Šta je novo?

HTC One M8

Gde čuva skinute teme?

Kako uploadovati Theme koje sam napravio?
Inace,imam veci problem od ovog..u poslednjih dve-tri nedelje trajanja baterije mi se naglo smanjilo,nesto mi srce bateriju ali ne znam kako da provalim sta..jel moguce da sistem-tacnije kernel- ovoliko trosi ?
Screenshot_2015-09-21-20-26-26.jpg Screenshot_2015-09-21-20-26-32.jpg

Poslednja izmena:
Ja na z3 tabletu imam podesavanja bijele pa se moze napraviti da izgleda ok

Moze da se podesi ali je fabricki WB debelo otisao u 'ladno, bar na Z3 telefonu. Mada je tako i na Z3 compact tabletu, sve pise u bench testu a i kako podesiti topliji WB..

Ako pricamo o fabrickim kalibracijama IPS-a u poslednje vreme retko koji proizvodjac ima WB koji je blizu idealnom, vecina IPS vuce u hladan prikaz sto i ne bi bio problem da postoji precizna aplikacija za podesavanje, mislim da samo 2-3 proizvodjaca nude tu mogucnost.

Z2 ima odlicno kalibrisan IPS/prikaz bele, HTC M7 je imao bolju belu od S4 amoleda, sada sumnjam da moze da parira S6 i Note 5 mada nisam jos video te amolede ali prakticno svi kazu da su vrhunski tako da su to mozda i idealni displeji za smartfone (nekoliko modova, unapredjen prikaz boja i bele a s-amoled crna, treba li pozeleti jos nesto?)

Bela je sjajna na Note 5, koristio sam ga na kratko. A uskoro planiram i da predjem na njega.

Meni je ovaj ekran na M8 bolji i lepsi od S5, dajte da poredimo realne konkurente.. Volim amoled i kad ga vidim odusevim se uvek, ali.... Uvek me smori posle nekog vremena, verovatno ona prezasicenost me ubije u pojam, bas mi postane fuj.. Dok mi evo ovaj na M8 bas lep i prijatan, steta sto cemo se rastati uskoro.. :)

На шта планираш да пређеш?
Иначе мени се амолед не допада уопште и ствара ми утисак да гледам у цртаћ, једноставно ми не прија. Потпуно сам задовољан са овим на м8, за филмове, серије јутјуб, игрице, за све ми одговара.

Pa mislio sam da prodam M8 ili da ga menjam za nesto jeftinije.. Ulazem lovu u posao trenutno tako da mi bukvalno svaki evric znaci, mislio sam da uzmem nesto do 150-180e, nesto kinesko Meizu M2 Note, Lenovo onaj Note K3 je valjda oznaka ili oni kinezi malo nepoznatiji, Elephone, Iron... M7 isto dolazi u opticaj, Nexus 5, nesto tako sto sam imao ranije a nije me razocaralo... Mada kakva je situacija trenutno na trzistu da mi ljudi nude 240e za M8, sve mi se vise cini da cu ga zadrzati, nema smisla a nije da mi gori bas da moram ovakav telefon da dam dzabe.. *** za onaj retardirani iphone 5 ljudi traze 240e, telefon star 3 god, jos je M7 telefoncina za njega..

Kod mene u BIH od 260 do 300 e dobro ocuvani, novi od 340 pa nadalje, s tim da je crveni dosta skuplji kao i dual sim modeli

Ја ти предлажем да ти м8 не дираш ;) Злата је вредан, шеф јури одавно dual sim ал нема шансе да нађе за пристојне паре.

Moj M8 otisao kod @shibbypower1 , tako da se ja odjavljujem.. :( Teska srca ali.... Vidimo se u M10 temi, nekad.. Jer onu nakazu od M9-tke preskacem sigurno..

Poslednja izmena:
Kako se telefon drzi posle godinu dana? imam ponudu da uzmem novog za 360e, pa bi mi znacili utisci od vas koji ga koristite duze vreme :)

Kako se telefon drzi posle godinu dana? imam ponudu da uzmem novog za 360e, pa bi mi znacili utisci od vas koji ga koristite duze vreme :)
Ја га користим годину дана, када сам прешао на GPE скоро као да сам узео нов фон. Ја сам баш баш задовољан, не планирам скоро да мењам. Ако ти камера не значи много онда не ово перфектан избор. Да се разумемо, предња камера је супер, задња за снимке може да прође ал за слике је...мех...

IMG_20150927_105611.jpg IMG_20150927_105620.jpg

Ako nekom treba ,poklanjam ovu masku, ostala mi posle prodaje M8, zaboravio sam da ponesem kolegi sa foruma ovu masku, tako da ako nekome treba neka se javi, nije losa maska, odlicno lezi na telefonu.. Prednost ima shibbypower1 koji je mojom greskom ostao bez nje.. :)

Rijesio m8 i uzeo g4. Odlicna ponuda mi izlatila. M8 i 70e

Hvala ProMaster, ali bela mi ne lezi nesto :)

Da li se zna kada izlazi Marshmallow za GPE, tj. odmah posle neksusa ili se ceka malo vise?

Pa ne bas odmah.. Do februara sl godine ce doci :D

Do kraja godine bi trebali da puste za gpe telefone

Kako da vratim sve nazad na fabricki rom? Trenutno je neki custom

Da li je SunShine jedini nacin da se uradi S-Off?

Jel moze pomoc kako tacno da uradim
Verzija cida je vodap110 nekogu nigde da je nadjem

Sad izbacili oficijalnu vest da ce 6.0 da puste 20.okt. Ako to urade, skidam kapu :)

Nazad
Vrh Dno