Šta je novo?

HTC One M8

Ima li onih aplikacija, nekad sam tako eksperimentisao sa S2, da OC CPU. Bas je realno bilo jer kad bi pojacao MHZ procesor bi se ugrijao odma. Nedje na 4.0 se klokne M8, uradi test i uzme se 100k i bacis telefon kroz prozor :D

Antutu i svi testovi ne pokazuju ništa, druga stvar je u praksi.

Nadam se da ce za par nedelja izaci Android 6.0 za M8 :)...

Jel moze neko da me uputi kako najednostavnije da vratim sve na stock? Guglao sam nesto i uglavnom nalazim za evropsku verziju da li ja sa mojom azijskom(CID 059) mogu da se vratim na evropsku, nije mi to bas najjasnije?

Sredio sam onaj problem sa ogrebotinama na sočivu kamere(staklu). Hvala Imotep95. Štapić za uši + pasta za zube (colgate) i malo alkohola 95%, mada mislim da bi i bez njega sve bilo skinuto. Čitav proces je trajao 5 minuta.
Razlika je drastična, a čemu služi taj "film" preko, nisam siguran, jer ne vidim razliku u kvalitetu fotografija na početku korišćenja telefona i sada nakon uklanjanja.

To je verovatno neki UV zastitni premaz ili oleophobic coating/anti reflective coating a mozda i sve to zajedno.
Nadam se da uklanjanje ne utice negativno na kameru (npr ako je stvarno neki vid UV zastite).

Poslednja izmena:
@hsv.stoned šta god to bilo, definitivno je bolje nego ranije kada je bio bukvalno užas. Sigurno da ima neku svrhu.

Lepa vest!

Je l' mogu ovi ruu fajlovi http://androidruu.com/?developer=M8 slobodno da se flesuju?

I sta je najvaznije prilikom flesovanja ruu fajlova? Kada sme da se flesuje(s-off/bootloader)

EDIT: Haha evo ga!
8e83118d333b845b19f465fefe10e3f4.jpg

Poslednja izmena:
Lepa vest!

Je l' mogu ovi ruu fajlovi http://androidruu.com/?developer=M8 slobodno da se flesuju?

I sta je najvaznije prilikom flesovanja ruu fajlova? Kada sme da se flesuje(s-off/bootloader)

EDIT: Haha evo ga!
8e83118d333b845b19f465fefe10e3f4.jpg
Ako je ruu za tvoju regiju(tj tvoj mid/cid mora da se poklapa sa RUU zip-om), onda ne mora S-off, a ako recimo hoces da se prebacis, recimo na developer editon, onda mora.

Hvala :). Pronasao sam RUU sa sajta. Isti radio, isti sw, to je ova UHL Asia WWE.

Nacekacemo se krele i ja dok ne stigne 6.0 :D

Изаћи ће ускоро ruu за Sense са 6.0 Androidom. Тако да одмах то флешнеш и миран си..

Da, da, razumeo sam, ali Azijska verzija je kasnije dobila lollipop update, negde u februaru, pa zbog toga kazem :)

Верујеш ли ми да мој м8 одавно не зна чији је. Ем што сам користио лп за друго тржиште, ем што ми је одавно gpe Edition.

Jos malo pa gotovo, apm i jos par sitnica. uploadfromtaptalk1449183922429.png

Ovo je vas kernel?

Sta mi je ciniti kad stigne 6.0 i zavrsim update, neki hard reset nesto??

Kako god zelis. Ja bih opalio jedan reset :D

Tako sam i hteo, da se to ipak sve lepo slegne i da sljaka kako treba ,)

Najbolje je tako. Imam isti problem kao ti, evo urezala mi se ikonica za signal na status bar-u. Ali to se jedva primeti, vrlo slabo.

Image retention, nemam pojma da li postoji fix, koliko znam samo ce nestati kada je display iskljucen na par sati.

Da pozdravim raju i ja, pridruzih se jutros posle galaxy s4..vidim sada da će izaći mm za ovaj telefon, odlično, tačno na vreme stigoh.. Sad me čeka čitanje, sve ispočetka, taman sve sazvacem i prelazak na novi.. Do tada, kako da saznam koja je verzija mooj moba, znam da je kupljen u usa preko nekog operatera, ali nema nikakvog logoa pozadi..?

Ja sam preko CPU Z, CID-a, IMEI-a, software-a proverio, naravno uz xda i malo guglanja :)

Probaj SkyDragon v1 Android 6.0 ;)

Jel stigao nekome update na 6.0? Čisto da probam da vidim kako izgleda pre neg što se bacim na flesovanje?

Jel stigao nekome update na 6.0? Čisto da probam da vidim kako izgleda pre neg što se bacim na flesovanje?
Za sad samo dev edition, mi wwe international unlocked treba za par dana da dobijemo. Bar je to bio obicaj do sad.

Stigao je update samo za M8 US Developer verzije.

Mozes da flesujes custom rom 6.0.

Ma ja jos ne znam ni razliku dev od običnog, niti da li mi je wwe, nisam stigao da sednem da pogledam po xda šta je šta..

Nazad
Vrh Dno