Šta je novo?

HTC One M8

A čekajte, za mid i cid treba soff? Ispao sam iz forme potpuno, stižu me godine? I za šta mi treba onda otključan bootloader?

Valjda za promenu CID i MID, SuperCID itd. treba?
Kako zasto? Da bi menjao rom-ove, neki kerneli tako zahtevaju.

Pa zato i pitam, nisam načisto još uvek, pa bolje da pitam.. Poludecu od reklama, ovo je strasno, čudi me da dok pričam s nekim ne iskoči tipa čekaj pola minuta da ti kažem nešto, pa nastavi onda..

Zato je android mama, uklonis sve sto ti smeta i sto ti se nameće...

Ma kakav CM13, RessurectioRremix 5.6.0(baziran na cm13) je keva :D
Evo par slicica, mnogo dobra stvar, za sad najkompletniji 6.0.x aosp/cm rom ^^
1631a1a2-7cb7-44ca-9e90-0f183793f521.jpgbd0efa49-ad81-4531-8173-6cdba306174b.jpg

Ma nema ni danas ništa od toga, po onome što pričaju na xda temi o update-u...

Pa na to sam i mislio.. Znaci čekanje i dalje.. [emoji3]

Imam insajder informaciju, stize pre nove godine :D Deda Mraz nikad ne laze [emoji14]

Covece, nece da mi prikaze tastaturu, samo restart pomaze. Koristim ovu sense, svidja mi se, a probao sam i sa drugom, isto se desava.

Ma kakvi, ne pomaze. Zaglupi se tastatura, samo restart pomaze.

EDIT: Lik sa XDA postavio da ce sutra biti update
e0790967665d74fd7dcd164772ab3075.jpg

Poslednja izmena:
A čekajte, za mid i cid treba soff? Ispao sam iz forme potpuno, stižu me godine? I za šta mi treba onda otključan bootloader?
Од bootloadera почиње све, без тога не можеш апсолутно ништа.. Да би убацио custom recovery мораш да имаш одкључан bootloader, а да би флешовао ROM треба ти recovery. Такође за било какво флешовање треба одкључан bootloader.

Ispada da ce M8 dobiti pre M9 update, sto je malo nerealno... I da neki dobiti pre nexusa security update?! Sad se hvatamo za sve samo da vec stigne :D

Pa nexus je već na 6.0.1 pa svakako nećemo biti ispred njih.. Al ajd da vidimo i danas[emoji3]

Kako funkcionise ovaj ufocus? U efektima ga nekad ima, nekad nema, a kad je dostupan nikada ne radi.

Pa poenta je da imaš neki upečatljiv objekat u pozadini da bi kasnije mogao da ga fokusiras iz editora, i da ne slikaš makro slike, niti u mraku, niti još nešto, zaboravih kada beše ne radi taj fokus..

Не ради кад опали блиц нпр..

Imotepe, jel ono lozis raju na xda, ili ne? [emoji23]

Nemoj brate, vidiš da il se nadje neki koji propoveda zdrav život i druženje, ili neki koji se primi ko ******, evo sad razglabaju zašto neće prvo 6.0.1 nego mora 6[emoji23]

Ako, ako. Samo cekam one Engleze nabedjene Mr Hofs i slicne. hahahhahaha [emoji23]

E mislim da je on i meni nesto khm, ali mi bilo smor da se raspravljam s dalombu[emoji3]

Ako, nervira me taj Mr, sole nekom pamet kao.
Nfc mi ne radi, ne mogu na nexus 5 preko nfc da posaljem neku sliku... Onda ufocus, gotovo nikad. Dostupan je na nekim slikama kao efekat, ali uvek izbaci kako ne moze da odradi ufocus.

Hahaha, pa reci mu da menja mob, ne valja ovo ništa [emoji23] više ni ne gledam temu, mada mi se svidjaju oni trolovi, kad naloze masu.. A mi i dalje ništa [emoji3]

Haha, a ne radi mi NFC, ma nema veze, sada sam skapirao :D

Ja nisam ni spazio da je Nexus 5 u pitanju, svejedno ga treba... [emoji2]

Ne, pogresno sam napisao :D Na M8 ne radi i (ko) ***** pokusavam preko NFC-a nesto na Nexus 5 da prebacim: M8 -> Nexus 5
Sta da mu radim, neka crkava sve po redu, vec sme smorilo ovo cekanje update-a, samo da ne crkne ekran ili gornji zvucnik. A i nadam se da ce mi se za par meseci ogrebati kamera pozadi, pobrljaviti usb konektor, oslabiti baterija, ispasti speaker grill i tako... :D

Испаде ми пуњач малопре и неће да пуни, испао је са 1.70м на плочице отприлике... Где ли да узмем добар пуњач? Да пуни брзо као и оригинал..

Испаде ми пуњач малопре и неће да пуни, испао је са 1.70м на плочице отприлике... Где ли да узмем добар пуњач? Да пуни брзо као и оригинал..
Vidi na KP, drugar je nabavio skoro. Pitaj prvo da li je original i to.

Vrh Dno