Šta je novo?

HTC One M8

E covece, sporiji su od Samsunga i LG-a zajedno... :D

Naravno da nema ocajnu kameru ali nema ni fantasticnu, prosecna je verovatno najbolji termin jer ***a, ipak ima poveci broj boljih smartfon kamera na trzistu.

A i zna se da ce neko ko ume sa bilo kojim novijim telefonom snimiti bolje fotografije nego neki izlozeni klinac sa kamerom najnovijeg preskupog modela cije ce fotke svejedno unistiti u nekom insta programu.
Mnogo se ljudi opterecuju tim smartfon fanboj ratovima, posebno oko kamera a vec 2-3 godine su skoro sve veoma dobre, solidne ili odlicne.

Medj' tim semplovima sa linka (i uopste sa flickr) ima i raznih obrada, od android aplikacija do PS/LR ali nema veze, sve je to fotografija (dok ne predje u totalni insta-kic ili bio koji vid trashphoto).

Poslednja izmena:
Ove fotke su druze malo nerealne :D tu je radio photoshop i svasta nesto, imam m8 pravi prosek slike nista vise od toga, prosto kamera moze da posluzi samo sa neke social network scene itd... Mada snimanje je sasvim zadovoljavajuce. Sta ja znam ja sam prezadovoljan telefonom jedino da ima kameru recimo u rangu Z2 ili G3 i bio bi idealan :D

Tacno.

Nego Krele, je l' si probao GPE Stock rom na tvom M8? Radi li na 2.5GHz?

Tacno.

Nego Krele, je l' si probao GPE Stock rom na tvom M8? Radi li na 2.5GHz?
Pa sad nisam nesto posebno proveravao. Sad sam instalirao CPU-Z
Izgleda max ide do 2.46 Ghz

Inace prezadovoljan sam kako ovo cudo radi na 6.0, baterija mnogo bolja, multitasking, fluidnost... Ali osetno losiji zvuk i camera. Nisam uspeo da namestim Gallery app tako da mi to veliki problem. Bio sam prošle nedelje na koncertu snimao malo dosta je losije nego sa Sensom mada sam koristio tu htc kameru. Ja nzm mozda tripujem nesto :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1447536881327.png
    uploadfromtaptalk1447536881327.png
    191.4 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Mozda gresim, ali verovatno je to zbog 5.0.1 Androida. :)

Cm13 i xposed. uploadfromtaptalk1447583595628.png
b34df85868d703c4895364ca88b0739b.jpg

Poslednja izmena:
Mogao si napisati koja verzija treba da se instalira za 6.0 :) Ja cu odraditi vcrs kad se vratim sa ispita [emoji14]
Edit... Sad sam video 77, ljudi totalno sam prolupao :D

А како ради gravity box lp на m-у?

Primetio sam da mi je donji zvucnik malo tisi i da pravi neke bzzzz zvukove, kao da vibrira nesto izmedju plastike(speaker grill) i membrane. Probah cetkicom da ocistim ali nema promene. Smorio sam se...
Ne primecuje se na svim pesmama, na nekim je perfektno.

Ovako samo sto je ovde duplo losije https://youtu.be/9Kip4uM78d4
Slicno...
https://youtu.be/FwsmdhE_gSs
Postoji li neko resenje? Nemam garanciju.

Poslednja izmena:
Možda je do odredjene pesme i kvaliteta? Negde je možda više bassy, pa otuda dobiješ taj zvuk.

Pričam na pamet, prvo mi pade na pamet.

Da, na odredjenim pesmama. Medjutim, cujem vibracije cak i pri pojacavanju tona zvona(standardni bip zvuk po podeoku).

***, gledao sam rastavljanje, nije tesko doci do loudspeaker-a(samo on zeza). Koliko bi me odrali u servisu da mi stave novi speaker grill i speaker? Vidim da lepak ispod ne drzi dobro donji grill... Kvalitet...

EDIT: Sada vidim je lako udubiti plastiku na donjem zvucniku :( Mozda ona pravi problem.

Poslednja izmena:
A koji to tacno problem imate sa multitaskingom? Telefon mi je odavno na lp i ne primecujem nista cudno po tom pitanju, jedino onaj bug sto tastatura nece da se prikaze uvek (sto resava lock/unlock), sem toga nista cudno.

Imam i ja taj bug. Problem je sto je 5.0.1, a ne 5.1.1. Pogledaj free ram u podesavanjima. Soft dugme za recents ponekad ima mali delay. Sa 6.0 ce biti druga prica :)

Aman, prestani da gledaš free ram, koristi malo telefon i prestani da se opterećuješ. Koči li? Ne. Baš me briga koliko kešira a koliko ne, bolje i brže pokreće npr. viber i fejs od hardverski jačih telefona.

Ma ok, preterujem :) Dobro radi fon, samo sto me malo zeza zvucnik, ostalo je sve super ;)

Mene su zvucnici zezali kad bi cistio ekran temeljno sa vodom i vlaznim maramicama pa bi u ine rupice usla voda i grcalo bi to ali kad se osusi sve je super.

Videcu u nekom servisu. Stvarno me sad nervira.

Koji je trenutno najboljo 6 rom? Flesnuo bi danas pa neka ide sve

Nikad gpe nisam imao, jel neka komplikacija flesovat ga na s-on ?9

Kao i svi drugi ROM-ovi. Uostalom prvo pročitaj u temi na xda. Imas posebnu metodu za root. I ako oces pojacan zvuk sve se zasebno flashuje...

Au covece, azdaja :D Ovo je Antutu beta verzija, ali je interesantno to sto je ispod OPT :).

Malo je bzv da nema nexus 6p medju top10 ali očigledno malo zastarela baza :D

Vrh Dno