Šta je novo?

HTC One M8

Hmm nije lose. SS sa xda :)
uploadfromtaptalk1449396286361.jpeguploadfromtaptalk1449396318725.jpeguploadfromtaptalk1449396326923.jpeg

Na M?

Da, Android 6.0 :)

Sa sensom ili gpe? Svidja mi se ova opcija za gašenje ekrana dole, ako je to to..
Edit: šta koristite od case-ova, silikona ili? Kakvi su ovi dot view case-ovi na Aliju? Mnogo je klizav bez ičega..

Poslednja izmena:
Ovo je sense 7.0 :) Da, mozes vise stavki u nav. baru da dodas.

O super, onda da čekam update inače saznam da je moj telefon iz francuske, ne Amerike kako sam mislio na početku.. Znaci čekam kao i svi ostali na OTA-u..

Изгледа да ћу се вратити на Sense са gpe. Увек ми се свиђао Sense, најбољи ui..

Ja cekam ARHD, ne znam sto ali su mi uvijek najvise odgovarali :)

Rekao bih da je official stock 6.0. Ne mogu da pronadjem post sa xda.
Koristim Sense, stalno "cackam" Nexus 5 i mnogo mi se vise svidja UI na HTC-u.
Definitivno najbolji skin koji dobro radi, priblizno kao nexus.

A zašto većina nije na viperu, dok sam bio na Sensation, oni su čuda pravili, od tada prošlo godinu i po, vidim da se i dalje bave time?

A zašto većina nije na viperu, dok sam bio na Sensation, oni su čuda pravili, od tada prošlo godinu i po, vidim da se i dalje bave time?
Previse nacickano po mom ukusu, ali da, u ono vreme im nije bilo ravnog. I ja sam furao njihove romove na sensation-u.

Mogu samo da preporucim SkyDragon.

Pravili su bukvalno nove telefone, kada sam sense 5 dobio na Sensation, to je bilo čudo, sa sve sebastianFM kernelom koji je izmislio od nule.. Ne znam ima li ga još uvek, ponovo se uhodavam na HTC, hoću da ostavim ovaj 5.0 par dana, čisto da imam s čime da uporedim, a i da ponovo udjem u fazon sa hbutovima, cidovima, midovima i sličnim [emoji2]
Edit: pratio sam malo poslednjih 20ak strana tog roma, to je to iščekivanje novog roma i opšta pomama.. [emoji2]

Poslednja izmena:
I sada je Viper zakon. Svaka čast @Imotep95, SD je moj izbor broj 2. A načičkano je ako ga sam načičkaš.

Da, svaka cast Imotep95, decko kida![emoji106]
Kad me smori stock, znaj da prelazim na Sky ;)

Da li zna neko da li mogu da povratim izbrisane fajlove sa M8(nije rutovan)i preko kog programa? I kako ukljuciti opciju USB MASS STORAGE ?

Da li zna neko da li mogu da povratim izbrisane fajlove sa M8(nije rutovan)i preko kog programa? I kako ukljuciti opciju USB MASS STORAGE ?
Прво не.
Па убациш usb преко otg кабла или usb који може директ у фон.

Ljudi, jel normalno da led dioda ovako slabo svetli, znači jedva se primećuje dok se puni, ili zelena kad ina neka notifikacija? uploadfromtaptalk1449578705337.jpg

Прво не.
Па убациш usb преко otg кабла или usb који може директ у фон.
Znaci,mogu da se pozdravim sa fajlovima ? Guglao sam malo,ima programa koji to rade na nerutovanim tel ali da se konektovali komp i tel treba povezati preko usb mass storage.

Znaci,mogu da se pozdravim sa fajlovima ? Guglao sam malo,ima programa koji to rade na nerutovanim tel ali da se konektovali komp i tel treba povezati preko usb mass storage.
Ма јок, то је готово веруј ми. Нећу да ти дајем лажну наду.. Usb mass storage значи да ти фон подржава убацивање usb Flash меморије преко otg кабла или директно..

Pa da, i meni je bilo malo čudno, i zelena kad treperi, malo je jača od ovoga, saša svetli bukvalno kroz jednu rupicu..

Ма јок, то је готово веруј ми. Нећу да ти дајем лажну наду.. Usb mass storage значи да ти фон подржава убацивање usb Flash меморије преко otg кабла или директно..
Malo sam razocaran al *** :) Hvala tebi u svakom slucaju na pomoci.

Posle pročitane 354 strane, malo sam pohvatao ponovo šta je šta.. Inace, moj cid je htc_247,lagao sam da je iz usa, to mi je prošli bio..

A oce li mi reci neko, ima li ko muku ka ja za ovim fejsbuk mesandzerom? Znaci evo godinu dana posaljem poruku i onda bag jedno 5 sekundi da sve stane. Nakon svake moguce poslate poruke. A ne mogu ga vise trpjet, rak mu na glavu

Posle pročitane 354 strane, malo sam pohvatao ponovo šta je šta.. Inace, moj cid je htc_247,lagao sam da je iz usa, to mi je prošli bio..
Mislim da ti je fon iz Francuske, HTC-FRA-Bouygues?uploadfromtaptalk1449600950963.png

Poslednja izmena:
A oce li mi reci neko, ima li ko muku ka ja za ovim fejsbuk mesandzerom? Znaci evo godinu dana posaljem poruku i onda bag jedno 5 sekundi da sve stane. Nakon svake moguce poslate poruke. A ne mogu ga vise trpjet, rak mu na glavu
Otvoris mesendzer,pa u podesavanja--» notifikacije i zvuci,i iskljucis opciju in-app sounds.

Vrh Dno