWPR :)

ako instaliras onaj mm rom, iz njegove arome instaliras supersu, ne mora posebno..

Koji si flesovao? SkyDragon cu flesovati. Koji si recovery izabrao?

Da, TWRP 2.8.7.0 je poslednji :) Ništa, skida se SkyDragon v1.5.

Pa ovo je neverovatno koliko dobro radi, bolje nego 5.0.1... :) Hvala Imotep-u što mi je pomogao.
cadb3f4470920009c6bd719f2ab68c4f.jpg

Nazad
Vrh Dno